- 16 Temmuz 2018
- 94
- 27
- 3
- 43
Bende çok beğendim canım şuanki hali böyleyse ilerisi dahada güzel olacaktır ❤Yuzumde henuz odem cok burnumun ici de odemli ama begendim sizin de goruslerinizi almak istedim
Gecmis olsun burnunuzun önceki hali nasildi buu resimde biraz yan durmussunuz tam düzgün görünmüyor yandan da cekebilirmisiniz eski ve yeni haliniYuzumde henuz odem cok burnumun ici de odemli ama begendim sizin de goruslerinizi almak istedim
Gecmis olsun hangi doktora ve kac tl ye ameliyat oldunuz burnunuzun öncesi ve sonrasi hali varsa paylasabilirmisinizMerhaba, ben burun ameliyati olalı 16 gün oldu.Deviasyon ve geniz eti vardı aynı zamanda ucu düşük ve uzun oldugu icin torpulendi.Sizin yazdıklarıniza istinaden cesaret aldım burnum yandan cok guzel eski burnumun biraz kalkmış ve kısalmış hali ama onden hic begenmiyorum deliklerim cok hafif de olsa gözüküyor.Ve ucu top gibi önden resmen daha da büyüdü bunlar gecer mi acaba herkes alçıdan nasıl çıktıysa öyle diyor ama sizin bayagi değişmiş umduum bir tükeniyor bir düzeliyor cok Üzgünüm
Canim doktorum ameliyathanedeyken oncesi ve sonrasini cekmis hemen atiyimGecmis olsun burnunuzun önceki hali nasildi buu resimde biraz yan durmussunuz tam düzgün görünmüyor yandan da cekebilirmisiniz eski ve yeni halini
Tesekkür ederim ucunu fazla kaldirmis gibi geldi bana belki zamanla düser biraz öyle derler ama güzel tabi gördügüm ilk hali zamanla daha güzel olacaktirCanim doktorum ameliyathanedeyken oncesi ve sonrasini cekmis hemen atiyim
Ateli aldiktan sonra bile hafif dustu can doktorum zamanlada dusucegini iletti hatta keske biraz kaldirsamiydik diyceksin deduTesekkür ederim ucunu fazla kaldirmis gibi geldi bana belki zamanla düser biraz öyle derler ama güzel tabi gördügüm ilk hali zamanla daha güzel olacaktir
Gecmis olsun ne kadara yaptirdiniz
Ben bugün sordum kesinlikle fiyat söylemiyo kendisi degisiyo dedi görmem gerek falan vende onunninstagram sayfasindaki ameliyat olan kizlarin resimlerinden isimleri ögrenip sordum kimine 7 kimine 8.5 tan yapmisMerhaba bende Sezgin Ozturk'e ameliyat olmak istiyorum ameliyat olanlar fiyat hakkında yazar misiniz ne kadara oldugunuz hakkinda
Ben sordum banada gelin goruselim dedi ama muayene ucreti 175 tl dedi biraz fazla geldi acikcasi muayene icin bu arada cevabiniz icin tesekkur ederim☺Ben bugün sordum kesinlikle fiyat söylemiyo kendisi degisiyo dedi görmem gerek falan vende onunninstagram sayfasindaki ameliyat olan kizlarin resimlerinden isimleri ögrenip sordum kimine 7 kimine 8.5 tan yapmis
Siz ne kadara ameliyat olmayi düsünüyosunuz ben en fazla 6 bin verebilirimBen sordum banada gelin goruselim dedi ama muayene ucreti 175 tl dedi biraz fazla geldi acikcasi muayene icin bu arada cevabiniz icin tesekkur ederim☺
Ya şöyle söyliyim benim babam emekli bu yuzden calismiyo en fazla 5bine kadar verebilirim devlet hastanesinde sgk bir kismini karsiliyo ama 18i beklemen lazim diyolar birde doktorlar yaptigi ameliyati paylasmadiklari icin pek guvenemiyorumSiz ne kadara ameliyat olmayi düsünüyosunuz ben en fazla 6 bin verebilirim
Ne kadara yaptırdin ameliyatı☺Eki Görüntüle 2172834 3 yil oldu bende ameliyat olali , kim actiysa bu forumu cok faydali olmus gercekten. Bende doktorumu buradan bulmustun. Bu arada Doktorum Süleyman Taş kuzular,
13 bin ödedim canim ama 3 yıl önceydi tabi şuan aynı değildir muhtemelenNe kadara yaptırdin ameliyatı☺
Bi bakayim ismini duymamistimIzmirim 35 canim sen izmirdeysen ento kbb ibrahim korhan beyle gorustunmu? Dalinda cok basarili instagram kullaniyorsan mutlaka takip et derim...ilgili ve isinin ehli...ben cok ama cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?