Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum ya çok zor zamanlardı.Geçmiş olsun 5 ünite olduğun gore çok fazla kansız kalmissiniz çünkü 8 kan değerine 2 ünite kan takiyorlar
Sağolsun demir ilaçları alerji yapıyor hastamiza vücut kabul etmiyor o yüzden doktorlar 8 değere kan nakli yapmadıklarını söylediler 7 yada 6 olması kazınmış hgb degerinin
Aa çok geçmiş olsun sizin değerlerimiz daha dusukmus size kan nakli onerdilermi acabaCanım bende kansızdim hemde kan değerim 6 daydı. Sabahları ac karnına keçiboynuzu pekmezi yedim sürekli et ciğer tarzı beslendim.. kuru incir ve kuru üzümü bir arada yedim faydali olmuştu baya..
Eğer bilgi verirseniz ozelden çok sevinirim tesekkur ederimÜzümden çok keçiboynuzu pekmezi kan değerlerini yükseltiyor, yıllarca savaştım kansızlık illetiyle, sürekli kullanımda çok faydasını gördüm ama marketlerdeki sıradan pekmezler değil. Fayda gördüğüm markayı özelden yazarım isterseniz, geçmiş olsun
Merhaba bana da yazar mısınız? Gebeyim ve kan değerlerimi doğal yoldan dengede tutmak istiyorumZÜzümden çok keçiboynuzu pekmezi kan değerlerini yükseltiyor, yıllarca savaştım kansızlık illetiyle, sürekli kullanımda çok faydasını gördüm ama marketlerdeki sıradan pekmezler değil. Fayda gördüğüm markayı özelden yazarım isterseniz, geçmiş olsun
Dalak ve ciger duymustum sagolun ama onu yemekte çok kötü olsa gerekAnneme doktor dalak vermişti...iğrenç bir kokusu var, ama aşırı kansızlık için birebirmiş.
Ben de istiyorum size zahmetÜzümden çok keçiboynuzu pekmezi kan değerlerini yükseltiyor, yıllarca savaştım kansızlık illetiyle, sürekli kullanımda çok faydasını gördüm ama marketlerdeki sıradan pekmezler değil. Fayda gördüğüm markayı özelden yazarım isterseniz, geçmiş olsun
geçmiş olsun peki 6 kan değeri sizde çarpıntı yada baygınlık yaptimi acabaNeler yedim içtim yükselmedi. En son 6ya kadar düşmüştü ve halsizlikten yığılıp kalıyodum hep. Doktorun verdiği hap şurup falan da fayda etmeyince en son kan ipnesi verdi. 10a kadar ancak yükselmişti..
Yemeklerin yanında yoğurt tüketmesin. Kan yapıcı şeyler yedikten sonra süt ve süt ürünleri tüketmesin. Demir emilimini azalttıkları için kansızlığa sebep oluyolar. Yemeklerden bikaç saat önce veya sonra tüketsin.
bana da yazar mısınız lütfen. Gebeyim ve o iğneleri yemeden kanımı yükseltmek istiyorum. 10a kadar düştü yine.. Flaksonlardan kullandığım halde..Üzümden çok keçiboynuzu pekmezi kan değerlerini yükseltiyor, yıllarca savaştım kansızlık illetiyle, sürekli kullanımda çok faydasını gördüm ama marketlerdeki sıradan pekmezler değil. Fayda gördüğüm markayı özelden yazarım isterseniz, geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim eczaneden bir tane alındı pekmez içinde uzum çekirdeği ozude var doğal diyor ama ne kadar güvenilir tartisilirCanim eczaneye git.
Keçiboynuzu ozu istiyorum de.
Bi marka var onunkisi yuzde yuz soguk sıkım.
Bizim evden hic eksik olmaz yaz kis.
Cok guzel kan yapiyor.
Istersen ozelden yazayim markasini.
Onun disinda bol bol et , dana ciğeri vs tuketsin arkadasin.
Allah sifa verecek insallah.
Ciğeri severek yiyen çok ama annem de yedi dalak yani...sos mos bişey uydurulur belki, hastaysa, ilaç olmuyorsa yiyecek, yemeliiiDalak ve ciger duymustum sagolun ama onu yemekte çok kötü olsa gerek
Çok geçmiş olsun siyah üzüm sanıldığı kadar kan değerini yükseltmez asıl kansızlığa iyi gelen dut pekmezidir bir de onu deneyin derimLütfen bu konu geçici süreliğine taşınmasını benim merak ettiğim siyah üzüm kan değerlerini yukseltiyormu gerçekten kan değeri 8 e düşen bir hastayiz var ilaçlar fayda etmiyor vücut kabul etmiyor siyah üzümle kan değerlerini yükselten yada bu konu hakkında tavsiye verecek birileri varmı çok önemli bir konu
Canim benim dedigimde seker yok yuzde yuz dogal soguk sıkım.Çok tesekkur ederim eczaneden bir tane alındı pekmez içinde uzum çekirdeği ozude var doğal diyor ama ne kadar güvenilir tartisilir