Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
çok guzel ama pek ınnandırıcı değil ılk fotoıle dığerlerı uyusmuyor sankı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok guzel ama pek ınnandırıcı değil ılk fotoıle dığerlerı uyusmuyor sankı
çok ıyı ama ya hangı doktor
doktorum istediğim gibi bir burun yaptı ama hala şişiyo 4 . ayımdayım
yorumlarınızı bekliyorumm..
Faydalı bir paylaşım olmuş çünki doktora karar vermek gerçekten zor...
Eki Görüntüle 711021
ilke ameliyatımdan sonra ve revizyonumdan sonra aynı açıdan çekilmiş bir foto ekledim arkadaşlar..[/QU çok büyük bir değişim olmamış ama iyi ki olmuşsun güzelliğin ön plana çıkmış.. ben beğendişm:)))
yanılmıyorsam doktorunuz burun ucunuza hiç dokunmamış yani zaten burun ucunuz güzel o yüzden doktorunuz biraz bizi yanıltabilir .
untimely biz bu işi omuzlayalım gidelim birlikte yaptıralım birbirimize destek olalimmmmmmmmmmmmm
ankara'da volkan tayfur'a ameliyat oldum. Gerçekten çok memnunum. Sadece övmek için yazmıyorum kesinlikle o yüzden her şeyi sorabilirsiniz. Hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim :)
ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarım da şunlar:
Eki Görüntüle 739122 Eki Görüntüle 739123 Eki Görüntüle 739124
hüseyin altuna ameliyat oldum yaklaşık 3 yıl oldu
çok hoşş görünüyor güle güle kullan:)
çok beğendim canım..güle güle kullan...
ameliyat oldum. ilk üç saatten itibaren yüzüm şişmeye ve morarmaya başladı. bugün 3. günüm. gözlerimin içi bile kırmızı. yanaklarım alnım üst dugağım bile şiş.gözlerim mosmor. kabus gibi bişi bu ve 10 günde filan geçicek gibi durmuyo(( siz bu süreçleri çoktan atlatmışsınız. napıcam ben boyle
( ne zaman geçer? geçmesi için ekstra ne yapılır?
İlk günler pişmanlık kesinlikle yaşanıyor. Asla geçmeyecekmiş gibi duruyor ama 2 hafta sonra tamamen normale dönüyorsun. Hiç üzülme,pişman olma. Her şey süper olacak :) Çok geçmiş olsun.
Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...