• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İnan hiç bilmiyorum çünkü bana burnumla ilgili ne yaptığını bile anlatmadı odama geldiğinde sadece sana çok güzel doğal bir burun yaptım dedi o kadar. Ama önceki ameliyatlarını incele derim ben hastaneye kontrole gelen kişilere bakarak biraz rahattım herhalde
Bu doktorda daha 1 ay öncesinde devlet hastanesindeydi özel hastaneye transfer olmuş acaba iyi olduğu için mi anlamadım hakkında sadece 2 kişiden iyi yorum duydum devlet hastanesinde sıradaydım ve ordsn çıktığım gibi bu doktora gittim orda bi hastası vardı burnunu yaptırmış güzeldi hoş duruyordu o kişide memnun olduğunu söyledi

Bu doktorda daha 1 ay öncesinde devlet hastanesindeydi özel hastaneye transfer olmuş acaba iyi olduğu için mi anlamadım hakkında sadece 2 kişiden iyi yorum duydum devlet hastanesinde sıradaydım ve ordsn çıktığım gibi bu doktora gittim orda bi hastası vardı burnunu yaptırmış güzeldi hoş duruyordu o kişide memnun olduğunu söyledi

İsmi ne doktorun?

Bazı doktorlar çok tuhaf sanki babasının hayrına yapıyor o kadar para veriyoruz bide özel hastane hiç mi ilgi olmaz sonucun ne olacağını bilmiyorum nasıl kendisine güvenmemi bekliyor cidden tuhaf peki siz şiş halini hesaba katmasak istediğiniz bi şekil mi oldu bi de kapalı teknikle mi oldunuz

Üzüldüm adınıza ameliyat olalı ne kadar oldu belki oturmuştur burnunuz bide kapalı teknik açık teknik hangisi daha iyi siz hangisiyle oldunuz
Bir buçuk ay önce revizyon oldum. Şu an her şey iyi gidiyor. İlk ameliyat da revizyon da açık teknikle yapıldı. Açıkta şişlikler daha geç iniyor. Burun ucu için açığın avantajlı olduğunu söylüyorlar ama pek bilgim yok. Bence birkaç doktorla daha görüşüp karar verin. Hastanede yer ayırtılması önemli değil. Bir aksilik olduğunda yine iptal ediyorlar. Önceden hastanede yatış, ameliyat parası ödemiyorlar. Başka doktorlarla da görüşüp içinize sinene ameliyat olun. Basit bir ameliyat değil bu.

Bir buçuk ay önce revizyon oldum. Şu an her şey iyi gidiyor. İlk ameliyat da revizyon da açık teknikle yapıldı. Açıkta şişlikler daha geç iniyor. Burun ucu için açığın avantajlı olduğunu söylüyorlar ama pek bilgim yok. Bence birkaç doktorla daha görüşüp karar verin. Hastanede yer ayırtılması önemli değil. Bir aksilik olduğunda yine iptal ediyorlar. Önceden hastanede yatış, ameliyat parası ödemiyorlar. Başka doktorlarla da görüşüp içinize sinene ameliyat olun. Basit bir ameliyat değil bu.
Çok doğru diyorsunuz revizyon ameliyatı neden oldunuz tekrar fiyat çıkarıyorlar mı acaba

Canım adına sevindim o halde ben muayeneye 120 tl verdim adam sanki bıçak üstünde dinledi beni 7 yada 10 dakka durdum içerde hiç ikna edici bi konuşması yoktu bende senin gibi kararlıyım artık olsun bitsine getiriyorum sonucunda kötü bir burunla karşılaşsam psikolojim daha çok etkilenecek benim merak ettiğim burun ucu kapalı teknikle rahat düzeltilip şekil verilebiliyor mu benim burun ucum top ve büyük kıkırdağa sahib önden hiç beğenmiyorum çok takıyorum ama kapalı teknikle değişmesi şekillenmesi ne kadar mümkün bilemiyorum
Bu konuda her hekim farklı söylüyor ama, genel olarak en çok duyduğum her vaka açıkla yapılır veya her vaka kapalı teknikle yapılır denilemez. Ben kapalı teknikle ameliyat oldum, burnum asimetrik ve deviye idi. Burun ucu kıkırdağım büyük ve düşüktü. Ne asimetrik düzeldi ne de burun ucumu beğeniyorum. Ameliyatım ile ilgili başka problemler de var ama, asimetri ve kötü burun ucu şekli burnu olduğundan da kötü gösteriyor bence

Bu konuda her hekim farklı söylüyor ama, genel olarak en çok duyduğum her vaka açıkla yapılır veya her vaka kapalı teknikle yapılır denilemez. Ben kapalı teknikle ameliyat oldum, burnum asimetrik ve deviye idi. Burun ucu kıkırdağım büyük ve düşüktü. Ne asimetrik düzeldi ne de burun ucumu beğeniyorum. Ameliyatım ile ilgili başka problemler de var ama, asimetri ve kötü burun ucu şekli burnu olduğundan da kötü gösteriyor bence
Öyle mi zaten bende bundan korkuyorum üzüldüm adınıza ben doktoruma açık teknikle olmak istiyorum desem olur mu acaba

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Kime ameliyat olmuştunuz

ya caım burnun cok güzel olmus bende yaklasık 4 ay oldu burun ameliyatını olalı ama burnumda hala belirgin bir odem var sanki kemik gibi üstünde dr msaj yapmamı söylemişti cok düzenli olmasada yapıyorum ama düz görünmesi gereken burnum sanki kemerli gibi duruyo sağdan düz soldan cıkıntı var kafatyı yicem düzelmezse ben revizyonameliyatı falanda olamam anezteziyi kaldıramıyorum cünkü off ya valla sinirlerim bozuluyo:KK43:
Benimde sağdan bakınca düz soldan bakınca kavisli sinir oluyprum 6 ay oldu sağ taraf hala şiş sanırım. Ameliyat fotom var sağdan çekilmiş burnum orda kavisi belli pürüzsüz yani ama 6 aydır neden böyle hala anlamıyorum bazen canımı sıkmıuuor değil

Bu da benim 40 günlük sonucum şuan bile çok memnunum.

Eklentiler

• IMG_20190123_005804.jpg
    IMG_20190123_005804.jpg
    183 KB · Görüntüleme: 816
Bence estetiklerde tek sıkıntı önden bakınca kemik törpülendiği için düz basık bir görüntü oluşması. Aynısı bende de var benimki niraz daha oturdu ama rahatsız olmuyor değilim daha ince görünsün isterdim. Umarım şişliklerdendir

Back