Ya o burun daha ıncelicek ve küçülcek o kadar işlem görmüş burun tabıkı şiş olacak. Masaj yapın masajjjjKizlar bisey sorcam 10.gun once ameliyat oldum bugun bandajlari cikardim. Kutuk gibi oceki burnum inceydi bu resmen kutuk gibi .şiş oldugu icin mi nasil anliycam ya şiş degilse cok kotu piggy gibi gozukuyorum genis yayvan bi burun ya
Ya o burun daha ıncelicek ve küçülcek o kadar işlem görmüş burun tabıkı şiş olacak. Masaj yapın masajjjj
Masajın faydasını bi bilsen doktoruna sorabilirsin şişliklerıde sıkıntı yapma zerresi kalmıoDoktorum masaja dair hicbisey demedi ki ben sormadikca konusmaz sorularima da cevap vermez sagolsun gecistirir hep.Dokunurken bile korkuyorum ters bisey yaparim diye.
Ne kadar sürede indi sizin şişliklerinizMasajın faydasını bi bilsen doktoruna sorabilirsin şişliklerıde sıkıntı yapma zerresi kalmıo
Benim hala var :)) 1 buçuk ay oldu çünkü ama burada amilyat olanlar hep foto atıo çevremde de gördüm hep o yüzdenNe kadar sürede indi sizin şişlikleriniz
Benim de 4,5 ay oldu hala şişliklerim var o yüzden sordum :))Benim hala var :)) 1 buçuk ay oldu çünkü ama burada amilyat olanlar hep foto atıo çevremde de gördüm hep o yüzden
7 aydan aşağı bekleme bence bakalım 7 ay sonra buraya nasıl bir pisklojıyle yazıcam:)) masajla yamuklugu hallettim umarım deliklerde düzelir. Sen masaj yapıonmıBenim de 4,5 ay oldu hala şişliklerim var o yüzden sordum :))
Ya biraz aksatıyorum aslında masajı aklıma geldikçe yapıyorum sadece. Koyucam şimdi öncesi sonrası fotoğrafı7 aydan aşağı bekleme bence bakalım 7 ay sonra buraya nasıl bir pisklojıyle yazıcam:)) masajla yamuklugu hallettim umarım deliklerde düzelir. Sen masaj yapıonmı
Vov süper olmuş şişlik var hala belli ama burun enfestoKızlar bu da benim öncesi sonrası fotoğrafım. 4,5 ay oldu Önden bakınca hala şişliğim devam ediyor ama.
Masajın faydasını bi bilsen doktoruna sorabilirsin şişliklerıde sıkıntı yapma zerresi kalmıo
Önden de foto atsana bakim.muhtemelen şişliktenBu sabah yapmaya basladim masaj intrtnetten buldum gidince doktoruma da sorarim
Peki gozlerimim arasi cok genis gozukuyor cok acildi bu da mi sislikten.Goren gozlerinin arasi cok genislemis diyor
Ozelden attimÖnden de foto atsana bakim.muhtemelen şişlikten
Merhabalar, geçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş gerçekten :) Bende İzmirde yaşıyorum ve doktor arayışı içindeyim hangi doktora yaptırdınız acaba ? 3 35_izmirliÖncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
Merhabalar, geçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş gerçekten :) Bende İzmirde yaşıyorum ve doktor arayışı içindeyim hangi doktora yaptırdınız acaba ? 3 35_izmirliÖncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
@Öncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
3 35_izmirli Merhaba burnunuz çok güzel olmuş bende izmirdeyim ve ameliyat olmayı düşünüyorum ameliyatınızı kim yaptı acaba?Öncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
Canım ben çankırıda görkem beye geçen cuma oldum
1000tl ye oldum ben 1 seneyi geçtiAnnnne merhaba Görkem Bey ameliyatınızı kaç tl ye yaptı acaba? Çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın :)
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, ben İzmirde yaşıyorum ama aslen Çankırılıyım doktorda çok başarılı, Çankırıya gidip ameliyat olmayı düşünmüyor değilim, fiyat artmıştır biraz ama çok artacağını sanmıyorum :)1000tl ye oldum ben 1 seneyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?