Cevap verecek olan kimse yok mu gerçektenArkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni
Konuyu doktorunuzla paylaşıp danışıp isterseniz ..Cevap verecek olan kimse yok mu gerçekten
Resminizi forumda bulamadım tekrar paylaşabilir misiniz rica etsem, ona göre değerlendirelim biz de ..Bence hiç yaptırmayın dikiş işlemini, biraz sabırlı olun lütfen ..
Şimdi gördüm resmi, elbette inecek ödemler ve şişlikler geçtikçe inecek.. Zamana ihtiyacınız var biraz dahaArkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni
Çok teşekkür ederim tek sıkıntım bu şuanŞimdi gördüm resmi, elbette inecek ödemler ve şişlikler geçtikçe inecek.. Zamana ihtiyacınız var biraz daha
Merhaba bayanlar bende gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum pazartesi tamponlarim alindi bu cumarteside atel alinicak doktoruma fazla kalkik istemedigimi ilettim cunku ust dudagim ince yuzum uzun ve cok kalkik olursa ust dudak ve burun ucu arasindaki mesafe artacak ve cirkin bir goruntu olucakti talebimi iletmeme ragmen malesef kalkik oldu doktorum zamanla inicegini belirtti fakat moralim cok bozuldu kizlar onceki ve sonraki resmimi atiyorum bakarmisiniz
Bu arada doktorum mukemmel ilgili alakali benmi cok sabirsizim acaba
Aynen canim bekleyip gorecegizBence çok mesafe Yok güzel olmuş,zamanla inme olacaktır diye düşünüyorum. Bende dün ameliyat oldum,burun boyu kısa olduğu İçin burunu kaldırınca dudak ile burun mesafesi daha fazla görünüyor,ödemlerin inmesini bekleyeceğiz artık.
Aynen canim bekleyip gorecegizsana da cok gecmis olsun senin nasil suan bekledigin ve istedigin gibimi
Evet sabırsızsın :)Merhaba bayanlar bende gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum pazartesi tamponlarim alindi bu cumarteside atel alinicak doktoruma fazla kalkik istemedigimi ilettim cunku ust dudagim ince yuzum uzun ve cok kalkik olursa ust dudak ve burun ucu arasindaki mesafe artacak ve cirkin bir goruntu olucakti talebimi iletmeme ragmen malesef kalkik oldu doktorum zamanla inicegini belirtti fakat moralim cok bozuldu kizlar onceki ve sonraki resmimi atiyorum bakarmisiniz
Benim ilk atel alındığında çok kalkıktı inan korkmuştum suan 2. Ayimdayim indi biraz ve dahada inecek şüphen olmasın canım :)Merhaba bayanlar bende gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum pazartesi tamponlarim alindi bu cumarteside atel alinicak doktoruma fazla kalkik istemedigimi ilettim cunku ust dudagim ince yuzum uzun ve cok kalkik olursa ust dudak ve burun ucu arasindaki mesafe artacak ve cirkin bir goruntu olucakti talebimi iletmeme ragmen malesef kalkik oldu doktorum zamanla inicegini belirtti fakat moralim cok bozuldu kizlar onceki ve sonraki resmimi atiyorum bakarmisiniz
Cansin barbie :)Evet sabırsızsın :)
Benim ilk atel alındığında çok kalkıktı inan korkmuştum suan 2. Ayimdayim indi biraz ve dahada inecek şüphen olmasın canım :)
Benimkindemi canim farketmedimBurundaki kemik şişer mi gözlük değen yerin sagında hafif bombelik var
Yok canm benim burnumda benmde 1 ay olacakBenimkindemi canim farketmedim
Bence sistir odem diye dusunuyorum mesela benim kapali ameliyat oldum burun deliklerim baya buyuktur doktor ihtiyav duyarsam kanatlarda daraltma yaparin demisti ama ameliyattan cikinca gerek duymadim cok fazla odemin var inince normale doner dedi simdi aynaya baktigimda sag burun kanadim sola gore daha farkli sis oldugundan herhaldeYok canm benim burnumda benmde 1 ay olacak
2 ay sonra gerek duyarsa ucuna ufak lokal ile bi operasyon daha yapacakBence sistir odem diye dusunuyorum mesela benim kapali ameliyat oldum burun deliklerim baya buyuktur doktor ihtiyav duyarsam kanatlarda daraltma yaparin demisti ama ameliyattan cikinca gerek duymadim cok fazla odemin var inince normale doner dedi simdi aynaya baktigimda sag burun kanadim sola gore daha farkli sis oldugundan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?