• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli bir konu siyah üzüm hakkinda

Şu listeyi buraya yapıştırsam. Spirulina dediği mavi yeşi alg. Ciğer'den çok daha fazla demir varmış :KK57: ama miktar olara ciğer tüketmek daha kolay tabiii.. Bu arada antep fıstığını da yine demir için doktor önermişti.

Demir zengini 1o gıda :

IronRich-2.jpg

Şu listeyi buraya yapıştırsam. Spirulina dediği mavi yeşi alg. Ciğer'den çok daha fazla demir varmış :KK57: ama miktar olara ciğer tüketmek daha kolay tabiii.. Bu arada antep fıstığını da yine demir için doktor önermişti.

Demir zengini 1o gıda :

IronRich-2.jpg
Çok tesekkurlerr

Çekirdekli siyah uzum ve cekirdek tozu
Dut kusburnu iyi gelir ama en iyisi keçiboynuzu tozudur ... özelikle deneyen birisi olarak soyluyorumm oğlum premature ve kan ilacı kullanmadik keçiboynuzu yedirdim . Doktor bile degerleri görünce şaşırmıştı ..

Pekmezinden daha iyidir
Keçiboynuzu alip evde blendir ile cekip un haline getirip yoğurt yada meyvesine katardim simdi de cayini yaparim

Ben oğlumun kansızlığı için kırmızı et domates ve biber yedirdim işe yaradı. Biber de c vitamini içinmiş demir emilimini artırıyomuş doktor tafsiye etmişti.

Demir zengini 1o gıda :

IronRich-2.jpg

Bu spirulinayi yabancı sitelerde çok görüyorum Türkiye de var mi biliyor musunuz?

Tamda çekirdekli kuru siyah üzüm yerken BDV bakayım dedim. Evet doğrudur yükseltir. Dr. tarafından tavsiye edildi bana. Düzenli tüketirim. Faydasını gördüm. Geçmiş olsun

Portakal suyunun içine pekmez katın, c vitamiyle birlikte demir alımı daha fazla oluyor.

Aktarlarda üzüm çekirdeği var. Onu alıp taze bir şekilde öğütüp yoğurda katıp yiyebilir. Üzüm kaynatıp siyah üzümü posasıyla beraber yiyerek içebilir.

Benim de çok düşüktü. Bu şekilde fayda oldu. Ayrıca yeşil yapraklı sebzelerle beraber kırmızı et

Portakal suyunun içine pekmez katın, c vitamiyle birlikte demir alımı daha fazla oluyor.

Aktarlarda üzüm çekirdeği var. Onu alıp taze bir şekilde öğütüp yoğurda katıp yiyebilir. Üzüm kaynatıp siyah üzümü posasıyla beraber yiyerek içebilir.

Benim de çok düşüktü. Bu şekilde fayda oldu. Ayrıca yeşil yapraklı sebzelerle beraber kırmızı et
Çok tesekkur ederimm

çay kahve kesınlıkle tüketmesin

ve ilginç gelecek ama tavuk ciğeri yesin en fazla demir onda varmış ,

birde iki kaşık pekmez yedi diyelim üzerine yarım elma yesın ,

bildiklerim bunlar çok gemiş olsun

Bi profosör hasta yakınıma pekmezin içine 3 danla limon damlarıp içmesini söylemişti kan değerleri daha iyi yükselsin die

Benim tavsiye edecegim tek şey dalak daha once yazildimi bilmiyorum taze olmali tavada ön arka bir cızlatıp ustune baharat konursa yenmesi kolay olur pek ic acici bir yiyecek degil ama ciddi anlamda kan degerlerini yukseltiyor

Hamileyken cok kansizdim doktor dedi boyle olmaz bak kan vermek zorunda kaliriz ilaclarda yukseltmemisti annem bir tane yedirdi cok sukur degerler artti doktor bile sasirirmisti sizde bir arastirin hastaniza bir sakincasi yoksa yedirin

Back
X