Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Benim burnumu kaldırdı hafif düşüktü ucu hatta baya bir kaldırmış o yüzden sordum insin birazcık çok kalkık çünkü

Eklentiler

• 20170105_191158.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 630
Şimdi bile çok büyük durmuyo benimki daha büyük ve şiş görünüyodu. Ben doktara çok kalkık olmasın demiştim oda hafif kalkık yaparız zaten zamanla şişlikler gidince iner demişti aynı öyle oldu ve benimki baya kalkık görünüyodu yani morarman ne durumda nasılsın bugün

Abla ben gördüm bugün gamzenin burnunu canlı canlı kesinlikle kusursuz yaa bayıldım Allah nazarlardan esirgesin

Abla ben gördüm bugün gamzenin burnunu canlı canlı kesinlikle kusursuz yaa bayıldım Allah nazarlardan esirgesin
Canım benim ya o senin gözlerinin güzelliģi hiç kasma huzurlu bir şekilde uyu ben yarın yanına çıkarım haberleşiriz çok öptüm :* :))

Murat Görkem Ataman farkıyla :) on buçukta girdim 1de ayılmıştım. Hiç bir gram ağrım yok:)

Eklentiler

• 3F09881C-39C2-46ED-A30B-C3B0869EE22A.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 699
Eski burnunda güzelmiş senin bende sizin ve bir arkadaş daha oldu onun takip ediyordum gülercemin maşallah muntazam bir burnu var Ankarada olmayı düşünüyordum ama hocayla görüşmeye karar verdim en kisa zamanda )

Herkese bol sans insallah hepinizin cok icine siner sonucta bin bir hevesle hayalle ugrasiyosun psikolojik acidandan yipratici bi surec arastirmak ayri zaman aliyor karsr vermek ayri iyilesmeyi sabirla beklemek ayri
Tum yasanilanlara degdi iyikide oldum demeyi nasip etsin allah herkese

İlla olmasanda mutlaka görüş derim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…