Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Darısı başıma ben de morluk çok olmadı ama çok şiştim. Yarın alçı çıkacak umarım buradaki güzel ve memnun örneklerin arasına girerim:))
İcini ferah tut ilk acildiginda hic begenmemistim ve hala sis burnum o burnun minicik kalicak alcidan sonrasiyla alakasi yok

Muhammed Pamukçu işini önemseyen bir doktor.Sizi başından salmak için elinden geleni yapıyor.Yok tabletim yok yok ben çizim yapmıyorum telefonum şarjı yok.Sonra gelin bide 155 TL muayene parası verdim yazıklar olsun....

Suan tamponlar alci ve bantlar var kalkik durmasi cok normal zaten en son burun ucunun sisligi gecermis benim burun ucum kalkikti ama soyle bir sey vardi burun deliklerim gozukmuyodu ama ucu sis ve cirkindi suan oturdu gitgide oturuyor icin rahat olsun

Tecrübeli arkadaşlar, on iki gün önce ameliyat oldum. Bugün doktor burnumun üstünde sıvı biriktiğini söyledi. Ayrıca burnumun üstü mor. Doktor şıtıngayla sıvıyı çekmeye çalıştı ama çekemedi. Tekrar antibiyotik verdi. Enfeksiyona dönüşürse kıkırdakta çökme olur dedi. Böyle bir durum yaşayanınız veya duyanınız var mı? Başka bir kkb uzmanına gidip danışmalı mıyım sizce.

Çok geçmiş olsun.durumunuzu merak ettim.daha önce duymadım böyle birşey ama size olan şeyin enfeksiyon olduğunu biliyorum ben.mutlaka ya aynı ya da başka bir plastik cerrah veya kbb doktora görünün.oradaki sıvının alınması lazım vücudunuz tepki göstermiş galiba.durjmunuzdan haber verirseniz çok sevinicem inşallah hiçbişey olmayacak ufak bi ameliyat sonrası gelişen sıkıntıdır.bişey yoktur inşallah?

Iste bu😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba burnun aynı benim burun yapım gibi yandan. Çok güzel ve hoş olmuş canım. Bende düşünüyorum olmayı İstanbul Gazi Hastanesi miydi fiyatıda uygunmuş. niyetim yoktu aslında ama bu yazıları okuyunca bi niyetlendim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…