Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Gecmis olsun hangi doktora ve kac tl ye ameliyat oldunuz burnunuzun öncesi ve sonrasi hali varsa paylasabilirmisiniz

Tesekkür ederim ucunu fazla kaldirmis gibi geldi bana belki zamanla düser biraz öyle derler ama güzel tabi gördügüm ilk hali zamanla daha güzel olacaktir
Ateli aldiktan sonra bile hafif dustu can doktorum zamanlada dusucegini iletti hatta keske biraz kaldirsamiydik diyceksin dedu

Kizlar dun atelim cikti begendim ama soyle bir konu vardi benim burun deliklerim buyuk oldugu icin doktor ameliyat oncesi gerekli gorursem ameliyat esnasinda burun deliklerini kuculturum dedi ameliyattan ciktiktan sonrada gerek duymadim dedi

Dun atel alindiktan sonra doktorum bazi hastalarda odem indikce burun deliklerinin kuculecegini bazilarininda buyudugunu soyledi zamanla bakalim memnun kalmazsan begenmezsen kuculturuz dedi

Bende suan memnunum dedim.Haftaya cuma kontrolum var tekrar.fakat benim suan farkettigim su oldu ki burun deliklerimde herhangi bir islem yapilmamasina ragmen sag burun deligiim daha buyuk sol daha kucuk sizce odemmidir ?

Eklentiler

• 20180722_113253.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 793
Pardon arkadaslar sol burun deligim saga gore buyuk odemmidir dersiniz birde o tarafta daha once hizma takiyordum ameliyat oncesi cikardim

Merhaba bende Sezgin Ozturk'e ameliyat olmak istiyorum ameliyat olanlar fiyat hakkında yazar misiniz ne kadara oldugunuz hakkinda

Merhaba bende Sezgin Ozturk'e ameliyat olmak istiyorum ameliyat olanlar fiyat hakkında yazar misiniz ne kadara oldugunuz hakkinda
Ben bugün sordum kesinlikle fiyat söylemiyo kendisi degisiyo dedi görmem gerek falan vende onunninstagram sayfasindaki ameliyat olan kizlarin resimlerinden isimleri ögrenip sordum kimine 7 kimine 8.5 tan yapmis

Ben bugün sordum kesinlikle fiyat söylemiyo kendisi degisiyo dedi görmem gerek falan vende onunninstagram sayfasindaki ameliyat olan kizlarin resimlerinden isimleri ögrenip sordum kimine 7 kimine 8.5 tan yapmis
Ben sordum banada gelin goruselim dedi ama muayene ucreti 175 tl dedi biraz fazla geldi acikcasi muayene icin bu arada cevabiniz icin tesekkur ederim☺

Siz ne kadara ameliyat olmayi düsünüyosunuz ben en fazla 6 bin verebilirim
Ya şöyle söyliyim benim babam emekli bu yuzden calismiyo en fazla 5bine kadar verebilirim devlet hastanesinde sgk bir kismini karsiliyo ama 18i beklemen lazim diyolar birde doktorlar yaptigi ameliyati paylasmadiklari icin pek guvenemiyorum

3 yil oldu bende ameliyat olali , kim actiysa bu forumu cok faydali olmus gercekten. Bende doktorumu buradan bulmustun. Bu arada Doktorum Süleyman Taş kuzular,

Eklentiler

• PicsArt_07-26-12.30.28.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 501
  • PicsArt_07-26-12.29.49.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 498
Izmirim 35 canim sen izmirdeysen ento kbb ibrahim korhan beyle gorustunmu? Dalinda cok basarili instagram kullaniyorsan mutlaka takip et derim...ilgili ve isinin ehli...ben cok ama cok memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…