Ben kullandım canım bende de bu şekilde kuruma çizgisi çıkmıştıBu markayı kullanan yok mu acaba kuruma cizgisi cıkıyomuydu
Ben göremedim ikinci cizgi.Adetim 2 gun gecti sizce varmıEki Görüntüle 3337656
Ben goruyorum amaBen göremedim ikinci cizgi.
Kuruma izi var test beklemis ya da fazla damlatmissiniz ama çizgi göremedim halaBen goruyorum ama
Bende kuruma cizgisi sandim suya tuttum gitmedi cizgiKuruma izi var test beklemis ya da fazla damlatmissiniz ama çizgi göremedim hala
Bende bundan yaptım benimkide hafif silik ama adetime bir hafta var daha. 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisidir. Şuandan kimyasal olup olmadığı belli olmaz. Beta değeri zaten iki günde bir iki katına çıkar yani testi iki günde bir tekrarladığınızda eğer gebelik varsa çizgi rengi koyulaşırBu markayı kullanan yok mu acaba kuruma cizgisi cıkıyomuydu
Suya tutmakla gitmez zaten o. Bence tekrarlayin.Bende kuruma cizgisi sandim suya tuttum gitmedi cizgi
Laboquick sipariş verdim sabah gelir ama baska testte negatif görünce yok diye düşünüyorum olsa ondada cıkardıBen bu markayi kullanmadim. Ama iki gebeligimi de bu sekilde silik cizgi ile ogrendim Laboquick ile.
Benim fotodaki testlerde kuruma cizgisi olabilir diye suya tuttum gitmedi gördügün gbi ama baska marka negatif cıktıBende kuruma cizgisi sandim suya tuttum gitmedi cizgi
Benim 1 gün kaldı bekliyorum bklm sabah laboquick test yapıcam sonucu paylasırım burdadaBende bundan yaptım benimkide hafif silik ama adetime bir hafta var daha. 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisidir. Şuandan kimyasal olup olmadığı belli olmaz. Beta değeri zaten iki günde bir iki katına çıkar yani testi iki günde bir tekrarladığınızda eğer gebelik varsa çizgi rengi koyulaşır
Yap yap bende aynı testten bidaha yapıcam bugunBenim 1 gün kaldı bekliyorum bklm sabah laboquick test yapıcam sonucu paylasırım burdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?