Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar benim trafik kazası sebebiyeti ile olduğu için ücret Yok. Deviasyon gibi

ameliyat olan arkadaslara bir sorum olucakti, burun sargidan veya bantlardan kac günde tamamen kurtuluyor? Tampon ciktiktan sonra bant takiliyor yanilmiyorsam onu ertesi gün cikarmakta bir sorun varmi?

ameliyat olan arkadaslara bir sorum olucakti, burun sargidan veya bantlardan kac günde tamamen kurtuluyor? Tampon ciktiktan sonra bant takiliyor yanilmiyorsam onu ertesi gün cikarmakta bir sorun varmi?
Tam tamına 14 gun sonra komple acılıor burun bı hafta alcı bı hafta bandaj duruor bandajın esprısıde daha cok sısmesın dıeymıs doktorm cokta bı onemı yok ama dursa daha ıyı demıstı

Cumartesi günü atel ve tamponlar çıkıyor sabırsızlıkla bekliyorum. Sonra yine bir öncesi sonrası atarım ama elimde şimdilik bu var sadece
Doktorum Reşit Burak Kayan
benimde 10 subatta randevum var kendisiyle heyecanla bekliyorum burak beyin instagraminda görmüstüm bu resmi cok güzel gercekten. yaptigi her burun harika bence, insallah bende güzel sonuc alirim, diger resmini merakla bekliyorum

Bende deviasyon problemi vardı ve sağa doğru yamuk bir burnum vardı. Ameliyattan sonra bütün problemlerimden kurtuldum

Doktorum Selçuk İnanlı

Eklentiler

• IMG_1873.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 904
Valla sonucu bende bekliyorum ama umutluyum çünkü atel altında dahi beğendim

Eklentiler

• IMG_3147.JPG
    22 KB · Görüntüleme: 877
  • IMG_2955.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 951
Arkadaşlar izmirde halis ünlüye ameliyat olacağım. Halis beye ameliyat olanlarınız var mı? yardımcı olur musunuz fotoğraf görmek istiyorum çok heycanlıyım. fotoğraf paylaşır mısınız?

Merhaba arkadaşlar, bugün benim 14.günüm sizlerle 11.günümle 14.gün arasındaki değişimi atmak istedim. Şuan erken bir zaman ama sizlerinde görmesini istedim. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama ilk günlerdeki gibide değilim. Kendime benzemiyorum diye psikolojim bozulmuştu fakat gün geçtikçe kendimemi benziyorum yoksa alışıyormuyum bilmiyorum. Benim ameliyatım kolay bir ameliyattı kemiğim kırılıp törpülendi o yüzden aşırı bir değişim söz konusu değil. Şuan şiş ve birazda gözaltlarım mor iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. :)

Eklentiler

• 20170116_211959.png
    198,9 KB · Görüntüleme: 1.022
  • 20170116_212040.png
    196 KB · Görüntüleme: 1.017
  • 1484591165464-265837116.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 1.013
geçmiş olsun
eski hali nasıldı

Ankara da esabil eker e oldum 3.ayim

Eklentiler

• photostudio_1484803327662.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 1.223

eski burnunuzla ilgili sorununuz neydi peki, burda çok hoş çıkmışsınız.

eski burnunuzla ilgili sorununuz neydi peki, burda çok hoş çıkmışsınız.

bende merak ettim ,belma şahin e ne zaman ameliyat oldunuz ,şimdiye kadar hiç bir ameliyatından şikayet almamış bir cerrah olduğunu biliyorum ,öncesi sonrası fotolarınızı görmek isterim gerçekten merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…