Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba ben de 1. Ayın bitti bende de kemer oluştu acaba zamanla gider mi bir de burun ucu çok büyük duruyo şiş dedi doktorum

kızlar şaka gibi ama ameliyat olmadım boş yer yokmuş o kdr saat aç bekledikten sonra yer yok dediler. Yrn 9'da kesin alıcaklar ameliyata ama hastanede o stresi beklemek çok kötüydü. Doktorum iyi olmazsa asla devlette olmam. Hayırlısı diyelim demekki yrn hayrlıyms.

benim burun ucuma yeterli kıkırdak kullanmadıgı için çökme ve düşme oldu oda nefes problemi yaratıyo yoksa kavis kısmında sorun yok
Anladım insallah bu defa sorunsuz bir burnunuz olur. Aynı doktora mı olmayı düşünüyorsunuz? Bazı doktorlarda yaptıkları hataları kabullenmeyip ücret talep ediyorlar malesef

Merhaba ben de 1. Ayın bitti bende de kemer oluştu acaba zamanla gider mi bir de burun ucu çok büyük duruyo şiş dedi doktorum
Hay allah öyle şey olur mu ya üzüldüm ya olsun hiç takma kafana ameliyatta hiç birşey hissetmiyo sun ve ameliyattan sonra ilk 12 saat acı hissetmiyo sun 2 3 gün fazla konuşma yoksa çok ağrın olur uyumaya çalış yanına refekatci olarak genç biri olsun ya alan ya da arkadaşın çünkü sabaha kadar uyku uyumayacaksin

sağol canım tavsiyelerin için. Bişey soracam ameliyattan sonra sivilce siyah nokta soyulma ouyr mu ?

evet aldım canım haftaya amelıyatım var
yaa gercekten mi inşallah istediğin gibi olur sürec hakkında beni de bilgilendirir misin peki rica etsem ameliyattan sonra sakıncası yoksa burnunun fotografını görebilir miyim? bende 2. ameliyat düşünüyorum kayseride iyi bir doktor bulabilirsem.

Anladım insallah bu defa sorunsuz bir burnunuz olur. Aynı doktora mı olmayı düşünüyorsunuz? Bazı doktorlarda yaptıkları hataları kabullenmeyip ücret talep ediyorlar malesef
ben aynı doktora olmak istemiyorum hastalarından kiminle denk geldysem hepsi aynı sorunu yaşıyor tekrar muayene olmaya gittigimde bana lokal anestezi ile burun ucuma dikiş atarak kaldıracagını söyledi başka doktor ise bunun kıkırdaksız mümkün olmayacagını kulaktan kıkırdak alıp eklenerek yapılması gerektiğini söyledi kendim doktorum güven vermedi o yüzden başka doktor araştırıyorum.

tabıkıde canım bılgılendırırım ıcın rahat etsın dıye :) kayserıde en ıyılerden bıldıgım kadarıyla umut ozbebıt var ama bayagı pahalı amelıyatları benım butcemı astıgı ıcın yaptıramadım ama bırde devlette yalcın yontar var cok cok basarılı hatta g.antepteymıs daha once ılk yuz naklı yapan doktorlardan bırısı fakat ben bunu yenı ogrendım bılseydım eger ona gıderdım ılk basta ve ondanda memnun olmayan hasta yok hatta bırınıde gorme sansım olmustu gayet basarılı duruyordu hatta youtube da yalcın yontarın vıdeosu var ızleyebılırsın

canım işte bana kulaktan kıkırdak alınması lazım diyen doktor yalçın bey ve bende cok iyi oldugunu duydum o yüzden gittim bana 2000 gibi bir tutara yapabilecegını karar verirince tekrar gel dedi ama birde umut beyle görüşmek istiyorum maddi olarak cok daha fazla söyleyecek heleki revizyon oldugu için ama lokalle burun ucu düzelir mi birde ona sormak istiyorum.

videoyu açtım ama izleyemedim ben nasıl ameliyat oldum hayret ediyorum
videoyu izleyim dedim içim bir tuhaf oldu ben nasıl ameliyat oldum hayret

sedat tatarda bana kıkırdak alabılırız demıstı ama kulaktan ıstemedım ben eger mecbur kalırsanız gogus altımdan alın dedım oda uygun gordu zaten kıkırdak alınmasıda daha tam bellı degıl ılk amelıyatım olacagı ıcın gerek yokmus sanırım

hayırlısı olsun hakkımızda canım dılerım kı ıstedıgımız bı buruna sahıp oluruz :)

ılk amelıyatınızı kım yapmıstı

neden kulaktan istemedin erime ihtimali var diye mi?

kulak duydugum kadarıyla cıdden zor oluyormus agrısı sızısı eksık olmuyormus hanı burnunu unutup oranın acısını cekıyormussun sanırım hep oyle sıkayetler aldım ama gogus altından 2 cm kesıldıgı ıcın fazla bı agrın olmuyormus sanırım

evet canım herkes ondan sıkayetcı onunlada gorusmeye gıtmıstım ama cok soguk duruyor yuzu asık duruyor ıcımı hıc rhatlatmamıstı
bende kulaktan alınan kıkırdağın eridiğini duydum zamanla o yüzden ürkütücü geldi.bana da cok soguk davranmişti ama etrafındaki herkes cok iyi oldugunu soyledi yeternce arastrmadan girdim sen ne kadar ücret ödeyeceksin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…