- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
mademoiselledelice ; estetik belli oluyor cnm , abartmışlar :)
istegim iste ben estetik oldum diye bagirmayan bir burun, gorenlerin acaba estetik olmus mu olmamis mi diye dusuneegi bir burundu, aldigim sayisizca tepki den de yola cikarak, istegime ulastim diyelim o zamanzaten daha cok yeni burun zamanla degisir diye dusunuyorum
tabiki cnm ödem var şuan ucunda , baya şiş, ödem ve şişlikler inicek ucu aşağıya doğru bakacak , bu kalkıklık da iner bi 5 derece şişlikte iner ozaman işte belli olmaz cnm.. burun çok güzel bu arada güle güle kullan güzel operasyon yapmış doktorun helali var
Eki Görüntüle 1448458 Eki Görüntüle 1448460 bunlar da benim burnumun eski ve yeni hali :)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Antalya op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum. İyi şanslarBurnunuzu cok begendim!! Kime oldunuz? Ögrene bilirmiyim. 2seneden beri doktor ariyorum. Yardimci olursan sevinirim
kızlar 7 aylik burnum :) fotograf sayisini abarttim galiba :) en son ki net olmayan fotografm eski halim. bana halen buyuk geliyor sikayetci degilim ama oncesinden iyi modundayim :) burnum zaten kalin derili genis ucu buyuk ve kemerliydi. suan sanirim ucu sis. iki burun deligi arasndaki bombelikten cok sikayetcydim. iki gun once aynada oraya bastirarak yukari masaj yaptigimda duz oldu o ksim ovaladikca kuculuyor burnum. insallah sistir o kisim cunku burnumu fotograflarda dusuk ve buyuk gosteriyor. aynada bakiyorum minicik kibar fotograflarda cok buyuk cikiyor. bu arada doktorum hakan gence :)
Suan baya sis. 7 ay olmus aslinda bukadar sis olmamasi gerek ama demek ki deriniz cok kalin.Tam iyilesme icin 1 bazen 2 sene bile deniyor. Bu donemde pozitif kalmak ve sabirli olmak onemli. Cok gecmis olsun
Suan baya sis. 7 ay olmus aslinda bukadar sis olmamasi gerek ama demek ki deriniz cok kalin.Tam iyilesme icin 1 bazen 2 sene bile deniyor. Bu donemde pozitif kalmak ve sabirli olmak onemli. Cok gecmis olsun
Benimde 19 gün oldu bende abartiyim :)kızlar 7 aylik burnum :) fotograf sayisini abarttim galiba :) en son ki net olmayan fotografm eski halim. bana halen buyuk geliyor sikayetci degilim ama oncesinden iyi modundayim :) burnum zaten kalin derili genis ucu buyuk ve kemerliydi. suan sanirim ucu sis. iki burun deligi arasndaki bombelikten cok sikayetcydim. iki gun once aynada oraya bastirarak yukari masaj yaptigimda duz oldu o ksim ovaladikca kuculuyor burnum. insallah sistir o kisim cunku burnumu fotograflarda dusuk ve buyuk gosteriyor. aynada bakiyorum minicik kibar fotograflarda cok buyuk cikiyor. bu arada doktorum hakan gence :)
Benimde 19 gün oldu bende abartiyim :)
ben amliyattan cıktığım gibi burnuma aşık olmustum :) alçımın ve bandajımın çıkaracağım zaman cok heyecanlydım o an aynaya ilk bakış ki mutluluk hiç bişeye değişmem ama zamanla cevremdekiler burnum şiş oldugundan biraz büyük dediler kocaman duruyor falan günden güne burnum şekil değiştiyor sabah uyanıyorum şiş öğlene kadar azalıyor ben zaten doğal istiyordum şükürler olsun ki oyle oldu sizin burnunuzda bi harika :)Cok gecmis olsun, deriniz ince ne guzel cabucak iyilesir.
ben amliyattan cıktığım gibi burnuma aşık olmustum :) alçımın ve bandajımın çıkaracağım zaman cok heyecanlydım o an aynaya ilk bakış ki mutluluk hiç bişeye değişmem ama zamanla cevremdekiler burnum şiş oldugundan biraz büyük dediler kocaman duruyor falan günden güne burnum şekil değiştiyor sabah uyanıyorum şiş öğlene kadar azalıyor ben zaten doğal istiyordum şükürler olsun ki oyle oldu sizin burnunuzda bi harika :)
ne zaman burun ameliyatı oldunuzBuda benim oncem sonram ve ben hiccc memnun degilimmmm
7 ay oldu canimne zaman burun ameliyatı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?