Polikistik over sendromu nedeniyle yumurtlamam olmadigi icin klomen tedavisine baslamistim. Bu ay 5. Ayim. Her ay beni sasirtan yumurtalarimin bu ay basina gelenler ezber bozan cinsten. 12. Gun 10 mm olan yumurtam 18. Gun ancak 15 mm ye kadar gelebilmisti. Sagliksiz oldugunu zannetigimiz yumurtanin takibini birakmadan once son bi defa 22. Gun kontrol edilecekti. Cunku cok yavas buyuyordu. 22. Gun 30 mm oldugunu ogrenince catlatma ignesini kacirdik diye uzulduk. Cunku yumurtam sadece 2. Ay cat. İgnesiyle catlamisti. Yumurtanin akibetini gormek icin 25. Gun cagirdi. Ama ben musait olmadigim icin 28. Gun gelebilecegimi soyledim. İgneyi kacirdigimiz ve 30 mm ye ciktigi icin yumurtayi onemsemedik. Yine bir ihtimal deyip sadece o gunu degerlendirebildik. 28. Gun gittigimde yaklasik 3 gun once catladigini ogrendim. Ve guzelim yumurta yuksek ihtimalle bosa gitti. 30 mm yi gordukten yaklasik 3 gun sonra catladigina gore 34-35 de catlamis olabilir. Her halukarda 30 dan buyuktu. Onceki aylar 32 mm civari takibi biraktigimiz yumurtalar belki de sonradan catlamisti. Adet olunca kistin durumuna baktigimizda kaybolmus goruyorduk hep. Eger sizin de adet olunca kistiniz gorunmuyorsa buyuk bir yumurta gec catlamis olabilir. Yumurtaniza kist demeden once bir daha dusunun. Hala saskinim. 6. Ayimizda ovitrelle vurulmadan deneyecegiz. Eger benim gibi olan biri durumunu kesfederse maksat hasil olmus demektir. Bu zor surecte herkesin Allah yardimcisi olsun.
Canim ben de tup tedavisi icin igne vuruldum.fakat 12.gun halen 10 mm idi.yaninda da 5 mm bir yumurta daha var dedi ve yarida biraktik dr kalieli degil dedi.o gunden snra takibi biraktim.acaba gec mi buyuyo anlamadim ki.gecen gun acaip derecede sag yum agridi yumurtalarim sagda idi zaten.acaba catladimi yoksa kist mi oldu kafam cok karisik
Canim ben de tup tedavisi icin igne vuruldum.fakat 12.gun halen 10 mm idi.yaninda da 5 mm bir yumurta daha var dedi ve yarida biraktik dr kalieli degil dedi.o gunden snra takibi biraktim.acaba gec mi buyuyo anlamadim ki.gecen gun acaip derecede sag yum agridi yumurtalarim sagda idi zaten.acaba catladimi yoksa kist mi oldu kafam cok karisik
Tup için yumurtalarda aranan ozelligi bilemiyorum. Ancak Benim ilk ayimda 12. Gun 6 mm idi. Sonra gunde 3 mm buyumustu. Catlamadi Ama sonucta buyudu, Zaten tupte de catlamamasi gerekiyor.Takibi birakma bence. Agriya gelince 30 mm yi gordugumuz gunden bir gun önce sagda Benim de epey agri olmustu.Yumurta atak yapmis meger. Sonra agri birden kesildi. Catladiktan birkac gun sonra da adet oncesi gibi hafif sizlamalar hissettim. Bu gun 29. Gun ve sabah da kasik agrisi oldu hafif hafif. Ama Yumurta buyurken zonklama seklinde oluyordu. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Aynen oyle oldu canim zonklama tarzi sonra kesildi.peki bu surecte iliski olsa hamile kalma ihtimalimiz yok mu peki.dr ignelerin yaninda catlamasi icinde igne vermisti baskiladi sanirim
Aynen oyle oldu canim zonklama tarzi sonra kesildi.peki bu surecte iliski olsa hamile kalma ihtimalimiz yok mu peki.dr ignelerin yaninda catlamasi icinde igne vermisti baskiladi sanirim
Bu arada takibi birakali cok oldu canim dr uzadi dedi biraktik 1 hafta sonra adetim olmasi lazim
Canim yanlis yazm8sim catlamamasi icin igne verdi baskilayici oda sanirim buyutmedi yumurtayi hic bisey anlamadimAnladim canim. Sonraki ay takibi biraz daha uzatabilirsin. Ben onumuzdeki ay hergun baktiracagim insaallah. 12. Gunden itibaren. Catlayinca kacirmak istemiyorum. Tabi catlarsa.
Canim yanlis yazm8sim catlamamasi icin igne verdi baskilayici oda sanirim buyutmedi yumurtayi hic bisey anlamadim
Belki de. Dr bisey demedi mi niye buyumedigine dair. O ignenin etki edebilecegini soyledi mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?