Canim Allah şifa versin insallah güzel sonuçlar alirsiniz tedavi surecisini paylasirsan bi cok insan icin ışık umut olursun
Canim cok gecmis olsun insallah tedaviniz güzel ve. Hayirla sonuclanirMerhabalar, eşim 2020 mart-kasım arasında Ahmet Hakan Haliloğlun'da tedavi oldu, inmemiş testise bağlı azospermi ve tek testisi var. A Life'a göre sc1, Centrum'a göre de sb2/sc seviyesi ile başladık. (Burada iki kliniğine de çok fzla güvenmediğimi, özellikle de A life da ki bazı isimlerin aşırı ilahlaştırılmasını doğru bulmadığımı söylemek isterim.) 6 ay klomen ve ovitrelle kullandı eşim, bununla beraber, Maxigo, 200 mg ALA, 400 mg coq10, 200 mg resveratrol, maca ve arı ürünleri karışımı kullandı. Eylül ayında Sd1 seviyesi ile beraber, doktorumuz meriofert/ovitrelle ile devam etti, hormon tablosu Kasım ayında düzeldi ve Sd2 gördük, Ahmet hoca isterseniz mikrotese planlayabiliriz, ya da biraz dinlenip devam edebiliriz, aralıksız hormon kullanmak uzun vadede riskli dedi. Biz de ara verdik, Haziran ayında yeniden tedaviye başlayıp, Kasım gibi mikrotese olmayı düşünüyoruz.
Muthis olur canim benim gelisimi beraber GozlemlerizMerhaba
Konuyu takipteyim
Hızımız 5
Morfolojimiz 1
Sayımız iyi..
1.ci derece operasyon gerektirmeyen varikoselimiz var
İmprly maxigo evicap ve q10 kullanıyoruz
Haziran sonu tahlil vericez.
Bebek isteyeli Hazirandan 2 sene olucak
Tahlil sonuçları çıkınca tekrar güncellerim
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba. Bende meriofert ve ovitrelli kullandım. Ama çok ağrı oluyor. Sizdede öyle miydiMerhabalar, eşim 2020 mart-kasım arasında Ahmet Hakan Haliloğlun'da tedavi oldu, inmemiş testise bağlı azospermi ve tek testisi var. A Life'a göre sc1, Centrum'a göre de sb2/sc seviyesi ile başladık. (Burada iki kliniğine de çok fzla güvenmediğimi, özellikle de A life da ki bazı isimlerin aşırı ilahlaştırılmasını doğru bulmadığımı söylemek isterim.) 6 ay klomen ve ovitrelle kullandı eşim, bununla beraber, Maxigo, 200 mg ALA, 400 mg coq10, 200 mg resveratrol, maca ve arı ürünleri karışımı kullandı. Eylül ayında Sd1 seviyesi ile beraber, doktorumuz meriofert/ovitrelle ile devam etti, hormon tablosu Kasım ayında düzeldi ve Sd2 gördük, Ahmet hoca isterseniz mikrotese planlayabiliriz, ya da biraz dinlenip devam edebiliriz, aralıksız hormon kullanmak uzun vadede riskli dedi. Biz de ara verdik, Haziran ayında yeniden tedaviye başlayıp, Kasım gibi mikrotese olmayı düşünüyoruz.
Şöyle ki benim eşim kullandı bu ilaçları, ben daha opu süreci geçirmedim. Azospermi de erkek faktörü söz konusu oluyor, ejakülatta sperm bulunamıyor. Eşim herhangi ciddi bir yan etki yaşamadı, ama kadında durum nasıl olur bilemiyorum.Merhaba. Bende meriofert ve ovitrelli kullandım. Ama çok ağrı oluyor. Sizdede öyle miydi
Proxeed plusi nasil buluyosunuz acaba? Tedavulden kaldirilmis biz bulamadik bi turluBuda varikosel ameliyatindan 4 ay sonra bu 4 aylik surede proxeed plus q10 ve keciboynuzu kullandik
Canım merhabalar sizin durum ne oldu sizce mfk azoperm ise yarıyor muMerhaba,
Benim eşimde inmemiş testis sorunu var tek testisi var ve varıkosel amelıyatı oldu.Olalı 1 ay oldu doktor art-med ve ımpryl verdı ayrıca omega 3 ve dr mfk azoperm kullanıyoruz haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz. tüp bebekten önce sperm testi verecek arada bir havuç suyu ve nohut suyu ıçırıyorum gunde 1 kaşıkta keçiboynuzu özü yiyor. Gelişme olur ise buraya bilgi veririm.
Merhaba biz ondan sonra 3 aylık mfk Man paketi aldık üstüne bitmesine az kaldı haftaya sperm testi verecek sonucu burdan bildiririmCanım merhabalar sizin durum ne oldu sizce mfk azoperm ise yarıyor mu