- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
3.resim çok sağlam canım :) Hoş olmşsn çok beğendm :)
Çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.resim çok sağlam canım :) Hoş olmşsn çok beğendm :)
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................
kızlar antalyada yaşıyorum burunumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.tavsiye edebileceği doktor olan kimse yok mu? :/ fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
şimdi kim olduğumu anladınmı yorum yazdığını unuttun galiba
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
evet hanfı sıte bende orenmek ıstororumhangi site ogrenebilirmiyim ?
Kizlar bugun doktora gittim burnumda yara var diye bana birnunda alinmasi gereken kemik var evlenmeden aldirman lazim yoksa dogum yapamazsin ikinamazsin falan dedi sizce hangi doktor daha iyi bu konuda istanbulda yasiyorum arti estetikte olsun istiyorum ameliyat olanlar uardiminiza ihtiyacim varrr :)
hangi site ogrenebilirmiyim ?
neden fotoğraf koymak yasaklanmış anlamadım
Yeniden ucret oduycekmisin canim..ismail beymi dedi yeniden yapalim diye senmi istedin..bide senin kemik ne zaman olustu.bende ameliyat oldum benim revizyon kikirdak eklendi bana burun sirtina ama bu seferde sanki cok yuksek olmus gibi geliyor gerci ismail bey bir iji hafta icinde inicek beklemen lazim dedi..ben ismail beye cok guveniyorum o yuzden kendisine oldum ...ama insallah iner yaaa cok yuksek olmus hatta kemerli gibi
Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?
Fotoğraf koymak yasak mıymış ? Neden ki, bu şekilde doktorlara ve sonuçlara daha kolay ulaşıp fikir sahibi olabiliriz, ben de anlayamadım neden yasak olduğunu :44: