Geçmiş olsun canım. Başarılı görünüyor. Nasıl hissediyorsun kendini ?buda benden
Teşekkür ederim:)) ilk gün çok uzun gelmişti bana . Ama şimdi yavaş yavaş oturuyo.Vallahi ödem olduğunu hesaba katarsak burnun şimdiden çok iyi görünüyor
İnşallah ben de memnun olurumda foto eklerim buraya :)
saolun şuan 2. günüm hiç agrım sızım yok yüzüm şiş morluk var ama acımıyor rahatım tamponda yok bende o yüzden rahatım çok. agırlık yok üstümdeGeçmiş olsun canım. Başarılı görünüyor. Nasıl hissediyorsun kendini ?
benima abim kaza gecirmisti burnunu yaptırdı ilk basta cok yapaydı simdi iki yıl gecti gecen farkettim cok dogallasmıs hiç kalmamaısburun ucunu indirmek için masaj falan var mıdır acaba haftaya okula gitmem lazım, insan içine nasıl çıkacam bilmiyorum, gören herkes ne yaptın kendine, mahvetmişsin burnunu, eskisi daha iyiydi diyecek daha da bozulacak psikolojim bir de burnum kalın derili şişlikler benim baya uzun süre kalacak belli
güzel olur ama bunu yapabilrmi orasını bilmem. ben cevreme bakıyorum burnu fındık burnu gibi yapılan kötü duruyor bu dosllıga yakın.kac tl ye yapacakEki Görüntüle 1987504 KIZLAR YILLARDIR KK YI TAKİP EDİYORUM AMA ÜYE OLMAMIŞTIM. KISMET BUGUNEYMİŞŞ:)) BURUN ESTETİĞİ KISMINI GÖRÜNCE HEMEN ÜYE OLMAK İSTEDİM. BULUNDUĞUM ŞEHİRDEKİ PLASTİK CERRAHİ DOKTORU ÖNCESİ VE SONRASI İÇİN BU ŞEKİLDE FOTO GÖSTERDİ BANA? SİZCE NASIL? SONRASI EĞER FOTOĞRAFTAKİ GİBİ OLURSA GÜZEL OLUR MU??? LÜTFEN YARDIMCI OLUN. ARTIK OLMAK İSTİYORUM BU AMELİYATI.( NOT: BURNUMDA KEMİK EĞRİLİĞİ VAR NEFES ALMA PROBLEMİM OLUYOR BU YÜZDEN . ASLINDA EN ÇOK SAĞLIK AÇISINDAN OLMAK İSTİYORUM AMA OLMUŞKENDE BİRAZ SU KEMER KISMI DA GİTSİN VE GÜLERKEN AŞAĞIYA DÜŞMESİN BURNUMUN UCU İSTİYORUMM.)ŞİMDİDEN CEVAP VEREN HERKESE TSKLER.
barış çakır tabi ki.. emre ilhanı düşünme bile derim şahsi görüşüm bu tabi.arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmaya karar verdim . 2 doktor araştırdım birincisi barış çakır fiyatı 25 bin civarında diğeri emre ilhan onunda fiyatı 18 bin ayrıca ikisininde ön görüşme ücreti 400 tl . Fiyatlar biraz yüksek ama birşekilde onu ikinci plana attım. Hangi doktoru seçmeliyim ? Burda emre ilhanın çok hastası var sanırım ama barış çakır da çok iyi bir doktor. Ne diüyorsunuz kızlar ?
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Barış çakırdan randevu aldım ilk başta onunla görüşücem. tabi randevu tarihini geç almış olmam üzücübarış çakır tabi ki.. emre ilhanı düşünme bile derim şahsi görüşüm bu tabi.
en erken ne zaman veriyor acaba ki amlieyat için ve gerçketen 25 bine mi çıkarttı fiyatı çok yüksek yaAynen canım bende öyle düşünüyorum. Barış çakırdan randevu aldım ilk başta onunla görüşücem. tabi randevu tarihini geç almış olmam üzücü
eylül aynın sonuna verdi evet fiyat o civarlardaymıs asistanı söyledi.en erken ne zaman veriyor acaba ki amlieyat için ve gerçketen 25 bine mi çıkarttı fiyatı çok yüksek ya
Merhaba ben de esabil beye ameliyat olacağım temmuzda size bazı sorularım var burada yeniyim özelden yazabilir misiniz?Benim burnum baya sorunluydu kemik egriligi vardi et vardi birde ucu sarkikti hepsini yapmis doktorum 1.5 saat surmus
Birsey merak ediyorum neden bi burun estetigi icin 25 milyar odemeyi goze aliyosunuz merak ettim kotu niyetli sormadimeylül aynın sonuna verdi evet fiyat o civarlardaymıs asistanı söyledi.
Canım ameliyat bu sonuçta sırf daha az para vericem diye başka bir doktoru düşünürsem ve o doktorun yaptığı burunu da begenmessem çok üzülürüm. Benim düşüncem imkan varsa yapılabılır , verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta o burunla yaşıcam sence ? senin düşüncem nedir ?Birsey merak ediyorum neden bi burun estetigi icin 25 milyar odemeyi goze aliyosunuz merak ettim kotu niyetli sormadim
Cnm tşk ederim bende ilk olarak barış çakır düşünüyorum. Emre ilhanla ilgili ne düşünüyorsun çok fazla olumlu ve olumsuz yorumlar var onunla ilgili kafam karısık acıkcası .barış çakır tabi ki.. emre ilhanı düşünme bile derim şahsi görüşüm bu tabi.
Onunl ilgili bir kaç kişiden olumsuz sonuçlar gördüm canım güvenilir gelmedi bana .Cnm tşk ederim bende ilk olarak barış çakır düşünüyorum. Emre ilhanla ilgili ne düşünüyorsun çok fazla olumlu ve olumsuz yorumlar var onunla ilgili kafam karısık acıkcası .
Bencede oyle canim ben 3.500 e yaptiridm ama cok memnun kaldim imkanim vardi ama yinede 25 bin vermeyi dusunmedim ama tabi siz garantiye aliyosunuz oda iyi bisey:)Canım ameliyat bu sonuçta sırf daha az para vericem diye başka bir doktoru düşünürsem ve o doktorun yaptığı burunu da begenmessem çok üzülürüm. Benim düşüncem imkan varsa yapılabılır , verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta o burunla yaşıcam sence ? senin düşüncem nedir ?
Bencede oyle canim ben 3.500 e yaptiridm ama cok memnun kaldim imkanim vardi ama yinede 25 bin vermeyi dusunmedim ama tabi siz garantiye aliyosunuz oda iyi bisey:)
Canım ameliyat bu sonuçta sırf daha az para vericem diye başka bir doktoru düşünürsem ve o doktorun yaptığı burunu da begenmessem çok üzülürüm. Benim düşüncem imkan varsa yapılabılır , verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta o burunla yaşıcam sence ? senin düşüncem nedir ?
aynen bide ben ameliyattan önce hastanede asansörde kaldımArkadaslar ameliyat sürecini anlatır mısınız? Çok canınız yandı mi? Narkoz nasıl birsey? Heyecanlanıp korkup vazgecmeyi düşündünüz mü ameliyathaneye girince? Lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?