Benim burnumu kaldırdı hafif düşüktü ucu hatta baya bir kaldırmış o yüzden sordum insin birazcık çok kalkık çünküBenim o beyaz yuvarlak on gün içinde şişlik indikçe kendisi iyice bol geldi düştü zaten o çıkıncada burun ucu alağıya iniyo keşke kalkık kalabilse...senin burnunda kalkıklık yok gibiydi ama kalkık mı geliyo sana
Benim o beyaz yuvarlak on gün içinde şişlik indikçe kendisi iyice bol geldi düştü zaten o çıkıncada burun ucu alağıya iniyo keşke kalkık kalabilse...senin burnunda kalkıklık yok gibiydi ama kalkık mı geliyo sana
Şimdi bile çok büyük durmuyo benimki daha büyük ve şiş görünüyodu. Ben doktara çok kalkık olmasın demiştim oda hafif kalkık yaparız zaten zamanla şişlikler gidince iner demişti aynı öyle oldu ve benimki baya kalkık görünüyodu yani morarman ne durumda nasılsın bugün
Darısı sana senin de yarın şimdiden geçmiş olsun sakın korkma korkacak bişey yokAbla ben gördüm bugün gamzenin burnunu canlı canlı kesinlikle kusursuz yaa bayıldım Allah nazarlardan esirgesin
Canım benim ya o senin gözlerinin güzelliģi hiç kasma huzurlu bir şekilde uyu ben yarın yanına çıkarım haberleşiriz çok öptüm :* :))Abla ben gördüm bugün gamzenin burnunu canlı canlı kesinlikle kusursuz yaa bayıldım Allah nazarlardan esirgesin
Bu sen olamazsinnn[/QUOTE
Çok beğendim çok güzel olmuş Yani getçekten herşeye değiyo Murat Görkem Ataman derim başka da bişey demem yaniMurat Görkem Ataman farkıyla :) on buçukta girdim 1de ayılmıştım. Hiç bir gram ağrım yok:)
İlla olmasanda mutlaka görüş derim mutlakaEski burnunda güzelmiş senin bende sizin ve bir arkadaş daha oldu onun takip ediyordum gülercemin maşallah muntazam bir burnu var Ankarada olmayı düşünüyordum ama hocayla görüşmeye karar verdim en kisa zamanda)
Çok hoş görünüyor ön profilden de fotoğtaf paylaşabilir misiniz1 aylık..
TeşekkürlerÇok hoş görünüyor ön profilden de fotoğtaf paylaşabilir misiniz
Maşallah çok kibar bir burun olmuş. Ne kadar ücret ödediniz acaba?Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?