Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yamanlarınıza dolguda mi yapıldı? Yoksa burun küçülünce ön plana mı çıktı yanaklar?
Merhaba, yanaklarıma herhangi bir işlem yapılmadı, elmacık kemiklerim hafif çıkıktı benim, burnum küçülünce yanaklarım belirginleşmiş oldu :)

Öncesi - sonrası :) Doktorum İzmirde Plastik Cerrah Fahri Mola.. Merak edenler kendisinin çalışmalarına instagram sayfasından bakabilir
Sizin yuzunuzde buyuk degisim olmus. Cene sivrilesmis. Elmavik kemikleri belirginlesmis. Gidi gitmis. Ama goz altlariniz cok cukurlasmis. Burnunuzda harika gozukuyor. Gule gule kullanin yeni burnusunhzu :))

Sizin yuzunuzde buyuk degisim olmus. Cene sivrilesmis. Elmavik kemikleri belirginlesmis. Gidi gitmis. Ama goz altlariniz cok cukurlasmis. Burnunuzda harika gozukuyor. Gule gule kullanin yeni burnusunhzu :))
Çok teşekkür ederim :) Siz nasıl oldunuz iyi misiniz?

Fotoğrafı çektiğim günün bir önceki gecesi uykusuz ve yorgun bir gece geçirmiştim, göz altı çukurlaşması ondan bu arada

Benim burun ucum iri kaldi. Yandqn kavisli onden duz gozukuyor bende anlamadim gitti. Eski burnumla kiyaslayinca cok memnunum tabiki de.
Eskisinden iyi olacağını her zaman savunmuşumdur zaten fotoğraf paylaşma imkanınız var mı acaba?

Ya arkadaşlar mrb ben 1 ay önce tip plasti oldum sadece burun ucu inceltildi ve zaten kalkık olan burnum biraz daha kaldirildi ilk haftalar gibi değil tabii indi ama bundan sonra da 1-2 mm iner mi ucu biraz daha insin istiyorum önden. Yan kikirdaklar ve ucu aşırı olmasada şiş hala

Merhaba doktorunuzla konuştunuz mu hiç bu konuyu? Şişlikler varsa biraz daha iner diye tahmin ediyorum :/

Merhaba doktorunuzla konuştunuz mu hiç bu konuyu? Şişlikler varsa biraz daha iner diye tahmin ediyorum :/
Konuştum iner biraz dedi olmazsa dikişi sökerim indiririm istersen dedi de tekrar uğraşmak istemiyorum zor süreç. Birde artik pay yok gibi sanki indirmeye çalışınca elimle eskiden aşagi doğru iniyordu şimdi hiç inmiyor çok sert. Şişlik var evet çok olmasa da dokununca yan kikirdaklar top gibi kaba ve sert. İnstagramdaki drlarin 1 aylik sonuçlarina bakiyorum sişlik yok burunlar duzgun derim de kalin değilmiş ama bilmiyorum korkuyorum 1-2 mm inmeli ifadem değişik duruyor

Bende sizi merak ettim eski ve yeni rica etsem yollarmisiniz.

Bende de şişlik mevcut ve gerginlik var, kıkırdaklarımda sert, kıkırdakların yumuşaması ve burun ucunun esnekleşmesi zaman alıyormuş ve benim de burnum henüz 1 aylık, doktorum 6 ay sonra tamamen oturacağını iletti, araştırmayı çok seven biri olarak bu bilgileri bir çok yerde de okudum

Sol taraf daha şiş benim o yuzden resimlerde yamuk çikiyor onden bu sislik inince duzelir diye tahmin ediyorum ama kalkiklik fazla geliyor.

Burun ucu cok gec yumusuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…