Kontakt Lens önemli, bakın. Doğal duran lens, herkes baksın

sesimguzel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
15
0

Bayanlar lütfen cevap verin böyle bi konu daha açtım bakılmadı bile benim için önemli bu.
Ben böyle doğal duran lens arıyorum yani kahverengi olanlar hiç gözükmicek öyle..
Hangi marka almalıyım lensçiye ne demeliyim alırken gözüme tam gelmesi için?
NOT: Şeffaf lens kullanıyorum.

Bari konu aktif olsun..

canım haresiz kullan ben ikisinide kullandım haresiz lensimi optikçi bile farkedememişti başta.hareli damarlı olur o sebepten gözlerinin kahverengi kısmı ortasından değil yalnız harelerdende görünür.

benim göz rengim bal rengi ela. ben hareli mavi kullanmıştım insanlar tereddütte kalıyordu:) harel her zaman daha doğal derler. diğerleri mat ve donuk oluyormuş. benim freshlook idi.

bilmemki:)uzun zamndır siteye girmemiştim ben fotolarımı kaldırmaya çalştm ama kaldıramadım onlar 2 3 yıl öncesinin fotoları:)

Gözlerim koyu kahve. daha önce hiç lens kullanmadım. renk ve marka konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum:26:

Ben biraz buna benzettim canım eger numaralı kullanıyorsan soloticalarda numaralı oluyor vetman10 nickli arzu hanıma ulaşabilirsin :)
SOLOTICA NATURAL COLORS ESMERALDA !! - YouTube

Ben freshlook hareli yeşil kullanmıştım gözümün çapına uymadığı için ha bire göz kırptıkça oynuyordu ona da dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…