Tetkiklerde aç tok farketmiyoTetkiklere aç karna mı gitmeliyiz?
Buda benim 20. Günüm
Sizde mi görkem hocaya oluyosunuzMaşşalah :) Görkem beyden artık eminim içim siniyor bakalım ameliyatım haftaya cuma :)
Evet yazmıştım bu konuda 4/5 sayfa önce :)Sizde mi görkem hocaya oluyosunuz
Çok pardon unutabiliyorum bende görkem hoca nın hangi hastasıyla konuşsam hep memnunlar içinizi rahat tutun sizde memnun kalırsınız inşallahEvet yazmıştım bu konuda 4/5 sayfa önce :)
Canım kusura bakma yeni gördüm Ankarada yaşıyorum ben. Tetkiklere gittim sabah kan aldılar ekg çektirdim birde röntgen hastane yatış iznimi ayarladım izinli çıkışımı aldım şuan ankaradayım pazartesi ameliyat olucam :)
Canım kusura bakma yeni gördüm Ankarada yaşıyorum ben. Tetkiklere gittim sabah kan aldılar ekg çektirdim birde röntgen hastane yatış iznimi ayarladım izinli çıkışımı aldım şuan ankaradayım pazartesi ameliyat olucam :)
Ben aç karna gittim ya sabah 10da bindim kardan dolayı 1de ordaydım işim hastanede 5te bitti öyle aç aç takıldımTetkiklerde aç tok farketmiyo
Ben aç karna gittim ya sabah 10da bindim kardan dolayı 1de ordaydım işim hastanede 5te bitti öyle aç aç takıldım
Geç gidince sürdü tabi o kadar doktorda ameliyattaydı onu bekledim falan burun için tetkik falan yok sen direkt estetik mi yoksa burnunda nefes sıkıntısı mı varTetkikler 4 saat sürdü mü Ya? Birde burnunuz için bi tetkik yapıldı mı
Keşke ankarada yaptırsaydın tetkikleriBen aç karna gittim ya sabah 10da bindim kardan dolayı 1de ordaydım işim hastanede 5te bitti öyle aç aç takıldım
Siz öyle mi yaptınız ?Keşke ankarada yaptırsaydın tetkikleri
Evet ben ankara da yaptırmıştımSiz öyle mi yaptınız ?
Hastaneye gittiğinde ne dedin peki ?Evet ben ankara da yaptırmıştım
Görkem hocaya tahlillerimin tam ameliyat gününü çok erken tarih vermesini istedimHastaneye gittiğinde ne dedin peki ?
Tahlilleri yaptırdığın hastaneyi sormuştum ben ama :)Görkem hocaya tahlillerimin tam ameliyat gününü çok erken tarih vermesini istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?