Senin nasıl burnun canım. Bende yeni ameliyat oldum. Hala sargılar var . Foto varsa yollar mısınK konak2000 geçmiş olsun canım burun aynı benımkıne benzıyor .Okul hayatınıda dusune bılıyorum ne kadar egıtımcıler agızlarında farklı bırsey olsa senı rencıe etmek ıcın onu kullanıyor sımdı bırsey dıycegım onlardan farkım kalmıcak işte egitimcılık bır meslekten cok bır mısyon olmalı 4 sene okuyup her onune gelen egıtımcı oluyorda ınsan olamıyor hadı yasıtlarını anlarım hep bı acık ararlar ama boyle egıtımcılerı alıp kaynar kazana atmak lazım cok sınır oldum yaaa hey allahım yarebbım..
Neyse ıste bnde aynıydım he bıran once olmak ıstıyordum aama bu yasıma kadar geldım ..(27) Şimdi iyikı olmamısım dıyorum neden eskı fotograflarıma bakıyorumda yuzum seklı degısmıs tam olarak oturmus ..Bunu senınn basında bır akrabamızda onayladı kadın nasıl ıncelemısse artık ıste ondan sonra daha dıkkatlı bakmaya basladım 1 ıkı sene oncekı resımlerıme ..MAddı durumunuzu bılemem oncelukle ıyı bır doktor arastır doktorlar oturup konus o sana daha ayrıntılı bılgı verecektır..Tabı sen sımdı 19 yasındaysan 25 lı yaslarını bekledın dıyelım kım bılır estetık fıyatları ne olucak ..iyice otur dusun yanı aılenle buldugun bır doktorla ..:)
Aklıma takıldıda nıye burun sola egılıyor acaba ..Forumda okuduklarım hep sola egik yazıyor ..KAfamda deli sorular ..?
//Bu arada ben daha olmadım mayıs sonunda olacagım :)
İzmirli misin canım rumuzdan. Fotoğrafını merak ettim paylaştın mı linki ni yollar mısın . Ben de öğretmenim bu arada:)Öncelikle benim için bu kadar yazdığınız için teşekkür ederim :) Gerçekten benim de aklım almıyor hadi yaşıtlarım desem henüz tam olarak yetişkin sayılmayız,bu tür şeylerin bir insanın kalbini ne kadar kırabileceğini,fakat kalkmış 30-40 yaşındaki bazı ögretmen(!)ler bana bu tür şeyler söyleyince düşünmeden edemiyorum acaba sorun gerçekten benim burnumda mı yoksa onlarda mı :/
Yüzümün henüz kemik gelişiminin tamamlanmadığını aslında ben kendim bile hissediyorum,hala o çocuksu ifade yüzümde :)
Anlaşılan en iyisi biraz daha beklemek olacak hem sağlık açısından hem de bu ameliyatı kendi maddi özgürlüğümü kazandıktan sonra doktor seçebilme aralığım artacak gibi gözüküyor.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Bu arada ben de genellikle çoğü kişinin ameliyattan önce burnunun sola eğik olduğunu duyuyorum.Benimki küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu oluştu.Kafam ısıtıcının içine girmişti ve ailem apar topar doltora götürmüştu k sirada fark edilmedi sanirim.sola eğilmesinde etkili olmuştur diye düşünüyorum.
Umarım mayısta olacağınız ameliyatınız güzel geçer ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz:)
Hadi ya geçmiş olsun bilmiyordumYok izmirli değilim bir ara aşırı stresten egzama sorunu olmuştu onun için bilgi almak amacıyla siteye üye olmuştum(saç derisinde çıkan egzamaya konak deniliyor diye biliyorum)Fotoğraf koymadım siteye.
Merhabalar.Ben 17 yaşındayım 19 yaşında ameliyat olmayı düşünüyorum erken bir yaş olduğunu biliyorum bu yüzden sizlerden ameliyat olan kişilerden biraz tavsiye almak istedim :)Öncelikle şunu söyleyeyim 4 yaşındayken kafam ısıtıcının içine girmişti bu nedenle dikiş atıldı ve sanırım o sırada burnumda hafif bir kırıklık oluştu.Yani kendimi bildim bileli burnum kemerli ve sola doğru hafif eğik ayrıca geceleri nefessiz kalıp uyanma,ağzım açık uyuma ve bunun sonucunda aşırı ağız kuruması gibi sorunlarım oluyor.Doktora gittim ve bana bütün bunların burun içindeki eğrilikten olduğunu ve benim yaşımda ameliyat olunabileceğini söyledi fakat ben yine de bu tür ameliyatlar için yasal yaş 18 olduğu için beklemek istiyorum.En çok da görünüşü bana sıkıntı yaratıyor ve günlük hayatımı da çok etkiliyor.Ailem bütün bunların beni ne kadar etkilediğini biliyor ve şükürler olsun ki bu konuda beni maddi ve manevi destekleyeceklerini söylüyorlar.Sizce 19 yaş yüz kemik yapısının oturması için ideal midir?Ayrica ameliyati olanlarlardan beni özel mesaj yoluyla bildirebilecek kişiler varsa çok sevinirim :)
benim 3 hafftada geçtiArkadaşlar bugün 8. gün.Biliyorum henüz çok erken şişler var ancak benim silikon alerjisinden ötürü göz altı torbalarım çok kötü şişmişti.Torbalar tam olarak inmedi ve altında morlukla uzak mesafeden çok kötü görünüyor.10.gün insanlar tertemiz yüzle çıkıyor .Ne zaman insan içine çıkabilirim?ptesi iznim bitiyor.Görüntü çok moral bozucu.
