- 28 Ocak 2015
- 17
- 3
- 8
- 37
Burnun güzel eskisine göre ama
Bence cok genis o yüzden o doktoru tercih etmem
burnunuz harika! doktorunuz kım acabaBuda benim onceki ve sonraki halim
maşallah harika olmuş. gözleriniz bile değişmiş sanki.bu da benim öncesi ve sonrası burnum. 15 günlük henüz.
Burnunuz harika olmuş. Ayrıca üst dudak yapınız da olumlu olarak değişmiş. Güle güle kullanın.bu da benim öncesi ve sonrası burnum. 15 günlük henüz.
Cok basarili amelYat gecirmissin.. Doktor kim?bu da benim öncesi ve sonrası burnum. 15 günlük henüz.
Can kopala amelyat olcaktin oldunmu?? Nasil?ayy insallahhh istedigin gibi minicik olur, bende cok istiyorum mini mini bir burun benim ki de baya toplu resim yükleyim size. acayip takinti oldu ya bir an önce ameliyat olmak istiyorum
Cok basarili amelYat gecirmissin.. Doktor kim?
maşallah harika olmuş. gözleriniz bile değişmiş sanki.
Burnunuzu çok beğendim.Geçmiş olsun...Şu anki durumu nasıldır? ameliyat süreci nasıldı? Çok kararsızım, kime yaptıracagımı bilemiyorum..Yardımcı olabilir misiniz:)Onceki ve 2 aylik hali. Dr. Bora Karaali
Mutlu olmaniza cok sevindim, burnunuzu göre bilirmiyiz? Önce Ve sonraki halini rica etsem... Her doktorun tarzi farkli oldugu icin, az cok bildiyim doktorlarin yaptigi burun tarzlarini biliyoruz, fakat eren bey de sadece bir , iki örnek gördüm... Paylasin ya kizlar bize yardimci olursunuz...Ankarada eren taştana ameliyat olan var mı? Varsa fotograf yüklerse çok sevinirim
Evet kısmen bir nefes alma problemim var.Nefes problemi yasıyormuşsunuz veya herangi bir sikayetiniz varmı?
Buda bende kizlar henuz 17 günluk.darisi tum olmak isteyen bayanlara.
Hadi aradaki farkı bulun :) Ameliyat olalı 3 yıl oldu. Hala burnum ilk günkü şeklinde ve nefes almam hiç değişmedi. Mışıl mışıl uyuyorum :) Darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?