oneml

meyiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
14
1
3
31
Kizlar 8.ayimdayim almanyada yasiyoruz ama eşimle tatile geldik aşırı sancim var hastanedeyiz şuan erken doğum olucak 8.ay doğum için idealmi noolur yardım edin evladım için endiseleniyorumm

canım endişe etme yengemde 8 aylıkken doğum yaptı yiğenim şu an 5 yaşında

Hiç endişe etme canım teyzem de 8 aylıkken doğum yaptı. Oğluşu 2 yaşında ve herşey çok normaldi. Sonuçta onu yaratan Allah, hayırlısını da biliyor gönlünü ferah tut. Bebeğine kavuşma anının heyecanına odaklan :)

Kizlar dogumhaneye giriyorum sonunda dua edin bana oğlumu alıp geliyorumm

Kizlar oğlum suan çok iyi iştahlı olucak galiba doktor hiçbir sorun yok dedi erken doğum olmasına rağmen suan küçük prens babasının kucaginda allah herkese nasip etsin

Allah bagislasin :) bizde sağlıklı kucagimiza alırız inşallah

meyiraa .!.:
Kizlar oğlum suan çok iyi iştahlı olucak galiba doktor hiçbir sorun yok dedi erken doğum olmasına rağmen suan küçük prens babasının kucaginda allah herkese nasip etsin
Allah saglicakla, istedigin gibi büyütmeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun bu arada

Allah analı babalı büyütsün cnm :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…