çok değişmişsin maşallah :)Buda benim onceki ve sonraki halim
Kime yaptirdiniz?Buda benim onceki ve sonraki halim
Sali gunu Teoman Doğan ve Ozan Balik ile görüşücem bakalım.ben
şahsen fatih dağdelenn yaptığı burunları hiç beğenmiyorum. bence araştırmalarınıza devam edin..
Resimler 9.günümden cekıldı halit urgana oldum ameliyatı kimse anlamıyor estetık olduğumu babam bile anlamadı sende bi değişiklik var dıyor sadece. ben cok memnunum gözü kapalı. tavsiye ederim İstanbul'da oturuyorum samsuna gittim geldim
Sağol canım daha inmedi bile şişlerim 1 2 ay sonra daha guzel olacak inş.meme de yaptırdım ben bakıyor ama ya anlamıyor ya da bişey demiyor anlamadım çok mu saf babacım neçok güzel olmuş canım :) ay babalar hiç anlamıyo ya
Sağol canım daha inmedi bile şişlerim 1 2 ay sonra daha guzel olacak inş.meme de yaptırdım ben bakıyor ama ya anlamıyor ya da bişey demiyor anlamadım çok mu saf babacım ne
Minicik olmuş ben çok beğendim. Benimki biraz büyük oldu çünkü ama bir ay olmadı daha.. senin burnuna maşallah canımAlbüme yükleyemedim.Burdan tekrar yükleyeyim senin için.Resimdeki burnum 1.5 aylık.Suan 2 ayını tamamladı.Ozan balık a ameliyat oldum.Her türlü yoruma açığım
Eki Görüntüle 1345431 Eki Görüntüle 1345434
Resimler 9.günümden cekıldı halit urgana oldum ameliyatı kimse anlamıyor estetık olduğumu babam bile anlamadı sende bi değişiklik var dıyor sadece. ben cok memnunum gözü kapalı. tavsiye ederim İstanbul'da oturuyorum samsuna gittim geldim
ankara dr osman latifoğlu. ben çok küçük kavis istediğim içib böle yaptı iide yaptı. 10.gunu bugün.. çok rahat gecti maeli,yatım.. tamponsuz yaptı. harika biri.
Daha 11.günüm Şişlik var biraz ucu kalkık olsa doğal olmaz ya hem inecek daha tam oturmadı burun estetik olduğumu kımse anlamıyor canım ben Samsun Halit Urgana oldum 3200 tlcok hos olmus burnunuz:)
sadece ben olsam milim daha kalkik isterdim
ne kadara ve kime yaptirdiginizi yazmissinizdir belki ama goremedim
bilgi verir misiniz acaba?
Daha 11.günüm Şişlik var biraz ucu kalkık olsa doğal olmaz ya hem inecek daha tam oturmadı burun estetik olduğumu kımse anlamıyor canım ben Samsun Halit Urgana oldum 3200 tl
Bence cok guzel olmus cok basarili ne kadar ucret odedin ortalama amaliyat icinAlbüme yükleyemedim.Burdan tekrar yükleyeyim senin için.Resimdeki burnum 1.5 aylık.Suan 2 ayını tamamladı.Ozan balık a ameliyat oldum.Her türlü yoruma açığım
Eki Görüntüle 1345431 Eki Görüntüle 1345434
Eklerim tabikiFIYATI FENA DEGILMIS CANIM...
Eger burnunun estetik oldugunu kimse anlamiyorsa
sende soyleme, dogal sanip imrensinler:))
sayet samsun da veya civarinda yasiyor olsaydim ayni dr a giderdim...
sislik indikce resim eklersin belki, takipteyim:)
esra hanım merhaba, siz ameliyat oldunuz mu adanada? ben de olmak istiyorum ama tereddütlerim var dr.konusundasagol cnm. malesef adana, yada mersinde olmayi dusunuyorum.
sen olduysan deneyimlerini paylaşırmısın dr.konusunda, tşk.şimdidensagol cnm. malesef adana, yada mersinde olmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?