Sultan hanım yazdığınız için teşekkür ederim sonradan forumdan gördüm keşke imkanım olabilseydi Antalyaya gelmek isterdim o kadar araştırma yaptım gerçekten diğerlerine pek ısınamadım sizin burnunuz çok doğal bir burun olmuş.Hocanın ellerine sağlık.Size de merhabalar Antalya Op. Dr. Engin Erkal' a ameliyat oldum.
Hala çok uzun geliyor bana
Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Üzülmeyin lütfen.Diliyorum sizin de burnunuz istediğiniz gibi gönlünüze göre olur. Hoşçakalın :)Sultan hanım yazdığınız için teşekkür ederim sonradan forumdan gördüm keşke imkanım olabilseydi Antalyaya gelmek isterdim o kadar araştırma yaptım gerçekten diğerlerine pek ısınamadım sizin burnunuz çok doğal bir burun olmuş.Hocanın ellerine sağlık.
Şimdiden geçmiş olsun dilemeyi unutmasaydım keşke. Şansınızın yanınızda olacağına inanmalısınız bence eminim çok güzel olacak :)Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Üzülmeyin lütfen.Diliyorum sizin de burnunuz istediğiniz gibi gönlünüze göre olur. Hoşçakalın :)
Çok geçmiş olsun. Bence de gayet güzel görünüyor. :)Eki Görüntüle 1450457 Eki Görüntüle 1450458 Eki Görüntüle 1450459 1. Resim ameliyat olduğum gün hiç morluk olmamıştı. 2. Resim atel lerin çıktığı gün 6. Gündü. 3. Resim 10.gun şişlikler artıyor. Atel ler çıktıktan sonra şişeler başladı hele bantlar çıkınca daha arttı. Ama sonuçtan memnunum inşallah bu düşüncem değişmez. ..
Şişlikler kay olduğunda daha güzel görünecektir. :)Çok geçmiş olsun. Bence de gayet güzel görünüyor. :)
Tsk cnm şimdilik beğeniyorum ama en az uc ay beklemek lazım :)Çok geçmiş olsun. Bence de gayet güzel görünüyor. :)
Çok teşekkür ederim araştırmaya devam ediyorum. İstanbul da şuan iki doktor buldum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Şimdiden geçmiş olsun dilemeyi unutmasaydım keşke. Şansınızın yanınızda olacağına inanmalısınız bence eminim çok güzel olacak :)
Ya canım bna çok acil lazım pm atabilirmisin lütfenkızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
Ya canım merhaba.Kime ameliyat oldun?Çok beğendim.Tam olarak istediğim burun bu.Kime ve ne kadara ameliyat olduğunu söylersen gerçekten çok mutlu olurum.1 hafta içindeki degisiklik. Burnumun ucu inmeye başladı ama burnum tombiklesiyo
canım çok güzel duruyor önden.profilden resmin var mı?Benim alcilarim dun cikti. Sislik var(
Bana ozelden yollayin ltffffYa canım bna çok acil lazım pm atabilirmisin lütfen
Cok guzel olmus gule gule kullanin kime yaptrdiniz acabaBu da benim 1 aylık burnum degisimi görebilirsiniz :)
Harika[photo="medium"]1227473[/photo] [photo="medium"]1227474[/photo]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?