Ben de açık tenliyim.Morluk yine geçiyor belli ama bu gözaltı torbaları minik birer poşet gibi sanki miras kaldı.Sönen yerlerde de göz çevresi bayağ esnedi yıprandı.İyi görünmüyor.benim 3 hafftada geçtiama benim cildim çok ince hassas ve açık tenli. ılık su ttorbası iyi geliyor dağıtıyor tavsiye ederim
kalıcı olacağını zannetmiyorum ya düzelir muhtemelen onlardaBen de açık tenliyim.Morluk yine geçiyor belli ama bu gözaltı torbaları minik birer poşet gibi sanki miras kaldı.Sönen yerlerde de göz çevresi bayağ esnedi yıprandı.İyi görünmüyor.
Valla inşallah öyle olur torbalar hemen söndü aslında ama bir kısım günlerdir hiç oynamıyor o yüzden korktum.İnşallah gider.Ödem değilmiş bu alerjik reaksiyonmuş.kalıcı olacağını zannetmiyorum ya düzelir muhtemelen onlarda
Canım benim de öle oldu . Tamponlar dan sonra hızla iniyor bugün 12.günüm çizgi şeklinde mor halka var. Derin ince mi benim gibi. Dün bandajlar alındı . Estetik gibi durmuyor burnum. Doktorum öyle bariz kavisli kalkık falan yapmıyor bunu bilerek gittim. Şimdilik memnunum. Senin nasıl gidiyorArkadaşlar bugün 8. gün.Biliyorum henüz çok erken şişler var ancak benim silikon alerjisinden ötürü göz altı torbalarım çok kötü şişmişti.Torbalar tam olarak inmedi ve altında morlukla uzak mesafeden çok kötü görünüyor.10.gün insanlar tertemiz yüzle çıkıyor .Ne zaman insan içine çıkabilirim?ptesi iznim bitiyor.Görüntü çok moral bozucu.
10.gün ve evet gidiyor torbalar ve morluk.Ama deri çok esnedi gözaltıları kırıştı.Derim ince mi bilmiyorum ama burnumun estetik olduğu belli bence.Ödemden de olabilirçok garip görünüyorum.kalkık duruyor burnum Pinokyo gibi.askıda olduğu için öyle görünüyormuş.Zamanla iniyormuş ya herkesin.Bakalım.Sağlam psikoloji gerek bu estetik işleri için bence.Canım benim de öle oldu . Tamponlar dan sonra hızla iniyor bugün 12.günüm çizgi şeklinde mor halka var. Derin ince mi benim gibi. Dün bandajlar alındı . Estetik gibi durmuyor burnum. Doktorum öyle bariz kavisli kalkık falan yapmıyor bunu bilerek gittim. Şimdilik memnunum. Senin nasıl gidiyor
Kiloyla kesinlikle ilgisi var.Kilo alınca güzelleşiyor insan bu kesin.ya aslında bir de şöyle birşey de var benim boyum 165 ve kilom 40 yüzüm çok zayıf görünüyor.Belki bu kadar büyük görünmesinde bir faktör kilo da olabilir yüzüme göre çok büyük kalıyor
Mesaj kutuna bakar mısın canım10.gün ve evet gidiyor torbalar ve morluk.Ama deri çok esnedi gözaltıları kırıştı.Derim ince mi bilmiyorum ama burnumun estetik olduğu belli bence.Ödemden de olabilirçok garip görünüyorum.kalkık duruyor burnum Pinokyo gibi.askıda olduğu için öyle görünüyormuş.Zamanla iniyormuş ya herkesin.Bakalım.Sağlam psikoloji gerek bu estetik işleri için bence.
ya ben de muzaffer çeliği sorucaktım. Burun değilde çene ameliyatı için. yüz cerrahisi deyince onun adı çıkıyo. 2 yıl geçmiş gerçi ama hiç muzaffer çeliğe operasyon yaptırdınmı canım?Kizlar muzaffer celik gi bilen varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?