Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben de çık beyendim ve ödemli dönemle şimdi arasında ne kadar fark var ben de 5 ay önce oldum ve şişlerimin geçmesini bekliyorum ve sizin aşamalarınızı görünce sabredip beklemek daha kolay olacak ,sağlıkla kullan gerçekten çok güzel olmuş 1 yıldan sonra daha da güzelleşecektir
6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )

Cok cok sag olun:) Insallah sizin de iner ve guzellesir. Benim su anda kimse anlamiyor burnumun yapildigini :)

Fiyatını öğrenebilir miyim acaba

Burnun mükkemmel olmuş geçmiş olsun canım. Senin eski burun yapına sahibim bende önden normal gözüksede yandan rahatsız ediyor beni ameliyatını nerde oldun biraz bilgi verebilir misin ?
Tesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunum

Tesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunum
Zaten okuldan dolayı istesemde olamam yaza düşünüyorum bende hep doktorlar kemerli bi yapıya sahio bi burnu ameliyat etmişler kendi burun yapım gibi ilk sende görüyorum açıkçası kafama yattı diyebilirim beni bilgilendirebilir misin fiyat konusunda vs

Yazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistim

Yazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistim
Haklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğim

esra burnun cidden çok başarılı olmuşş hele o önündeki kıkkırdak yapısına bayıldımmmm

Haklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğim
Kulak burun bogaz yapti zaten benim ameliyatimi plastik cerrahi bolumu degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…