• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli bir konu siyah üzüm hakkinda

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Lütfen bu konu geçici süreliğine taşınmasını benim merak ettiğim siyah üzüm kan değerlerini yukseltiyormu gerçekten kan değeri 8 e düşen bir hastayiz var ilaçlar fayda etmiyor vücut kabul etmiyor siyah üzümle kan değerlerini yükselten yada bu konu hakkında tavsiye verecek birileri varmı çok önemli bir konu

Geçmiş olsun acaba neden fayda etmiyor ilaçlar? Muhakkak tıbbi bir çözümü vardır.
Kuru üzüm kan yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum maalesef.

Geçmiş olsun.
Doktor iğne,ilaç önermedi mi?
Kan değerlerini sadece gıda takviyesiyle toparlamak kolay değil diye biliyorum.

Geçmiş olsun acaba neden fayda etmiyor ilaçlar? Muhakkak tıbbi bir çözümü vardır.
Kuru üzüm kan yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum maalesef.
Sağolsun demir ilaçları alerji yapıyor hastamiza vücut kabul etmiyor o yüzden doktorlar 8 değere kan nakli yapmadıklarını söylediler 7 yada 6 olması kazınmış hgb degerinin

Geçmiş olsun.
Doktor iğne,ilaç önermedi mi?
Kan değerlerini sadece gıda takviyesiyle toparlamak kolay değil diye biliyorum.
Sagolun hap solüsyon iğne damardan serum denendi ama malesef

Sağolsun demir ilaçları alerji yapıyor hastamiza vücut kabul etmiyor o yüzden doktorlar 8 değere kan nakli yapmadıklarını söylediler 7 yada 6 olması kazınmış hgb degerinin

Sagolun hap solüsyon iğne damardan serum denendi ama malesef

Doğrudur.
Bana kan takviyesi yapılmıştı ama değerim kaçtı hatırlamıyorum.
Çok zor dönemlerdi zaten.
Neyse...
Kırmızı et,yeşil yapraklı sebze de iyi derler.

Kendim kansız değilim ama annem ve esimde var kansızlık.kuru üzüm ve pekmez ye dedi doktorlar.faydası vardır demek ki.

Hımm o zaman pekme de iyidir. Kırmızı etin üstüne bol limon sıkıp tüketebilir. Ayranla yoğurtla tüketmesin çünkü Demiri ayran çekiyor. C vitamini ile eti tüketince çok faydalı.

Doğrudur.
Bana kan takviyesi yapılmıştı ama değerim kaçtı hatırlamıyorum.
Çok zor dönemlerdi zaten.
Neyse...
Kırmızı et,yeşil yapraklı sebze de iyi derler.
Size de geçmiş olsun kan ünite kan aldınız acaba

şunu soyleyım kılolarca yeseniz değerlerinizi artırmayabilir... ama faydalı olduğunu düşünüyorum limon ve c vitaminide önemli...

Kuru üzümden ziyade cekirdeğini tüketsin özellikle, kansızlıga faydalı diye biliyorum

Tavuk ciğeri,dana ciğeri,dalak, köfte,et.. Yeşil yapraklı yiyecekler..

Kirmizi et sakatat yumurta yesin
Birde meyan bogurtlen koku galiba cay yapiliyor
Nette ara bulursun tarif cok ise yariyor

Verdiginiz tavsiyeler için çok sagolunnn tesekkur ederim

5 galiba.
Zaten ikisi bir günde bitiyordu diye hatırlıyorum.
Ama geçmiş zaman yanlış bilgi vermiyeyim...
Geçmiş olsun 5 ünite olduğun gore çok fazla kansız kalmissiniz çünkü 8 kan değerine 2 ünite kan takiyorlar

Back
X