Geçmiş olsun.. ilk doktorunuz kimdi acabamerhaba doktorum hadi nural revizyon oldummm eski ve yeni fotoğraflarım...Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 yorumlarınızı bekliyorum.....
6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )
Cok cok sag olun:) Insallah sizin de iner ve guzellesir. Benim su anda kimse anlamiyor burnumun yapildigini :)Ben de çık beyendim ve ödemli dönemle şimdi arasında ne kadar fark var ben de 5 ay önce oldum ve şişlerimin geçmesini bekliyorum ve sizin aşamalarınızı görünce sabredip beklemek daha kolay olacak ,sağlıkla kullan gerçekten çok güzel olmuş 1 yıldan sonra daha da güzelleşecektir
canım resmine rastlayamadım, görme şansım var mı? Muhammed beyden memnun musun, nefes sorunun var mıydı öncesinde?Medical park kbb uzmani muhammed pamukcu 3200 e ameliyat oldum
çok çok beğendim muhteşem olmuşBu da benim 18 günlük burnum :)
Fiyatını öğrenebilir miyim acabaKızlar burnum 1 ay 4 gunluk. Daha oncede fotograf paylasmistim. Bandajli olan fotograf 28 agustosta ceklmis yani orda biraz daha sis. Bandaj cktktan sonra burun ucum saga dogru yamuktu suan cogu gecti ama burun ucum halen cok sis top gibi.
burun deliklerimde flan hic asimetri sorunu yasamadim cok sukur:) ayrica bi konuyada deginmek istiyorum fotograflarda normalde hic goze gorunmeyen en ufak kusur bile gozukuyor ve normalden biraz daha buyuk cikiyor burun yani benim icin oyle aynada gorundugu gbi kucuk ckmiyor :) bu arada doktorum hakan gence :)
Teşekkür ederim tekin gümüşoğlu :)çok çok beğendim muhteşem olmuşhangi doktor acaba?
Konum ve albümüm var ordan bakabilirsincanım resmine rastlayamadım, görme şansım var mı? Muhammed beyden memnun musun, nefes sorunun var mıydı öncesinde?
Burnun mükkemmel olmuş geçmiş olsun canım. Senin eski burun yapına sahibim bende önden normal gözüksede yandan rahatsız ediyor beni ameliyatını nerde oldun biraz bilgi verebilir misin ?Eki Görüntüle 1349600 Eki Görüntüle 1349601 Eki Görüntüle 1349602 Ilk resim ameliyatsiz digerleri 1 haftalik burnum
Tesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunumBurnun mükkemmel olmuş geçmiş olsun canım. Senin eski burun yapına sahibim bende önden normal gözüksede yandan rahatsız ediyor beni ameliyatını nerde oldun biraz bilgi verebilir misin ?
Zaten okuldan dolayı istesemde olamam yaza düşünüyorum bende hep doktorlar kemerli bi yapıya sahio bi burnu ameliyat etmişler kendi burun yapım gibi ilk sende görüyorum açıkçası kafama yattı diyebilirim beni bilgilendirebilir misin fiyat konusunda vsTesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunum
merhaba,
bana da Can beyi önerdiler, fiyat nedir, lütfen bilgi verir misiniz?
teşekkürler
Yazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistimZaten okuldan dolayı istesemde olamam yaza düşünüyorum bende hep doktorlar kemerli bi yapıya sahio bi burnu ameliyat etmişler kendi burun yapım gibi ilk sende görüyorum açıkçası kafama yattı diyebilirim beni bilgilendirebilir misin fiyat konusunda vs
Haklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğimYazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistim
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Kulak burun bogaz yapti zaten benim ameliyatimi plastik cerrahi bolumu degil yaniHaklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğim
Fiyatını öğrenebilir miyim acaba
Bir ayda ne güzel oturmuş. Maşallah.Eki Görüntüle 1383613 Bir aylık burnum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?