Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Salı günü kalkık görünen kısmına dikiş atılacak 2 dakikalık iş uyuşturur yaparım dedi doktorum kıkırdak eklemiş düşmesin diye ucuna

Salı günü kalkık görünen kısmına dikiş atılacak 2 dakikalık iş uyuşturur yaparım dedi doktorum kıkırdak eklemiş düşmesin diye ucuna
Gecmiş olsun ödeminiz yok gibi gözüküyor. O kikirdağida düzeltirse doktor gayet guzel olur

Şuan şiş kızlar 12. Günden olsun bu resim asagı sarkıktı kemeri vardı sarkıklıgı gitti fazla kalkık olmus düsermi . Bide salı günü resim atarım farkı yorumlarsınız
Eki Görüntüle 2165171

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar :) öncelikle çok geçmiş olsun, ben burnunuzun kalkıklığını sevdim açıkçası, 12 gün henüz daha çok erken, 6 ay sonra karar verseniz kalkıklığını düşürtmek için, çünkü burun ucu kalkıklığı ödemler gittikçe ve kıkırdaklar yumuşadıkça zamanla iniyor, onu da göz önünde bulundurun bence Kalkıklığı indirtirirseniz ilerde eski burnunuzda ki burun ucu gibi gülerken falan düşebilir

Aslında bu işleme doktorum karar verdi plastik cerrahi kendisi ben hic karısmadm sadece dogal ama az da kavis olsun istedim

Aslında bu işleme doktorum karar verdi plastik cerrahi kendisi ben hic karısmadm sadece dogal ama az da kavis olsun istedim
Bence gayet doğal olmuş burnunuz, biraz daha sabretseniz :/ ve ben eminim ki o ucu daha inecek, bende 4 tane doktor gezdim ve hepsi burun ucunun 1 mm -1.5 mm inip düşebileceğini söylediler, dikiş atma veya alma işlemi ne kadar kısa olursa olsun bence tekrar bıçak altına yatıp riske atmayın derim, ilerde 1 mm -1.5 mm burun ucunuzun düşme ihtimalini burnunuzun 6 ay içinde ve sonrasında daha iyi oturacağına ve normallaşeceğine odaklanın derim, şimdi biraz doktorunuz düşürecek, biraz da kendiliğinde inecek ve o kalkık havalı burundan eser kalmayacak sanki daha sonra + gülünce düşen bir burun ucu kalacak geriye 6 ay sonra

Basımda 1 haftadır ince bir agrı var migren tarzı ameliyatın etkisi olabilirmi 2 hafta oldu ameliyat olalı

Salı kontrol olacak on zaman sorarım cokta düsük durmasın indirmek icin dikiş atacaksanız yapmayın derim.

Ben de 2. Ayımı doldurdum daha değişir mi acaba. Hafif bir cıkıntı var burun sırtında. Zamanla daha kavıs alır mı
Benim çıkıntı gibi bir sorunum olmamıştı; kavisim az çok belirliydi ilk zamandan beri... Ama 2. Ay ile 6 arasında fark oluyor tabii ki...

Çıkıntı derken kemer gibi mi duruyor; sert mi bastırınca?

Hanımlar doktor dikmedi biraz daha bekleyelm ucunun sertliği ödemmi yoksa kıkırdak fazlalıgımı anlarız dedi ona göre 2 ay sonra kıkırdaktansa koydugu kıkırdagı geri alacak

Burnum 1 aylık kavis istedim kavisi güzeldi şuan dümdüz duruyor ve aşagı sarkık duruyor ucu da şiş hissetmiyorum böyle mi kalacak bi yardımcı olunn

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni

Eklentiler

• 20180713_142328.png
    228 KB · Görüntüleme: 218
Benimdd suan öyle yardım edecek yokmu birde ucu asagı sarktı bi bakın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…