Ankara'da normalde fakat şuan hakkari'ye atandıBenim burnumda sorunlu küçükken düştüm acaba hangi hastanede bu doktr
Merhaba,ben ameliyat olalı 2 ay oldu tam olarak ne zaman eskisi gibi olcak bilmiyorum ama şuan hala hassas. 6. Aya baya duzelicek diye umuyorumArkadaşlar merhaba 9 ekimde ameliyat olacağım neredeyse 450. Sayfaya kadar okudum burunlara yorumlara baktim sureci ogrenmek istedim kafamda bir soru kaldi ameliyattan atiyotum 6 ay sonra burnumu silmem sumkurmem abdest almam kasimam vs eski kendi burnuma yaptigim hareketleri yapabilecek miyim yoksa omur billah hep hassas mi davranmak gerek
Burnun çok güzel olmuş canım doktorun kimdi acaba ben de doktor arayışındayım kafam çok karısıkKızlar bu da benim öncesi sonrası fotoğrafım. 4,5 ay oldu Önden bakınca hala şişliğim devam ediyor ama.
Öncesi ve sonrası 12.gün
Daha cok yenisiniz ve burnunuz cok şiş. Cok degisir dahaBuda yapılmış halim.Yan profilden gayet güzel.Ama zaten benim daha öncesindende yandan bi sıkıntım yoktu.Çok az bi kemer vardı oda belli belirsiz.Ön profilden çok sıkıntı yapıyodum.Eski halime göre çok çok iyi ama görenler pek beğenmiyo,kanatlı geniş olmuş diyolar.Bide üç kısmında yamukluk var hala.Özellikle fotograflarda burun kanatlarının biri var biri yok gibi... aylık kontrole gitmedim henüz.bi kaç güne gidicem. İnşallah şişliklerle alakalıdır
İnşallah öyledirrrDaha cok yenisiniz ve burnunuz cok şiş. Cok degisir daha
benimde kanatlari geniş. Onun düzeleceğini cok düşünmüyorum. Zaten genişti oncedende. Doktorum daha fazla küçültmek icin distan da dikiş yapması gerektiğini onunda izinin kalacağını söylediİnşallah öyledirrrkanatlı olması çok moralimi bozuyo zenci burnu gibi oldu aynı
Peki bu ortadaki dikiş yeri gitmiyo mu bi ömür o iz kalacak mı ?benimde kanatlari geniş. Onun düzeleceğini cok düşünmüyorum. Zaten genişti oncedende. Doktorum daha fazla küçültmek icin distan da dikiş yapması gerektiğini onunda izinin kalacağını söyledi
Yok bende o 10 günde iyileşti. Burun kanatlarında da vardi ama sadece dipte. Oda hemen iyilesti.Peki bu ortadaki dikiş yeri gitmiyo mu bi ömür o iz kalacak mı ?
Canım benim 3ay olacak izi var ama sende dikiş izi tamamen gitti miYok bende o 10 günde iyileşti. Burun kanatlarında da vardi ama sadece dipte. Oda hemen iyilesti.
Bir ayda kalmamıştı iz. Ama tabi iyilesme sureci farkli oluyor herkeste.Canım benim 3ay olacak izi var ama sende dikiş izi tamamen gitti mi
4. Ayla 6. Ay arası gercekten bayagı farkediyormu burun ?Burun ilk zamanki gibi kalmiyor 4. Aydan snr sislikler indikce belli ediyor kendini bende zamanla kemer olusmaya basladi suan 6. Ay bitmek uzere ama cokta icime sinmedi ilk 3 ay cok mutluydum hemen sevinmeyin arkadaslar 6. Ayi bekleyin
1 yıl sonra bile fark ediyor.4. Ayla 6. Ay arası gercekten bayagı farkediyormu burun ?
bende bunu merak ediyorum bu şiş kalın burnum incelebilecekmi?4. Ayla 6. Ay arası gercekten bayagı farkediyormu burun ?
Herkesin sorunu aynı galiba ilk aylar şiş ve kalın burunbende bunu merak ediyorum bu şiş kalın burnum incelebilecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?