KKB uzmanımı plastik cerrahimi bahsettiğiniz doktorHerkese merhabalar... bende burun ameliyatı olmak istiyorum acaba aranızda Eskişehir de Op. Dr. Fatih Gören'e burun estetiği yaptıran var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim nefes problemlerinde çok başarılı olduğunu duydum, estetik de yapıyormuş ama o konuda pek bir bilgi bulamadım
Eskişehrde yaşıyorsan bir muaneye git kapıdaki hastalarından yorum alabilirsin bence en zoru doktor secimi ben hala seçemedim. KKB yi tercih etmiyorlar ama gercekten işini çok iyi yapan KKB lerde varKBB doktoru kendisi
Bendede aynı sekilde kemik eğriliği var egriliğe bağlı estetik düzeltme istiyorum bendeAslında sağlık sorunlarınız varsa KBB tercih edin diyorlar. Bende de sağlık problemi var o yüzden önceliğimi ona vermek istedim ama görüntüde önemli tabi ki. Kemik var burnumda görüntümden rahatsızım. Ama nefes alma sorunumda var off napıcam bilmiyorum
Söylediğim doktorların biri izmir biri ankara biri ıspartada canım en çok yigit bey ve görkem bey üzerinde duruyorum. Afyonda yasıyorum bendeAynen iyi bir doktor bulmak zor bir okadar da karar vermek zor. Acaba siz nerede yaşıyorsunuz? Söylemiş olduğunuz doktorlar eskişehir de mi? En çok aklınıza yatan doktor hangisi acaba çok soru sordum galiba
Canım ben görkem beye oldum mutlaka görüşSöylediğim doktorların biri izmir biri ankara biri ıspartada canım en çok yigit bey ve görkem bey üzerinde duruyorum. Afyonda yasıyorum bende
Ankaradaki 1000 1500 civarlarında olan arkadaslar soylemişti izmirdekide 4.500 civarındaHmm benim için İzmir ve Isparta olmaz ama Ankar'yı düşünebilirim. Peki hiç arayıp görüştüğün oldu mu? Fiyat alabildin mi? Aklına yatan hangisi?
Gidicem zaten cnm herkes çok memnun ameliyat sonrası fotoğraf cekip yaptığı burunuda gösteriyormuşCanım ben görkem beye oldum mutlaka görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?