Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba,ben ameliyat olalı 2 ay oldu tam olarak ne zaman eskisi gibi olcak bilmiyorum ama şuan hala hassas. 6. Aya baya duzelicek diye umuyorum

Arkadaşlar 20 eylülde ameliyat oldum.Kemik eğriliği vardı burnum sola doğru epeyce yamuktu.
Bir ay oldu ama burun ucumda hala bi yamukluk var eskisi kadar olmasada.Burun deliklerimden birisi daha büyük.Hatta ön profilden olan fotograflarda burun kanatlarım aşırı orantısız duruyo.Biri büyük biri küçük bariz belli Ha bide güldüğümde kanatlı yayık bi burun oluyo...Moralimi bozmak istemiyorum ama herkes hala yamuk diyo.

Eklentiler

• E57CE8F6-59F2-42B7-B1BC-5A5A57FB3E97.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 852
Buda yapılmış halim.Yan profilden gayet güzel.Ama zaten benim daha öncesindende yandan bi sıkıntım yoktu.Çok az bi kemer vardı oda belli belirsiz.Ön profilden çok sıkıntı yapıyodum.Eski halime göre çok çok iyi ama görenler pek beğenmiyo,kanatlı geniş olmuş diyolar.Bide üç kısmında yamukluk var hala.Özellikle fotograflarda burun kanatlarının biri var biri yok gibi... aylık kontrole gitmedim henüz.bi kaç güne gidicem. İnşallah şişliklerle alakalıdır ‍

Eklentiler

• 98D2FB5C-662E-49B7-81CE-2FDB961F94FD.jpeg
    10,8 KB · Görüntüleme: 775
  • AA1A9340-010F-4295-ADBC-164AEAF6A593.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 746
  • F6548F1E-EC88-4DB3-A356-FF0CFC6015AF.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 738
  • F9D5FF02-F414-4D81-B3EE-54E1B663DC2C.jpeg
    13,3 KB · Görüntüleme: 730
Daha cok yenisiniz ve burnunuz cok şiş. Cok degisir daha

İnşallah öyledirrr kanatlı olması çok moralimi bozuyo zenci burnu gibi oldu aynı
benimde kanatlari geniş. Onun düzeleceğini cok düşünmüyorum. Zaten genişti oncedende. Doktorum daha fazla küçültmek icin distan da dikiş yapması gerektiğini onunda izinin kalacağını söyledi

benimde kanatlari geniş. Onun düzeleceğini cok düşünmüyorum. Zaten genişti oncedende. Doktorum daha fazla küçültmek icin distan da dikiş yapması gerektiğini onunda izinin kalacağını söyledi
Peki bu ortadaki dikiş yeri gitmiyo mu bi ömür o iz kalacak mı ?

Burun ilk zamanki gibi kalmiyor 4. Aydan snr sislikler indikce belli ediyor kendini bende zamanla kemer olusmaya basladi suan 6. Ay bitmek uzere ama cokta icime sinmedi ilk 3 ay cok mutluydum hemen sevinmeyin arkadaslar 6. Ayi bekleyin

Burun ilk zamanki gibi kalmiyor 4. Aydan snr sislikler indikce belli ediyor kendini bende zamanla kemer olusmaya basladi suan 6. Ay bitmek uzere ama cokta icime sinmedi ilk 3 ay cok mutluydum hemen sevinmeyin arkadaslar 6. Ayi bekleyin
4. Ayla 6. Ay arası gercekten bayagı farkediyormu burun ?

Estetik olan arkadaşlar hemen savunmayın ay ay çok değişiyor burun inceliyor arsaya iniyor iyi törpü olmamışsa veya kikirdak fazlalığı varsa kemer oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…