Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Walla burun isi gerceten sabir isi
2,5 ay oldu hala ucundaki sislikler ayni devam ha illaki azaliyor ama gecmiyor yaza kadar beklicez artik herseyin duzelcegini bilmekte guzel

hadi yaa cok sevindimmcanim nasil yaoti acaba cekiti aldimi keserek mi yaoti kestikce kendimi dustu
Canim once makasla kesti,sonra cimbizla cekti,dedigim gibi aci hisside burnun hassasiyetinden daha cok,ama seninki benimki gibi olmayabilir,bundanda kotusu olmaz ama :) burun ici sislik sorunu yasiyorum hala,deniz suyu burnuma girmiyor bile,seninki duzeldi mi,bu derece burun icindr sislik sorunu yasayan oldu mu acaba,ne zaman duzelicek ki ?

Benim ameliyatım zorunlu ameliyat olduğu için olmama gibi bi şansım yok malesef, ki ben her şeyde evhamlı bi insanım o yüzden çok soruyorum Ki benim hemen karar verip olacak bir ortamım yoktu 29 Eylül'de gün aldım 6 ocağa verdi. Bekleme süreci uzun olduğu için ve Görkem beyin hastasını bulmuşken insanın sorası geliyor :)

Bende görkem bey i ameliyat olmak için araştırıyorum. Güvenilir bir doktor mu ?

ay ins acimaz nediyim burun ici sisligi sen nasil anliyosun canim..valla ben ne okyanus suyu ne baska bise kullanmadim sadece krem verdi yaralara surulecek diye..sislikde hic yok galiba canim.olsaydi anlasilirdi galina bilmiyorumki..sende sabrer iner canim

3 ay ileri bir tarihemi veriyor ameliyatı ? Yogunmu neden okadar geç acaba

Nasıl bi doktor peki ?
İstediğin herşeyi rahatlıkla sorabiliyo insan arkadaş gibi diyebilirim çok çok ilgili ameliyattan sonrada geliyo yanına ameliyathanedeki fotonu gösteriyo yani ameliyat sonra bile kafan rahat en azından benim öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…