• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Simdi baktim ama pek hosuma gitmedi özellikle önden burun kanatlari cok yanlarda olmus be fazla kalkik geldi yandan da haszalarina sordum bu arada 6000 ile 7000 arasiymis

Selam kizlar, fotoda gördügünüz gibi burnum yandan cok büyük ve ameliyat olmak istiyorum. En son Dr. Resit Burak Kayanda ameliyat olmaya karar verdim ama yinede pek emin degilim. Tecrübe edinmis arkadaslar varsa yardim edebilir mi? Yada hangi doktoru önerirsiniz bana. Simdiden cok tesekkür ederim :)

Eklentiler

• B50DD844-69B0-4781-8532-F69F6BF63BBB.jpeg
    B50DD844-69B0-4781-8532-F69F6BF63BBB.jpeg
    7,9 KB · Görüntüleme: 451
Ben burnumdaki kavisten hic mutlu degilim. Boyle birsey yasayip dolgu yaptiran oldu mu acaba? Ameliyatla kikirdak koydurmayi gozum kesmiyor. Bi ameliyat daha kaldiramam

kızlar burun ucu düşüklüğü nasıll anlaşılır yandan gayet güzel ama önden sanki sarkıyor gibi yoksa şekli anca mı oturuyor çok mutsuzum

Ben burnumdaki kavisten hic mutlu degilim. Boyle birsey yasayip dolgu yaptiran oldu mu acaba? Ameliyatla kikirdak koydurmayi gozum kesmiyor. Bi ameliyat daha kaldiramam
Benim burnum da istemediğim şekilde çok kavisli oldu ameliyat sonrası. Ben dolgu yaptırarak hallediyorum. Doktorlar burun ucuna dolgu yapılmasını önermiyorlar ama burun sırtına dolgu yaptırmakta bir sıkıntı yokmuş. Talep ederseniz kendi doktorunuz yapacaktır dolguyu. Dolgu baya uzun süre gidiyor, işe yarıyor yani.

Doktorum 3. Ayim dolunca güneş gözlüğü kullanabilecegimi söyledi. Bugün takiyim dedim ama en sevdigim güneş gözlüğüm burnumda durmadi yanaklarima kadar indi resmen:KK43:boyle bir problem yasayan oldumu? Harelde burnumda yapilan muhtesem kavisten dolayi durmuyor:KK61:

Selam kizlar, fotoda gördügünüz gibi burnum yandan cok büyük ve ameliyat olmak istiyorum. En son Dr. Resit Burak Kayanda ameliyat olmaya karar verdim ama yinede pek emin degilim. Tecrübe edinmis arkadaslar varsa yardim edebilir mi? Yada hangi doktoru önerirsiniz bana. Simdiden cok tesekkür ederim :)
Merhaba, ben Süleyman Taşa oldum. Tavsiye edebilirim. Memnun kaldım gerçekten

Ya şöyle söyliyim benim babam emekli bu yuzden calismiyo en fazla 5bine kadar verebilirim devlet hastanesinde sgk bir kismini karsiliyo ama 18i beklemen lazim diyolar birde doktorlar yaptigi ameliyati paylasmadiklari icin pek guvenemiyorum
Eskişehir’e gelebilirsen ben sana bi doktor öneririm ama çok uzak tarihe veriyormuş olsam ona olurdum özele geçebilir her an

Merhaba benim burnumda kemer vardi o yuzden burun estetigi ameliyati oldum olduktan sonra kemer olan yerde yine hafif bi çıkıntı var sizce bu geçici bi durum mu

Kızlar bende 1 ay önce ameliyat oldum. 1 aylık değişim şimdilik böyle. Memnunum inşallah ilerde bir sorun yaşamam

Eklentiler

• 3714C90F-3D8C-4078-84B6-C59853109BAE.jpeg
    3714C90F-3D8C-4078-84B6-C59853109BAE.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 967
  • 5E57AAB0-3543-4BCB-AFAA-60803C6DF9AC.jpeg
    5E57AAB0-3543-4BCB-AFAA-60803C6DF9AC.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 1.009
Bu da benden gelsin,daha 11. Günümdeyim. Çok şişim fakat simdiden memnunum. :) Tek sıkıntım sivilceler :(

Eklentiler

• IMG_20180820_020113.jpg
    IMG_20180820_020113.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 1.024
  • IMG_20180820_020004.jpg
    IMG_20180820_020004.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 961
Merhaba benim onuncu günüm siyah nokta var burnumun uzerinde sence maske uygulasam bi sorun olurmu
Merhaba,siyah nokta bandı tarzı şeyler ya da maske için bence biraz daha bekle. Çünkü deri henüz çok hassas. Şimdilik temizleme jellerini kullanabilirsin. Benimde birsürü siyah nokta var ve bı ssbah bı akşam temizleme jeli ile yıkıyorum burnum deri değiştiriyor resmen

Back