- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 321
- 123
- 40
Sizin ne kadar olmuştu ameliyat olalı?Burun ucu cok gec yumusuyor maalesef.
19 subat 2017 de oldum.Sizin ne kadar olmuştu ameliyat olalı?
Ama bu profil fotosunda çok iyi duruyor sizin benim ameliyat olma sebebim sadece ucunun etli olmasiydi o yuzden rino degil tipplasti ama şimdi eskidinden tombul şişlik ićin 6 ay çok moralim bozuluyorBende de şişlik mevcut ve gerginlik var, kıkırdaklarımda sert, kıkırdakların yumuşaması ve burun ucunun esnekleşmesi zaman alıyormuş ve benim de burnum henüz 1 aylık, doktorum 6 ay sonra tamamen oturacağını iletti, araştırmayı çok seven biri olarak bu bilgileri bir çok yerde de okudum
Tiplastinin ucreti ne kadar acaba. Yine rinoplasti fiyati gibimi oluyor.Ama bu profil fotosunda çok iyi duruyor sizin benim ameliyat olma sebebim sadece ucunun etli olmasiydi o yuzden rino degil tipplasti ama şimdi eskidinden tombul şişlik ićin 6 ay çok moralim bozuluyor
Yok daha ucuz oluyor drdan doktora değişiyorTiplastinin ucreti ne kadar acaba. Yine rinoplasti fiyati gibimi oluyor.
Benimde 1 ay dün bitti ama hala ucu cok şiş. Sanki bandajlar acildiktan sonra hic değismedi. Bende normal deriliymişim güya.Konuştum iner biraz dedi olmazsa dikişi sökerim indiririm istersen dedi de tekrar uğraşmak istemiyorum zor süreç. Birde artik pay yok gibi sanki indirmeye çalışınca elimle eskiden aşagi doğru iniyordu şimdi hiç inmiyor çok sert. Şişlik var evet çok olmasa da dokununca yan kikirdaklar top gibi kaba ve sert. İnstagramdaki drlarin 1 aylik sonuçlarina bakiyorum sişlik yok burunlar duzgun derim de kalin değilmiş ama bilmiyorum korkuyorum 1-2 mm inmeli ifadem değişik duruyor
6 ay böyle giderse bir omur resmen çok canim sıkılıyor. Ananas hapi kullaniyorum hiç işe yaramadi çok sigara içiyorum belki ondandir. Sizin kikirdaklar da şiş miBenimde 1 ay dün bitti ama hala ucu cok şiş. Sanki bandajlar acildiktan sonra hic değismedi. Bende normal deriliymişim güya.
Sigarayi bende kullandim maalesef. Odem sokturucu olarak enfla-c kullanmistim onun faydasini gordum cidden burnum sismedi.6 ay böyle giderse bir omur resmen çok canim sıkılıyor. Ananas hapi kullaniyorum hiç işe yaramadi çok sigara içiyorum belki ondandir. Sizin kikirdaklar da şiş mi
Hmm baktim şimdi onun da içinde ananas enzimi varmış arti c vitamini ben bunlari kullaniyorum zaten bende etki etmedi maalesefSigarayi bende kullandim maalesef. Odem sokturucu olarak enfla-c kullanmistim onun faydasini gordum cidden burnum sismedi.
Evet şiş olmasına rağmen ben bu halini bile beğeniyorum, bende ince deriliydim bu işin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum biraz da.. Önceki burnumun halini atayım size, benim burnum öncesinde de kemiksel ve doku olarak ince -zayıf görünümlüydü.Ama bu profil fotosunda çok iyi duruyor sizin benim ameliyat olma sebebim sadece ucunun etli olmasiydi o yuzden rino degil tipplasti ama şimdi eskidinden tombul şişlik ićin 6 ay çok moralim bozuluyor
Gerçekten çok değişmişsiniz güzelleşmişsiniz. Benim zaten top gibiydi o yüzden uzun sürecek bellkiEvet şiş olmasına rağmen ben bu halini bile beğeniyorum, bende ince deriliydim bu işin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum biraz da.. Önceki burnumun halini atayım size, benim burnum öncesinde de kemiksel ve doku olarak ince -zayıf görünümlüydü.
Çok teşekkür ederim :)Gerçekten çok değişmişsiniz güzelleşmişsiniz. Benim zaten top gibiydi o yüzden uzun sürecek bellki
Benim burnumun ucu ve kanatlari şiş. Eskidende öyleydi. Hatta bazi arkadaslar doktor ne yapmis sanki eskisiyle ayni diyolar. Onden cok fark yok ama tabi yandan baya güzel duruyor.Benimde 1 ay dün bitti ama hala ucu cok şiş. Sanki bandajlar acildiktan sonra hic değismedi. Bende normal deriliymişim güya.
Benimde ayni onden buyuk. Yandan memnunum. Ama eskiyle kiyaslayinca bayagi fark var.Benim burnumun ucu ve kanatlari şiş. Eskidende öyleydi. Hatta bazi arkadaslar doktor ne yapmis sanki eskisiyle ayni diyolar. Onden cok fark yok ama tabi yandan baya güzel duruyor.
Sizde odem var belli sis.Şimdi boyleEki Görüntüle 2154815
Bencede var hala burun ucum baya sert. Hatta gerginlikten heralde burun ucum soyuluyor hepSizde odem var belli sis.
Şimdi boyleEki Görüntüle 2154815
Teşekkür ederim. Doktoruma dogal olsu diye cok israr ettim ama şimdide diyorum biraz kavisli ve kalkik mi olsaydi acabaÇok yakından çekilmiş olmasına rağmen gayet kibar ve iyi görünüyo maşallah. Çok begendim ben.
Bayağı benim burnum oldu artık... Malum 7 aya yaklaşıyorum, bir de insanın içine sinince çabuk unutuyor eski halini[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?