Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bu arada bayanlar hafta hafta burnumun resmini atarim. En azindan nasil ilerliyor yaptirmayi dusunen arkadaslara bir faydasi olur belki. Resimde biraz uzun cikmis ve burnumun ucu asagiya dogru gozukuyor ama ilk atel ciktiginda burnumun ucu cok hostu biraz kalkikti. Ben kalkik Bir burun istemedim. O nedenle cok kalkik degil ama burnumum ucu uzellikle dikis kisimlari cok sis. Doktorum yandaki sislerinde inecegini duz durduguna aldanmamam gerektigini cunku biraz kavis verdigini soyledi soyledi. Bakalim nasil olacak beklemek sart malesef...

Size de merhabalar Antalya Op. Dr. Engin Erkal' a ameliyat oldum.
Sultan hanım yazdığınız için teşekkür ederim sonradan forumdan gördüm keşke imkanım olabilseydi Antalyaya gelmek isterdim o kadar araştırma yaptım gerçekten diğerlerine pek ısınamadım sizin burnunuz çok doğal bir burun olmuş.Hocanın ellerine sağlık.

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Üzülmeyin lütfen.Diliyorum sizin de burnunuz istediğiniz gibi gönlünüze göre olur. Hoşçakalın :)

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Üzülmeyin lütfen.Diliyorum sizin de burnunuz istediğiniz gibi gönlünüze göre olur. Hoşçakalın :)
Şimdiden geçmiş olsun dilemeyi unutmasaydım keşke. Şansınızın yanınızda olacağına inanmalısınız bence eminim çok güzel olacak :)

1. Resim ameliyat olduğum gün hiç morluk olmamıştı. 2. Resim atel lerin çıktığı gün 6. Gündü. 3. Resim 10.gun şişlikler artıyor. Atel ler çıktıktan sonra şişeler başladı hele bantlar çıkınca daha arttı. Ama sonuçtan memnunum inşallah bu düşüncem değişmez. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…