• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ameliyat oldum. ilk üç saatten itibaren yüzüm şişmeye ve morarmaya başladı. bugün 3. günüm. gözlerimin içi bile kırmızı. yanaklarım alnım üst dugağım bile şiş.gözlerim mosmor. kabus gibi bişi bu ve 10 günde filan geçicek gibi durmuyo :((( siz bu süreçleri çoktan atlatmışsınız. napıcam ben boyle:(( ne zaman geçer? geçmesi için ekstra ne yapılır?

ameliyat oldum. ilk üç saatten itibaren yüzüm şişmeye ve morarmaya başladı. bugün 3. günüm. gözlerimin içi bile kırmızı. yanaklarım alnım üst dugağım bile şiş.gözlerim mosmor. kabus gibi bişi bu ve 10 günde filan geçicek gibi durmuyo :((( siz bu süreçleri çoktan atlatmışsınız. napıcam ben boyle:(( ne zaman geçer? geçmesi için ekstra ne yapılır?

İlk günler pişmanlık kesinlikle yaşanıyor. Asla geçmeyecekmiş gibi duruyor ama 2 hafta sonra tamamen normale dönüyorsun. Hiç üzülme,pişman olma. Her şey süper olacak :) Çok geçmiş olsun.

İlk günler pişmanlık kesinlikle yaşanıyor. Asla geçmeyecekmiş gibi duruyor ama 2 hafta sonra tamamen normale dönüyorsun. Hiç üzülme,pişman olma. Her şey süper olacak :) Çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim umarım.. çok kötü bi burnum yoktu öncesinde, bu kadar acıyı göze aldığımı bilmiyodum açıkçası.. daha güzel olduğunda pişmanlığım gidicektir dediğin gibi.

Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...

Canım çok beğendim burnunu çok doğal yapıldığı hiç belli olmuyor yalnız birinci ameliyattan sonra neden tekrar kemik oluştu onu anlayamadım ben bende olmayı çok istiyorum ama doktora karar veremedim yardımcı olursan çok sevinirim

Back
X