merhaba doktorum hadi nural revizyon oldummm eski ve yeni fotoğraflarım...Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 yorumlarınızı bekliyorum.....
güzel olmuş ben begendimmerhaba doktorum hadi nural revizyon oldummm eski ve yeni fotoğraflarım...Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 yorumlarınızı bekliyorum.....
Burnunuz çok güzel olmuş maşallah11 aylık burnumm :)
Burnunuz çok güzel olmuş maşallah
Kızlar benim burnum bantlıyken alti dumduzdu simdi alti yuvarlak bombeli duruyo ameliyat olali 5 ay flan oluyor gittikce kuculuyo ucu flan topluyo ozellkle aksamlari cok begeniyorm ama yandan sanki yeteri kadar kalkik degl o bombe olmasa belli olcak gbi kalkikligi sismidir szce bu. Doktorum bantli halinden daha iyi olcak der gbi konustu insallah gecer. Sislikler indikce daha kalkikligi belli olan oldumu. Benim sanki bi ara oyleydi kavisi flan guzel begeniyorum ama ucu iste kafaya taktm
Ben de üç gün önce hadi beye ameliyat oldum. Sizin burnunuz gerçekten güzel olmuş. Umarım ben de iyileşme sürecimi sizin gibi güzel tamamlarım. Allah sağlık versin, geçmiş olsun.6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )
Beğenen ilk kişi sizsiniz sanırım eşim, arkadaşlarım ve ailem dışında :)Ben de üç gün önce hadi beye ameliyat oldum. Sizin burnunuz gerçekten güzel olmuş. Umarım ben de iyileşme sürecimi sizin gibi güzel tamamlarım. Allah sağlık versin, geçmiş olsun.
Önemli olan onlar değil mi zaten:)) Çok hoş olmuşsunuz. Masallah gözleriniz zaten güzelmiş iyice belirginleşmiş.Beğenen ilk kişi sizsiniz sanırım eşim, arkadaşlarım ve ailem dışında :)
Cuma günü alçı çıkacak. Şu anda feci bir şişlikle bekliyorum. Alçı çıktığında fotoğraf atayım, görüşelim. Ben yaptıran bir arkadaşı çok beğendiğim için Hadi beye gittim. Sizi de görünce içime su serpildi doğrusu:)) Nekahat dönemimde moral oldunuz bana.Haberleşelim, özelden falan. Merak ediyorum Hadi Bey'in size calısmasını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?