Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Benim dün ameliyat olduğum Hastanede de çene burun vardı ama kız iyidi yani

Slm kızlar ben 8 Nisan da ameliyatımı oldum alçım dün değişti şuan hem alçı hem de silikon tampon var ...
Alçım çıkartılırken aynaya baktım maalesef ve yıkıldım resmen ağlama krizine girdim doktor hala şiş var ödem var demesine rağmen benim moralim cok bozuk ..
Burun ucum kocaman burun deliklerim çok büyük yüzümün ortası cok şiş ve burun çıkıntım kaybolmuş yanaklarımla aynı hizada resmen yani çok kötü görünüyorum kızlar çok moralim bozuk aynadaki o kız ben değilim yandan yine idare eder ama önden yüzüme bakılacak gibi değilim (

KıZlar önden de foto koyarmısınız bide kaçıncı gün veya ayda oldugunuzu yazarsanız çok iyi olur..:)

Buyrunuzzz size önden 45 günlük burun fotosu..zaten bende başka taraftan çekmek niyetinde değilim artık tamamen inip kavisi falan çıkmadan.kendisi şiş,kusuruna bakmayın.anlayamıyorum ama son 2-3 gündür birazcık daha şiş sanki,acaba havalar falan mı etkiliyoki??

Birde ben alçıdan çıkınca mutluluktan bayılacaktım,benimde tam tersine hiç şiş yoktu,küçüktü,kavisliydi,evet o ben değilmişim gibiydi,kendime aynada hayran kalmıştım.doktor 6 ay dolana kadar alçıyla gez dese,gezerim yani...o derece beğenmiştim.sonra çok değişiyo.şimdi 6 ay sonra yine öylemi olacak diye beklemedeyim.

bunlarda benden göruldugu gıbı sadece kırmızı olan eskı burnum :)

Eklentiler

• 302803_508449215839426_1963321210_n.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 906
  • IMG_0423.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 878
  • InstaSize_2015_3 _ 120719.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 910
  • IMG_0382.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 857
  • IMG_20150412_205841.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 857
Son düzenleme:
daha da güzel olcak :) zaman gectıkce oturcak kuculcek :)

daha da güzel olcak :) zaman gectıkce oturcak kuculcek :)
Sen hep bana moral veriyosunnnseviyorum seni tatlı kız: )
vallahi tek takıntım şu an burun sırtım,başka hiçbir yerine takılmıyorum.o bi otursun,ben 1-2 sene daha şiş burun ucumla gezmeye razıyım.

Sen hep bana moral veriyosunnnseviyorum seni tatlı kız: )
vallahi tek takıntım şu an burun sırtım,başka hiçbir yerine takılmıyorum.o bi otursun,ben 1-2 sene daha şiş burun ucumla gezmeye razıyım.
canm benıımm sene sevilıyosuun :) hep söyluyorum bol bol yesıl cay ve su ıc ödemler gırsın .benımde bı ara burun sırtım ödemden dolayı sekılsızdı gectı.gercı benım artık1 yıl 2 ay oldu :)

İçiyorum içiyorum,yeşericem artıkAllah'tan seviyorumda bıktırmıyo beni.ohh ne kadar şanslısın,1 yılı atlatmışsın..herhalde zamanın geçmesini bu kadar çok istememiştim hiçbir zaman..bırak bir seneyi hadi bari şu 15-20 gün çabuk geçsinde,doktora kontrole gidene kadar birazcık değişir belki diye bile umutlanabiliyo insan

Sabret canim hepsi gecicekk az kalmis sende atlatmissin zor kismini zaten doktor sana dcek odemdendir zamanla duzelir dye oo zaman icin rahatlcak :) belki masaj bile verebilir.doktora gittikten sonra mutlaka banada haber ver canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…