Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhabalar ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama herkes farklı farklı insanlara olmuş bilemedim istanbulda düşünüyorum ameliyat olmayı önerebileceğiniz doktorlar kimler acaba

Sana tavsiyem doktorun önden burun tasarlamiyosa kesinlikle önermem öyle vi süprizle karsilasirsin aklin almaz benim önden burnumu tasarlamadi önden simdi eskisine göre daha enli

Arkadaşlar merhaba, 3 ay 1 hafta önce ameliyat oldum 1 hafta öncesine kadar her şey güzeldi fakat 2-3 gün önce fark ettim ki burnumda tümsek oluşmuş anlamadım hiçbir şey yoktu. Bastırınca iniyor gibi de bilmiyorum. Eski fotoğraflarıma bakıyorum gayet dümdüz geliyordu birden şişti. Doktorum masaj verdi ocak sonu kontrolüm var. Böyle bir durum yaşan var mı? Varsa lütfen özelden yazabilir mi konu başlıklarında çok fazla yazı var takip edemiyorum bilgisi olan arkadaşlar ulaşsın tam şişler yavaş yavaş inerken o çıkan tümseği çok kafama taktım

Geçmiş olsun. Ben de ameliyat olalı 3 ay oldu. İlk başta senin dediğin gibi düz ve çok fazla ödem yoktu ama şu son 1 aydır masaj yapıyorum doktorumun gösterdiği gibi. Masajdan sonra tümsek çıktı ve çok şişti. Masajdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama böyle kalmasından korkuyorum ben de. Bastırınca düzeliyosa ödemdir yazmış burdaki arkadaşlar benim de öyle oluyor. İkimizde aynı dertten müzdaribiz sanırım. Bu hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum inşallah kötü bişey yoktur ikimizde de.

İnşallah bilmiyorum ben de burda şişlikler inince belli oluyor o tümsek diyen de var ödem olmuştur diyen de... kafam çok kaşırık... inşallah geçer çünkü dümdüzdü eski fotoğraflarımı inceliyorum nasıl bir anda böyle oldu anlam veremiyorum... rica etsem kontrole gittiğinde bana özelden veya burdan alıntılayarak yazabilir misin? Doktorun ne dedi neden bir anda çıkmış vs? Yazarsan çok mutlu olurum ben de gelişme olursa paylaşacağım

Evet perşembe günü ameliyat oldum şimdilik akıntı Yok ama dr ilgisi sıfır ameliyattan sonra doğru düzgün WhatsApp tan yazıyorum görüyorlar ama cevap bile vermiyorlar
Geçmiş olsun iyi olunda umarım memnun kalırsınız güzel haberlerinizi bekliyorum

Kizlar merhaba klube sirf bu konu hakkinda bilgi almak icin katildm lutfen bana yardim edin burun ameliayati olmak istiyorum ama kafami cok karistiriyolar olanlar ne onerir olmali mym bir de dr muhamed dilberi taniyan var mi
Dr Salih Emre uregen, Nihat Kaya , İlker Koçak ve kendi dr Mirza fırat 3 nü araştır instadan en zoru dr seçimine karar vermekmiş bol şanş canım

kızlar ben ameliyat olalı nerdeyse 6 ay oldu ilk aylarda burnum aşırı yamuktu burnumun bir tarafı yukarda bir tarafı aşagıda baya değişikti şişlikler hala var ama bu sorunlar geçti yamukluk falan kalmadı sıkmayın canınızı

Ay inşallah ya masaj yaptınmı pekı

Kızlar ben de ameliyat olalı 4,5 ay oldu. Burnum hala şiş ve burun deliklerim eşit değil burnum hafif sağa doğru yamuk duruyor. Bu gibi sorunlar yaşayıp geçen oldu mu hiç aranızda?

Kızlar ben de ameliyat olalı 4,5 ay oldu. Burnum hala şiş ve burun deliklerim eşit değil burnum hafif sağa doğru yamuk duruyor. Bu gibi sorunlar yaşayıp geçen oldu mu hiç aranızda?
Benim 1 buçuk ay oldu benımde yamuktu masaj yaptım her saat 15 dk falan boyunca ve yamukluk düzeldi ama hergun yapıcan masaj yamuk tarafı diğer tarafa doğru masaj yap.delikler benımde eşit değil bekliyorum bakalım

Kizlar bisey sorcam 10.gun once ameliyat oldum bugun bandajlari cikardim. Kutuk gibi oceki burnum inceydi bu resmen kutuk gibi .şiş oldugu icin mi nasil anliycam ya şiş degilse cok kotu piggy gibi gozukuyorum genis yayvan bi burun ya

Kizlar bisey sorcam 10.gun once ameliyat oldum bugun bandajlari cikardim. Kutuk gibi oceki burnum inceydi bu resmen kutuk gibi .şiş oldugu icin mi nasil anliycam ya şiş degilse cok kotu piggy gibi gozukuyorum genis yayvan bi burun ya
Oyyy koptum benzetmenize :)) 19 subatta ayni sizin gibi olucam kesin. Basima gelecegi biliyorum cunku normalde burnum etli ve genis :)))

Alçıdan çıktığı an herkesin burnu önden kütük gibi gözüküyor merak etmeyin 1 aya toparlanır biraz.

Ayyy neden butun doktorlar istanbulda yaaa.
Ankarada bulamıyorum.
Gürcan Aslan'ı begendim oda öf cok pahalı diyorlar.
Vallahi sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…