Bir aylık burnun gayet güzel olmuş, şiş felan yok galiba, burnuşunu güle güle kullanMerhaba,1ay once ameliyat oldum.fotografim albumde ..sorusu olan varsa ulabilir☺
Evett pek sislik yok..yuzum sis sadeceBir aylık burnun gayet güzel olmuş, şiş felan yok galiba, burnuşunu güle güle kullan
Benim de yarın çıkacak alçım bakalım nasıl olmuş, şu morluklarımda bi geçse insan içine çıksamEvett pek sislik yok..yuzum sis sadeceTesekkur ederim
Benim daha gozumde cok az morluk var gecmek bilmedi biturlu.guzel olmustur insallahBenim de yarın çıkacak alçım bakalım nasıl olmuş, şu morluklarımda bi geçse insan içine çıksam
Göz kapağı çok hassas o yüzden geç iyileşiyor, yanaklarım geçti ama gözüm mosmor, demek benimde birayı bulurBenim daha gozumde cok az morluk var gecmek bilmedi biturlu.guzel olmustur insallah
Belliolmaz canim..herkeste farkli oluyoGöz kapağı çok hassas o yüzden geç iyileşiyor, yanaklarım geçti ama gözüm mosmor, demek benimde birayı bulur
Önceki halinin fotosunu da koy, değişimi net görelim :)Belliolmaz canim..herkeste farkli oluyo
Onu herkese acik yapmam :) takip et sen beni ozel yapiyim fotoyuÖnceki halinin fotosunu da koy, değişimi net görelim :)
EkledimÖnceki halinin fotosunu da koy, değişimi net görelim :)
Öncekide güzelmiş canım hatta gerekte yokmuş ama tabi değişmiş yüz ifaden.Ekledim
Seninkini de gorelim alci cikincaÖncekide güzelmiş canım hatta gerekte yokmuş ama tabi değişmiş yüz ifaden.
Tamam canım, yarını iple çekiyorum, koyarım fotomuSeninkini de gorelim alci cikinca
Gule gule kullan guzel olmusEki Görüntüle 1528112
Bir haftalık burnum henüz şiş ama bu halide yeter bana :) doğal olsun benim olsun :)
Çok hoş olmuş canım burnusun Güle güle kullan yüzünde çok yakışmış ❤
Nefes alma durumun nasıl cnm, dokununca ağrıyor mu artık, bir aylık burun durumunu açıkla bize :)
her şey yolunda, tıkanmalarım azaldı hemen hemen hiç olmuyor yani rahat nefes alabiliyorum.. şekli de günden güne değişiyor daha bi güzelleşiyor sankiNefes alma durumun nasıl cnm, dokununca ağrıyor mu artık, bir aylık burun durumunu açıkla bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?