- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
diyorum ya yığılıp kalıyodum diye.. Kendimden geçiyodum hep. Çok kötü bi şey kansızlık.. İnşallah şifa bulur bi an önce..geçmiş olsun peki 6 kan değeri sizde çarpıntı yada baygınlık yaptimi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyorum ya yığılıp kalıyodum diye.. Kendimden geçiyodum hep. Çok kötü bi şey kansızlık.. İnşallah şifa bulur bi an önce..geçmiş olsun peki 6 kan değeri sizde çarpıntı yada baygınlık yaptimi acaba
Rabbim şifa versin annenizede bütün bu hastalığı cekenleredeCiğeri severek yiyen çok ama annem de yedi dalak yani...sos mos bişey uydurulur belki, hastaysa, ilaç olmuyorsa yiyecek, yemeliii
Çok tesekkurlerrŞu listeyi buraya yapıştırsam. Spirulina dediği mavi yeşi alg. Ciğer'den çok daha fazla demir varmışama miktar olara ciğer tüketmek daha kolay tabiii.. Bu arada antep fıstığını da yine demir için doktor önermişti.
Demir zengini 1o gıda :
![]()
Canım benimki hamilelikten önceydi diğer doğumundan sonra böyle oldu..Aa çok geçmiş olsun sizin değerlerimiz daha dusukmus size kan nakli onerdilermi acaba
Şu listeyi buraya yapıştırsam. Spirulina dediği mavi yeşi alg. Ciğer'den çok daha fazla demir varmışama miktar olara ciğer tüketmek daha kolay tabiii.. Bu arada antep fıstığını da yine demir için doktor önermişti.
Demir zengini 1o gıda :
![]()
İnternette bakınca var gibi, ama ben hiç alıp kullanmadım. O yüzden yorum yapamıyorum.Bu spirulinayi yabancı sitelerde çok görüyorum Türkiye de var mi biliyor musunuz?
Tamda çekirdekli kuru siyah üzüm yerken BDV bakayım dedim. Evet doğrudur yükseltir. Dr. tarafından tavsiye edildi bana. Düzenli tüketirim. Faydasını gördüm. Geçmiş olsun
Çok tesekkur ederimmPortakal suyunun içine pekmez katın, c vitamiyle birlikte demir alımı daha fazla oluyor.
Aktarlarda üzüm çekirdeği var. Onu alıp taze bir şekilde öğütüp yoğurda katıp yiyebilir. Üzüm kaynatıp siyah üzümü posasıyla beraber yiyerek içebilir.
Benim de çok düşüktü. Bu şekilde fayda oldu. Ayrıca yeşil yapraklı sebzelerle beraber kırmızı et
İnternette bakınca var gibi, ama ben hiç alıp kullanmadım. O yüzden yorum yapamıyorum.
Solgarın da var ama bir çok sitede tükenmiş görünüyor... niye bilemedim.Tesekkurler ben de guvenemedigimden sizin kullandiginiz bi marka var mi diye merak etmiştim.
Merhaba bana da yazar mısınız? Gebeyim ve kan değerlerimi doğal yoldan dengede tutmak istiyorumZ