Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar benim burnum bantlıyken alti dumduzdu simdi alti yuvarlak bombeli duruyo ameliyat olali 5 ay flan oluyor gittikce kuculuyo ucu flan topluyo ozellkle aksamlari cok begeniyorm ama yandan sanki yeteri kadar kalkik degl o bombe olmasa belli olcak gbi kalkikligi sismidir szce bu. Doktorum bantli halinden daha iyi olcak der gbi konustu insallah gecer. Sislikler indikce daha kalkikligi belli olan oldumu. Benim sanki bi ara oyleydi kavisi flan guzel begeniyorum ama ucu iste kafaya taktm

5 ay ddaha yenı sayılır canım ödem vardır bol bol yesıl cay ıc.ben cok ıctım nerdense 3 ayda toparladı hemen :)

6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )

Eklentiler

• IMG_5903.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 1.393
  • IMG_5860.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 1.339
  • FullSizeRender (3).jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 1.342
  • FullSizeRender.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 1.490
  • image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 1.391
6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )
Ben de üç gün önce hadi beye ameliyat oldum. Sizin burnunuz gerçekten güzel olmuş. Umarım ben de iyileşme sürecimi sizin gibi güzel tamamlarım. Allah sağlık versin, geçmiş olsun.

Ben de üç gün önce hadi beye ameliyat oldum. Sizin burnunuz gerçekten güzel olmuş. Umarım ben de iyileşme sürecimi sizin gibi güzel tamamlarım. Allah sağlık versin, geçmiş olsun.
Beğenen ilk kişi sizsiniz sanırım eşim, arkadaşlarım ve ailem dışında :)

Haberleşelim, özelden falan. Merak ediyorum Hadi Bey'in size calısmasını :)

Haberleşelim, özelden falan. Merak ediyorum Hadi Bey'in size calısmasını :)
Cuma günü alçı çıkacak. Şu anda feci bir şişlikle bekliyorum. Alçı çıktığında fotoğraf atayım, görüşelim. Ben yaptıran bir arkadaşı çok beğendiğim için Hadi beye gittim. Sizi de görünce içime su serpildi doğrusu:)) Nekahat dönemimde moral oldunuz bana.

Başlarda çok ağlamıştım ben, çok çirkindi. Şu anda da hala bi yamukluk mevcut yandan maalesef. Ama eskisine oranla iyi sayılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…