Erkek İnfertilitesi öncesi ve sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sinemutku

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
209
57
arkadaşlar burada bi bilgi için konu konu geziyoruz genelde konularda sperm için kullanılan takviyeler ve takviyelerin faydaları

şöle bi şey yapsak nasıl olur

eşlerimizin ilk sperm testleri kullandığımız takviyeler ve süresi ve sonraki sperm testi şeklinde bence aşırı derecede güzel olur hangi takviye ne kadar kullanıldı ve ne kadar gelişme oldu şeklinde olursa muthiş olmazmı.

Bu konuya suan herkes 24 saattinden 2 3 dakika ayirip destek olursa 10 sene sonra bile bi cok insan icin faydali olacak

Bi cok yerde x isimli vitamini kullandik cok iyi faydali deniyor fayda gördük deniyor konunun icinde baska biri biz bu vitamini kullandik ayni x isimli vitamini kullandik fayda gormedik yazılıyor sonra tek tek araştıriyoruz en iyisi hangisi diye birde doktorlar anlasmali oldugu ilaclari yazıyorlar

zaten azospermi ve ml de 5 milyonun altinda olan kisilerde bu takviyeler asiri etkili değil istisnalar hariç bunu bilmeyen bi cok kisi umutsuzluga düşüyor omu iyi bumu iyi forum forum geziyor

Hani inanin kimse icin zor değil esimin ilk tahlili su takviyeyi kullandik şunu yaptık simdiki tahlili bu bunu belirrmek bütun herkez için asiri faydali olacak

Bizler belki 1 2 seneye gebelik elde edecegiz ama 5 sene sonra bu siteye goz atan kisilere umut olsak kötümü olur

Hic bir şeye faydasi olmazsa bile doktora giden kisi kendine yakın degeri görür kisinin kullandığı takviyeyi faydasını görür bu kisi bunu kullanmış deyip doktordan o takviyeyi ister

Merhaba,
Benim eşimde inmemiş testis sorunu var tek testisi var ve varıkosel amelıyatı oldu.Olalı 1 ay oldu doktor art-med ve ımpryl verdı ayrıca omega 3 ve dr mfk azoperm kullanıyoruz haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz. tüp bebekten önce sperm testi verecek arada bir havuç suyu ve nohut suyu ıçırıyorum gunde 1 kaşıkta keçiboynuzu özü yiyor. Gelişme olur ise buraya bilgi veririm.

Canim Allah şifa versin insallah güzel sonuçlar alirsiniz tedavi surecisini paylasirsan bi cok insan icin ışık umut olursun

İnşallah allah herkesin yardımcısı olsun tüp bebek doktoru varikosel ameliyatından 3 ay sonra yapalım demişti 2 ayımız daha var inşallah haziran temmuz gibi güzel haberleri veririm
Canim Allah şifa versin insallah güzel sonuçlar alirsiniz tedavi surecisini paylasirsan bi cok insan icin ışık umut olursun

Merhabalar, eşim 2020 mart-kasım arasında Ahmet Hakan Haliloğlun'da tedavi oldu, inmemiş testise bağlı azospermi ve tek testisi var. A Life'a göre sc1, Centrum'a göre de sb2/sc seviyesi ile başladık. (Burada iki kliniğine de çok fzla güvenmediğimi, özellikle de A life da ki bazı isimlerin aşırı ilahlaştırılmasını doğru bulmadığımı söylemek isterim.) 6 ay klomen ve ovitrelle kullandı eşim, bununla beraber, Maxigo, 200 mg ALA, 400 mg coq10, 200 mg resveratrol, maca ve arı ürünleri karışımı kullandı. Eylül ayında Sd1 seviyesi ile beraber, doktorumuz meriofert/ovitrelle ile devam etti, hormon tablosu Kasım ayında düzeldi ve Sd2 gördük, Ahmet hoca isterseniz mikrotese planlayabiliriz, ya da biraz dinlenip devam edebiliriz, aralıksız hormon kullanmak uzun vadede riskli dedi. Biz de ara verdik, Haziran ayında yeniden tedaviye başlayıp, Kasım gibi mikrotese olmayı düşünüyoruz.

Canim cok gecmis olsun insallah tedaviniz güzel ve. Hayirla sonuclanir

Merhaba
Konuyu takipteyim
Hızımız 5
Morfolojimiz 1
Sayımız iyi..
1.ci derece operasyon gerektirmeyen varikoselimiz var
İmprly maxigo evicap ve q10 kullanıyoruz
Haziran sonu tahlil vericez.
Bebek isteyeli Hazirandan 2 sene olucak
Tahlil sonuçları çıkınca tekrar güncellerim
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Muthis olur canim benim gelisimi beraber Gozlemleriz

Merhaba. Bende meriofert ve ovitrelli kullandım. Ama çok ağrı oluyor. Sizdede öyle miydi

Merhaba. Bende meriofert ve ovitrelli kullandım. Ama çok ağrı oluyor. Sizdede öyle miydi
Şöyle ki benim eşim kullandı bu ilaçları, ben daha opu süreci geçirmedim. Azospermi de erkek faktörü söz konusu oluyor, ejakülatta sperm bulunamıyor. Eşim herhangi ciddi bir yan etki yaşamadı, ama kadında durum nasıl olur bilemiyorum.

İşte aradığım konu yahu su konuyu hep güncel tutalım arkadasin dedigi gibi 2 satır bilgi için forum forum konu konu geziyoruz

Herkesin aradigi konu bu bence herkes.esinin esi degerlerini kullandiklarini ve yeni degerleri yazsa forumun en faydalı topiklerinden olur.

Buda varikosel ameliyatindan 4 ay sonra bu 4 aylik surede proxeed plus q10 ve keciboynuzu kullandik

Eklentiler

• 20220720_152339.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 371
Canım merhabalar sizin durum ne oldu sizce mfk azoperm ise yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…