Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

benima abim kaza gecirmisti burnunu yaptırdı ilk basta cok yapaydı simdi iki yıl gecti gecen farkettim cok dogallasmıs hiç kalmamaıs

güzel olur ama bunu yapabilrmi orasını bilmem. ben cevreme bakıyorum burnu fındık burnu gibi yapılan kötü duruyor bu dosllıga yakın.kac tl ye yapacak

barış çakır tabi ki.. emre ilhanı düşünme bile derim şahsi görüşüm bu tabi.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Barış çakırdan randevu aldım ilk başta onunla görüşücem. tabi randevu tarihini geç almış olmam üzücü
en erken ne zaman veriyor acaba ki amlieyat için ve gerçketen 25 bine mi çıkarttı fiyatı çok yüksek ya

Arkadaslar sakaryada burun estetiği için önerebileceginiz bir doktor var mı?

Birsey merak ediyorum neden bi burun estetigi icin 25 milyar odemeyi goze aliyosunuz merak ettim kotu niyetli sormadim
Canım ameliyat bu sonuçta sırf daha az para vericem diye başka bir doktoru düşünürsem ve o doktorun yaptığı burunu da begenmessem çok üzülürüm. Benim düşüncem imkan varsa yapılabılır , verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta o burunla yaşıcam sence ? senin düşüncem nedir ?

barış çakır tabi ki.. emre ilhanı düşünme bile derim şahsi görüşüm bu tabi.
Cnm tşk ederim bende ilk olarak barış çakır düşünüyorum. Emre ilhanla ilgili ne düşünüyorsun çok fazla olumlu ve olumsuz yorumlar var onunla ilgili kafam karısık acıkcası .

Cnm tşk ederim bende ilk olarak barış çakır düşünüyorum. Emre ilhanla ilgili ne düşünüyorsun çok fazla olumlu ve olumsuz yorumlar var onunla ilgili kafam karısık acıkcası .
Onunl ilgili bir kaç kişiden olumsuz sonuçlar gördüm canım güvenilir gelmedi bana .

Bencede oyle canim ben 3.500 e yaptiridm ama cok memnun kaldim imkanim vardi ama yinede 25 bin vermeyi dusunmedim ama tabi siz garantiye aliyosunuz oda iyi bisey:)

Bencede oyle canim ben 3.500 e yaptiridm ama cok memnun kaldim imkanim vardi ama yinede 25 bin vermeyi dusunmedim ama tabi siz garantiye aliyosunuz oda iyi bisey:)

25 bin bencede çok fazla okadar olurmu ya şaka gibi doktorunuzla iyice konuşup indirim isteyin bence bukadar olması normal değil altın kaplama filanmi yapıyolar acaba bende ameliyat oldum daha yeni ve 3.500 verdim ve çok ta memnunum şuan da çok fazla israfa kaciyo bi burun için öyle büyük mevlalar yatırmak çok gereksiz ve okadar istemelerine rağmen ameliyatta oluyorlarsa doktor indirmemeklede hakli bi nevi en fazla 3bin lik ameliyatta okadar kâr yapmak herkesin işine gelir nede olsa insanlar tepkisini koymayıp halada yaptırırsa devamda ederler zaten parası olmayanlarda baka kalır çok fazla eşitsizlik var

Arkadaslar ameliyat sürecini anlatır mısınız? Çok canınız yandı mi? Narkoz nasıl birsey? Heyecanlanıp korkup vazgecmeyi düşündünüz mü ameliyathaneye girince? Lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum

aynen bide ben ameliyattan önce hastanede asansörde kaldım ameliyathaneye girerken ben napıyorum manyakmıyım diye düşünüyosun hep. şu an komik geliyo o halim ama o zaman çok korkmuştum.
narkozu ben filmlerdeki gibi ağzımma bişey koyucaklar geriye sayıcam falan zannediyorum öyle olmadı. iğne yaptılar ilaç veriyoruz dediler tmm dedim gerisini hatırlamıyorum. canım yanmadı ağrı çekmedim. ilk gece burun kemiğimin olduğu ver ve dikiş yeri biraz sızlıyordu hemşireden ağrı kesici istedim geçti.

her sektörde olduğu gibi ameliyatlardada lüks vardır burun estetiğinin lüksü barış çakır ve onun gibi doktorlar şu an. arz talep ve ün meselesi. bu kadar yoğun olduğuna göre o fiyata gidip yaptıran çok. ben 18 bin falan diye biliyordum o revizyon fiyatı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…