- 7 Nisan 2015
- 9
- 0
- 1
- 34
Sıkı takipcinim burunda bizim başlığa da koy seni bekleyenler var :)))))canlarım, 12 günlük burnum. genelde çok kolay ödem atan bir vücudum olmasına rağmen yüzümde durum pek öyle olmadı. çok şiş. ancak 1 ayda hatta 2 ayda kendine gelecek sanırım.. önce-sonra: Eki Görüntüle 1493783 Eki Görüntüle 1493784
doktorunuz kim öğrenebilirmiyimcanlarım, 12 günlük burnum. genelde çok kolay ödem atan bir vücudum olmasına rağmen yüzümde durum pek öyle olmadı. çok şiş. ancak 1 ayda hatta 2 ayda kendine gelecek sanırım.. önce-sonra: Eki Görüntüle 1493783 Eki Görüntüle 1493784
canım, ercan karacaoğlu doktorum.doktorunuz kim öğrenebilirmiyim
aynen, benim de:) geçecek inşallah, moral ve buz:)Kızlar Yüzüm davul gibiii
yandan çok hoş görünüyor önden de resim koysanız süper olur bu arada ameliyat ücreti aralığı nedir öğrenebilirmiyimcanım, ercan karacaoğlu doktorum.
jelesec'im, canım benim, koyarım tabii:)
daha da güzel olcak :) zaman gectıkce oturcak kuculcek :)Birde ben alçıdan çıkınca mutluluktan bayılacaktım,benimde tam tersine hiç şiş yoktu,küçüktü,kavisliydi,evet o ben değilmişim gibiydi,kendime aynada hayran kalmıştım.doktor 6 ay dolana kadar alçıyla gez dese,gezerim yani...o derece beğenmiştim.sonra çok değişiyo.şimdi 6 ay sonra yine öylemi olacak diye beklemedeyim.
Sen hep bana moral veriyosunnndaha da güzel olcak :) zaman gectıkce oturcak kuculcek :)
canm benıımm sene sevilıyosuun :) hep söyluyorum bol bol yesıl cay ve su ıc ödemler gırsın .benımde bı ara burun sırtım ödemden dolayı sekılsızdı gectı.gercı benım artık1 yıl 2 ay oldu :)Sen hep bana moral veriyosunnnseviyorum seni tatlı kız: )
vallahi tek takıntım şu an burun sırtım,başka hiçbir yerine takılmıyorum.o bi otursun,ben 1-2 sene daha şiş burun ucumla gezmeye razıyım.
İçiyorum içiyorum,yeşericem artıkcanm benıımm sene sevilıyosuun :) hep söyluyorum bol bol yesıl cay ve su ıc ödemler gırsın .benımde bı ara burun sırtım ödemden dolayı sekılsızdı gectı.gercı benım artık1 yıl 2 ay oldu :)
Sabret canim hepsi gecicekk az kalmis sende atlatmissin zor kismini zaten doktor sana dcek odemdendir zamanla duzelir dye oo zaman icin rahatlcak :) belki masaj bile verebilir.doktora gittikten sonra mutlaka banada haber ver canim :)İçiyorum içiyorum,yeşericem artıkAllah'tan seviyorumda bıktırmıyo beni.ohh ne kadar şanslısın,1 yılı atlatmışsın..herhalde zamanın geçmesini bu kadar çok istememiştim hiçbir zaman..bırak bir seneyi hadi bari şu 15-20 gün çabuk geçsinde,doktora kontrole gidene kadar birazcık değişir belki diye bile umutlanabiliyo insan
Eki Görüntüle 1496856 Eki Görüntüle 1496853 Eki Görüntüle 1496854
Buyrunuzzz size önden 45 günlük burun fotosu..zaten bende başka taraftan çekmek niyetinde değilim artık tamamen inip kavisi falan çıkmadan.kendisi şiş,kusuruna bakmayın.anlayamıyorum ama son 2-3 gündür birazcık daha şiş sanki,acaba havalar falan mı etkiliyoki??[/QUOTE
Önceki halini bilmiyorum cnm ama bu Halin çok güzel olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?