önemli bir dert..

nurcp_34

kocasının NUR'u
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
209
152
18
Arkadaslar siteye yeni uye oldum.aslinda arada girip burdaki vajinusmus hakkindaki yazilanlari okuyordum.bende uye olup yardim almak istedim..
Suan saat gece 01:20 ve ben uyuyamiyorum düşünmekten,aslinda her gecem oyle artik.sebebi tahmin edebileceginiz gibi VAJİNUSMUS..
ben 4 aylik evliyim esimle gorucu usulu evlendim ve ilk gecemizde bende bu sorunla karsilastm.aslinda ben evlenmeden once de vajinusmus haknda bilgim vardi biraz ama basima gelecegini dusunmezdim..
Biraz once vajinusmus icin her gece yaptgm gibi arastrma yaparken burdaki vajinusmusu yenenlerin yazdklarini okudum icim o kdar rahatladiki güzel sonuclari okuyunce..
Ben sunu sormak istiyorm herkes kremler falan kullandgni yazms bu kremlerin adini ve nasl kullanldgni merak ettim..yardmci olabilirsenz cok sevinirim..
Gercekten yardima ve destege ihtiyacm var .cunku kimse bu sorunla karsilastgmizi bilmiyo hrrkes birlesmemiz gerceklesti diye biliyor.ve benim konuscak kimsem yok tek basima yenmeye calsyrm bunu..

Geçmiş olsun. Ben çok denedim uyuşturucu krem, kayganlaştırıcı vs. Ama olmadı. Doktora gidyorum parmak egzersizi yapıyorum

Bende doktora gidiyorm daha parmak egzersizine gecmedik ama yapabilecegimi dusunmuyorm cok imkansiz geliyor ne yapcam bilmyrm.hangi kremler kullaniliyor egzersizde acaba

Bende doktora gidiyorm daha parmak egzersizine gecmedik ama yapabilecegimi dusunmuyorm cok imkansiz geliyor ne yapcam bilmyrm.hangi kremler kullaniliyor egzersizde acaba
Bende öyle dedim doktora ben parmağımı dokunduramam dedim. Ama ödevi verdi beni çok güzel motive etti. Şimdi ödevler çok güzel gidiyo. Hatta eş parmağına geçtik.

Peki herhangi bir kayganlaştirici kullaniyo musun..benik.doktorm konusurken hic rahatlatmiyo ki ..sadece anlatmasi gerekenleri anlatiyo odev veriyo gonderiyo..kendimi nasil motive edcem bilmyrm bu parmak egzersizi konusunda

Peki herhangi bir kayganlaştirici kullaniyo musun..benik.doktorm konusurken hic rahatlatmiyo ki ..sadece anlatmasi gerekenleri anlatiyo odev veriyo gonderiyo..kendimi nasil motive edcem bilmyrm bu parmak egzersizi konusunda
Bende doktora giderken korkmuştum parmak egzersizi yüzünden. Ben bebe yağı kullanıyorum. Doktor bana ilk bir parmak bir boğum olarak ödev verdi. Bana aynayı karşına al öyle yap dedi. İlk yarım saat çok önemli hemen yapamıyorum diye kaçma. İlk yapamadım ağladım. Sonra denedim oldu acımadı birşey olmadı öyle olunca daha rahatladım

Aslinda ben 4 aylik evliyim evliligimizin ikinci ayinda iliski gerceklesti.kizlik bozuldu yani.nasil oldu dersen esimle tartismistk beni anlamiyodu.simdi vajimusmus konusunda bilgili ama o zman anlamiyordu ben istemiyrm.diye dusunuyodu.herneyse tartistk.bende esime karsi cok buyuk ofke oldu o anda tekrar denedik ve ben sadece sinirli olduum icin sıktm kendimi o anda ansizin oldu yani.ama canm cok yandi.cunku yeterince hazir degldm.daha sonra tekrar birlesme olmadi.doktora 1 bucuk haftadr gidiyorz.su an parmak egzersizni daha vermdi ama byle bi egzersizden bahsetmsti.esimde ayna egzersizini yaparken beraber vajinami kayganlastrdi ve benim haberim disinda parmagini soktu ☺ o olayi biraz yanls anlams habersizden soktu parmagini ☺esim.cahil biri hic degil aslnda ama olayi yanls anlams.her neyse vajinam kaygan oldugu icin canm ansizin sokmasina ragmen cok hafif acdi.pek aci hissetmedm.yani bi kere birlesmemiz oldu bi kere de esim parmagini soktu☺ bende simdi doktora gitmektense evde kendm egzersiz yapmak istyrm cunku doktor da ayni seyleri soyleyip yolluyo eve yani

Bi kere olmuş zaten bence deneyin. Bebek yağı kayganlaştırıcı sürebilirsiniz.

Evet oldu ama o gücü kendimde bulamiyorm artk.eskiden cok denerdik ugrasrdk ama artk oyle degil ve evliligimde sorunlar olmaya basliyo cunku ikimizde de cok buyuk stres var..peki birsey sorcagm.egzersiz yaparken direk bebek yagini surup yapmaya mi basliyosn yksa kendi kendine vajinani kayganlastrmaya ugrasiyo musun

Hayır uğraşmıyorum. Kaygan oluyo zaten.

Peki bu bebek yagi normal bebek yagi mi yoksa bunun icin ayri bir

Ben 3 aylık evliyim. Bu olay son derece psikolojik. Bende vajinusmus yoktu ama yanma hissi oluşuyordu ve açılma çok zor oluyordu. Yani ilişki yaşayabiliyorduk ama bayağı zahmetlerden sonra =) Üstelik evlilik öncesi deneyimimiz de olmuştu ve o zaman hiç böyle bir sorun yoktu. Evlendikten sonra olmaya başladı. Ne zaman güzel bir ön sevişme öncesi tutkuyla başlarsak o zaman bu sorun ortadan kalkıyor ve herşey çok rahat oluyor. Ama vaktimiz yok sevişmemiz lazım veya birka. gndr yapmadık bugün yapmak lazım gibi b,ir kafaya girersek o zaman gene aynısı oluyor. Bebe yağı kullanıyoruz bu gibi durumlarda. Bayağı faydasını gördüm.

Bende bugun baslaycam.egzersize cok imkanz geliyo ama hadi bakalm

Bende bugun baslaycam.egzersize cok imkanz geliyo ama hadi bakalm
İlk yarım saat içinde aynaya bak nefes alıp ver oranın açıldığını gör. Sonra yavaş yavaş elini sür gerisi gelir inşallah

İnşallah bende atlatırım bende de çok yanma oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…