Merhaba kizlar benim merak etdigim
niye hep yandan gösteriyorsunuz bi burun her yönde, her profilden iyi durmasi lazim....bence.....yani öndende koyarsaniz seviniriz
[photo="medium"]1227548[/photo]
Haklisin....peki nezamana kadar normale yada inmeye baslar önden görünüs?
6 aydan sonra. derinin kalinligina gore 1 seneye kadar.. sabırla beklemek gerek :)
Tskler.....herkeze allahdan sabir diliyorum....
Süper...evet 3. ayindasin bunu unutmamak lazim yinede süper duruyo sisliklere ragmen!!
Burundaki hisler nasil? Yani 3. ayindasin ve simdiye kadar burun nasil degisdi?Mimikler?icindeki hisler?bazilari dio ici tas gibi diye?!
Eskisehir de tavsiye doktor alabilir miyim uygun fiyatli biri olsub istiyorum.
ankara da gürcan aslan'a estetik olan yok mu? yardım lüttfeeennn
Cok özür dilerim geç gördüm mesajınızı İzmir'de Pr. Dr. Levent Yoleri'ye yaptırdımCok guzel olmus gule gule kullanin kime yaptrdiniz acaba
Bu arada çok teşekkür ederim :)Cok guzel olmus gule gule kullanin kime yaptrdiniz acaba
gayet güzel olmuş :) burundaki kemer elbet gider daha cok yeni :)Eki Görüntüle 1462913 Burnumdaki bandajı çıkardığım gün burnum böyleydi.sonradan o burun sırtı şişti.
Çok teşekkür ederimgayet güzel olmuş :) burundaki kemer elbet gider daha cok yeni :)
Çok teşekkür ederimBende senin burnunun kavisini ve kalkık oluşunu çok beğenmiştim. bütün dileğim o kemerin gitmesi zaten,bayağı belirgin bi şekilde büyüdü çünkü,kavis olmaya dair bişey kalmadı.bazıları sonradan geçip kavislendiğini yazmış,bazılarıda boşuna beklemeyin o kemer kalıyo öyle demiş bilmiyorum,umarım bi sonraki kontrole kadar geçer birazda olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?