Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok güzel olmuş canım :) ay babalar hiç anlamıyo ya

çok güzel olmuş canım :) ay babalar hiç anlamıyo ya
Sağol canım daha inmedi bile şişlerim 1 2 ay sonra daha guzel olacak inş.meme de yaptırdım ben bakıyor ama ya anlamıyor ya da bişey demiyor anlamadım çok mu saf babacım ne

Sağol canım daha inmedi bile şişlerim 1 2 ay sonra daha guzel olacak inş.meme de yaptırdım ben bakıyor ama ya anlamıyor ya da bişey demiyor anlamadım çok mu saf babacım ne

haha bilemiyorum erkekler çok dikkat etmiyo bazı erkek arkadaşlarım burnumu bile anlamadılar, saç rengi değişikliğini fln da anlamıyo çoğu

volkan tayfur arkadaslar bu doktora ameliyat olanları cok merak ediyorum kimse volkan tayfura ameliyat olmadımı ya

cok hos olmus burnunuz:)
sadece ben olsam milim daha kalkik isterdim
ne kadara ve kime yaptirdiginizi yazmissinizdir belki ama goremedim
bilgi verir misiniz acaba?

ankara dr osman latifoğlu. ben çok küçük kavis istediğim içib böle yaptı iide yaptı. 10.gunu bugün.. çok rahat gecti maeli,yatım.. tamponsuz yaptı. harika biri.

çok begendim burnunuzu:)
kemikli haliyle guzelliginizi golgeliyormus:)
ucret konusunda bilgi verebilir misiniz?
ve yeni resimler var mi bandaj ciktiktan sonra nasil oldu?
ozelden veya alintili yazarmisiniz lutfen bana

cok hos olmus burnunuz:)
sadece ben olsam milim daha kalkik isterdim
ne kadara ve kime yaptirdiginizi yazmissinizdir belki ama goremedim
bilgi verir misiniz acaba?
Daha 11.günüm Şişlik var biraz ucu kalkık olsa doğal olmaz ya hem inecek daha tam oturmadı burun estetik olduğumu kımse anlamıyor canım ben Samsun Halit Urgana oldum 3200 tl

Daha 11.günüm Şişlik var biraz ucu kalkık olsa doğal olmaz ya hem inecek daha tam oturmadı burun estetik olduğumu kımse anlamıyor canım ben Samsun Halit Urgana oldum 3200 tl

FIYATI FENA DEGILMIS CANIM...
Eger burnunun estetik oldugunu kimse anlamiyorsa
sende soyleme, dogal sanip imrensinler:))
sayet samsun da veya civarinda yasiyor olsaydim ayni dr a giderdim...
sislik indikce resim eklersin belki, takipteyim:)

FIYATI FENA DEGILMIS CANIM...
Eger burnunun estetik oldugunu kimse anlamiyorsa
sende soyleme, dogal sanip imrensinler:))
sayet samsun da veya civarinda yasiyor olsaydim ayni dr a giderdim...
sislik indikce resim eklersin belki, takipteyim:)
Eklerim tabiki

kızlar ben de ameliyat olmak istiyorum, çok yamuk değil sadece sol delikte kemik var, o da çok çirkin duruyor,
sagol cnm. malesef adana, yada mersinde olmayi dusunuyorum.
esra hanım merhaba, siz ameliyat oldunuz mu adanada? ben de olmak istiyorum ama tereddütlerim var dr.konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…