• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oncomed gebelik testi güvenilir mi?

Papatya Seven Kadin

Everything you can imagine is real.✨
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
140
363
23
Herkese merhaba.
Öncelikle ülkemizin yaşadığı bu zor günlerin bir an önce geçmesini diliyorum. Allah yardımcımız olsun🙏

Bugün sabah ikinci idrarımla oncomed marka gebelik testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde oldu. İnanmayıp art arda yaptım desem yeridir 1 saat aralıklarla gibi bir sürede yaptım ve sonuçlar hep 5-6 dakika içinde çıktı
Ancak akşam saatlerinde yaptığım son test negatif çıktı o yüzden emin olamadım yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230215_235446.jpg
    IMG_20230215_235446.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.756
Oncomed hamile kalmadan önce çok kullanmıştım sonradan bile çizgi çıkarmazdı. Yani güvenilir.. Hassas bir test hamilesiniz o çizgilere göre bir kan testi verin inşallah sağlıkla gelir :KK200:
Çok teşekkür ederim ♥️ bugün kan verdim sağlık ocağında bekliyorum bakalım🤲

Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim, an itibariyle adet olmaya başladım.
Demek ki pozitif testlere de güvenmemek lazımmış 🙂
İnşallah isteyen herkese, hepimize nasip olur
Onca test pozitif cikip biri cikmiyorsa cikmayan hatalidir bence..

bence gayet pozitif aksam idrar seyreliyor haliyle sabah herzaman belirgin cikar merak etmeyin kan testi yaptirin 😌

Evet gebelik var görünüyor hayırlı olsun ama yinede kan testi vermeyi ihmal etmeyin

Ben de 3 gebelik testi yapmıştım 2 su pozitif biri negatifti ama hamileydim tek olan arizalidir

Bariz bir şekilde görünüyor umarım kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲😊

Oncomed hamile kalmadan önce çok kullanmıştım sonradan bile çizgi çıkarmazdı. Yani güvenilir.. Hassas bir test hamilesiniz o çizgilere göre bir kan testi verin inşallah sağlıkla gelir :KK200:

Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim, an itibariyle adet olmaya başladım.
Demek ki pozitif testlere de güvenmemek lazımmış 🙂
İnşallah isteyen herkese, hepimize nasip olur
Kimyasal olma ihtimali de var. Yani testin pozitif vermesindeki hatadan ziyade bu ihtimali de düşünebilirsiniz.

Herkese merhaba.
Öncelikle ülkemizin yaşadığı bu zor günlerin bir an önce geçmesini diliyorum. Allah yardımcımız olsun🙏

Bugün sabah ikinci idrarımla oncomed marka gebelik testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde oldu. İnanmayıp art arda yaptım desem yeridir 1 saat aralıklarla gibi bir sürede yaptım ve sonuçlar hep 5-6 dakika içinde çıktı
Ancak akşam saatlerinde yaptığım son test negatif çıktı o yüzden emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
ıyı de 1 satlık bırıkmıs ıdrarda bulunacak bhcg ıle sabaha kadar 7 8 saatlık bırıkmıs ıdrarın bhcg sı bır mi:) dibini sıyırmıssın bhcg nın gıbı geldı :) bence bugun sabah ılk ıdrarla yapsan daha net olur oyle gıdıp test ver gun ıcınde o kadar test harcama :) oncomed cok kullandım laboquıck le ıksını. hıc hatalı cıktıgını sonradan cızgı cıkarttıgını gormedım erken gebelık testı gıbı bısı resmen 10 bhcg den azı bıle algılıyor.

Merhaba beta hcg değerim <0.2 çıktı
Ben de kimyasal olduğunu düşünmüştüm ama dün sabah verdiğim kan 0.2 çıktı ve kan verdikten sonra eve geldiğimde tekrar test yaptığımda yine 3 4 dakika içinde pembe çizgi çıkmıştı

Back