Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Öncelikle benim için bu kadar yazdığınız için teşekkür ederim :) Gerçekten benim de aklım almıyor hadi yaşıtlarım desem henüz tam olarak yetişkin sayılmayız,bu tür şeylerin bir insanın kalbini ne kadar kırabileceğini,fakat kalkmış 30-40 yaşındaki bazı ögretmen(!)ler bana bu tür şeyler söyleyince düşünmeden edemiyorum acaba sorun gerçekten benim burnumda mı yoksa onlarda mı :/
Yüzümün henüz kemik gelişiminin tamamlanmadığını aslında ben kendim bile hissediyorum,hala o çocuksu ifade yüzümde :)
Anlaşılan en iyisi biraz daha beklemek olacak hem sağlık açısından hem de bu ameliyatı kendi maddi özgürlüğümü kazandıktan sonra doktor seçebilme aralığım artacak gibi gözüküyor.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Bu arada ben de genellikle çoğü kişinin ameliyattan önce burnunun sola eğik olduğunu duyuyorum.Benimki küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu oluştu.Kafam ısıtıcının içine girmişti ve ailem apar topar doltora götürmüştu k sirada fark edilmedi sanirim.sola eğilmesinde etkili olmuştur diye düşünüyorum.
Umarım mayısta olacağınız ameliyatınız güzel geçer ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz:)

Son düzenleme:
Rica ederim sende üzülme ..Birgun hersey yoluna girer ınsanlar sözde cok duyarlı yaa. neyse bu konu boyle uzaarr gıder..Bende mayıs ayını beklıyorum :)

Senin nasıl burnun canım. Bende yeni ameliyat oldum. Hala sargılar var . Foto varsa yollar mısın

İzmirli misin canım rumuzdan. Fotoğrafını merak ettim paylaştın mı linki ni yollar mısın . Ben de öğretmenim bu arada:)

Yok izmirli değilim bir ara aşırı stresten egzama sorunu olmuştu onun için bilgi almak amacıyla siteye üye olmuştum(saç derisinde çıkan egzamaya konak deniliyor diye biliyorum)Fotoğraf koymadım siteye.

Arkadaşlar bugün 8. gün.Biliyorum henüz çok erken şişler var ancak benim silikon alerjisinden ötürü göz altı torbalarım çok kötü şişmişti.Torbalar tam olarak inmedi ve altında morlukla uzak mesafeden çok kötü görünüyor.10.gün insanlar tertemiz yüzle çıkıyor .Ne zaman insan içine çıkabilirim?ptesi iznim bitiyor.Görüntü çok moral bozucu.

Bende ameliyat olmak için 18 yaşı bekleyenlerdendim.. 18 yaşıma girer girmez ameliyatımı oldum hiç bir sıkıntı da yaşamadım ki 10 sene geçti üstünden..Hiç bir sıkıntı olmaz. 18 yaşnı geçtikden sonra istediğin zaman olabilirsin [:

benim 3 hafftada geçti ama benim cildim çok ince hassas ve açık tenli. ılık su ttorbası iyi geliyor dağıtıyor tavsiye ederim

benim 3 hafftada geçti ama benim cildim çok ince hassas ve açık tenli. ılık su ttorbası iyi geliyor dağıtıyor tavsiye ederim
Ben de açık tenliyim.Morluk yine geçiyor belli ama bu gözaltı torbaları minik birer poşet gibi sanki miras kaldı.Sönen yerlerde de göz çevresi bayağ esnedi yıprandı.İyi görünmüyor.

Ben de açık tenliyim.Morluk yine geçiyor belli ama bu gözaltı torbaları minik birer poşet gibi sanki miras kaldı.Sönen yerlerde de göz çevresi bayağ esnedi yıprandı.İyi görünmüyor.
kalıcı olacağını zannetmiyorum ya düzelir muhtemelen onlarda

kalıcı olacağını zannetmiyorum ya düzelir muhtemelen onlarda
Valla inşallah öyle olur torbalar hemen söndü aslında ama bir kısım günlerdir hiç oynamıyor o yüzden korktum.İnşallah gider.Ödem değilmiş bu alerjik reaksiyonmuş.

Canım benim de öle oldu . Tamponlar dan sonra hızla iniyor bugün 12.günüm çizgi şeklinde mor halka var. Derin ince mi benim gibi. Dün bandajlar alındı . Estetik gibi durmuyor burnum. Doktorum öyle bariz kavisli kalkık falan yapmıyor bunu bilerek gittim. Şimdilik memnunum. Senin nasıl gidiyor

ya aslında bir de şöyle birşey de var benim boyum 165 ve kilom 40 yüzüm çok zayıf görünüyor.Belki bu kadar büyük görünmesinde bir faktör kilo da olabilir yüzüme göre çok büyük kalıyor

10.gün ve evet gidiyor torbalar ve morluk.Ama deri çok esnedi gözaltıları kırıştı.Derim ince mi bilmiyorum ama burnumun estetik olduğu belli bence.Ödemden de olabilirçok garip görünüyorum.kalkık duruyor burnum Pinokyo gibi.askıda olduğu için öyle görünüyormuş.Zamanla iniyormuş ya herkesin.Bakalım.Sağlam psikoloji gerek bu estetik işleri için bence.

Kiloyla kesinlikle ilgisi var.Kilo alınca güzelleşiyor insan bu kesin.

Mesaj kutuna bakar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…