Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ama bu profil fotosunda çok iyi duruyor sizin benim ameliyat olma sebebim sadece ucunun etli olmasiydi o yuzden rino degil tipplasti ama şimdi eskidinden tombul şişlik ićin 6 ay çok moralim bozuluyor

Ama bu profil fotosunda çok iyi duruyor sizin benim ameliyat olma sebebim sadece ucunun etli olmasiydi o yuzden rino degil tipplasti ama şimdi eskidinden tombul şişlik ićin 6 ay çok moralim bozuluyor
Tiplastinin ucreti ne kadar acaba. Yine rinoplasti fiyati gibimi oluyor.

Benimde 1 ay dün bitti ama hala ucu cok şiş. Sanki bandajlar acildiktan sonra hic değismedi. Bende normal deriliymişim güya.

Benimde 1 ay dün bitti ama hala ucu cok şiş. Sanki bandajlar acildiktan sonra hic değismedi. Bende normal deriliymişim güya.
6 ay böyle giderse bir omur resmen çok canim sıkılıyor. Ananas hapi kullaniyorum hiç işe yaramadi çok sigara içiyorum belki ondandir. Sizin kikirdaklar da şiş mi

6 ay böyle giderse bir omur resmen çok canim sıkılıyor. Ananas hapi kullaniyorum hiç işe yaramadi çok sigara içiyorum belki ondandir. Sizin kikirdaklar da şiş mi
Sigarayi bende kullandim maalesef. Odem sokturucu olarak enfla-c kullanmistim onun faydasini gordum cidden burnum sismedi.

Evet şiş olmasına rağmen ben bu halini bile beğeniyorum, bende ince deriliydim bu işin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum biraz da.. Önceki burnumun halini atayım size, benim burnum öncesinde de kemiksel ve doku olarak ince -zayıf görünümlüydü.

Eklentiler

• C73AE9D4-8517-4B1A-BCD2-C1E33CF162C8.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 560
Gerçekten çok değişmişsiniz güzelleşmişsiniz. Benim zaten top gibiydi o yüzden uzun sürecek bellki

Benim burnumun ucu ve kanatlari şiş. Eskidende öyleydi. Hatta bazi arkadaslar doktor ne yapmis sanki eskisiyle ayni diyolar. Onden cok fark yok ama tabi yandan baya güzel duruyor.

Benim burnumun ucu ve kanatlari şiş. Eskidende öyleydi. Hatta bazi arkadaslar doktor ne yapmis sanki eskisiyle ayni diyolar. Onden cok fark yok ama tabi yandan baya güzel duruyor.
Benimde ayni onden buyuk. Yandan memnunum. Ama eskiyle kiyaslayinca bayagi fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…