- 7 Kasım 2014
- 689
- 88
- 98
sanırım öncesi sonrası diye belirtmeme gerek yok :)
cr3mah burnun çok güzel olmuş..... bayıldım :) hangi doktora oldun acaba? ve ne kadara oldun? deviasyon da var mıydı? sadece estetik mi?
Merhaba arkadaslar ben de istanbul bahçelievler nisa hastanesinde ihsan kasapgil e ameliyat oldum ve cok memnunum. İlk İki fotografım eski diğerleri yeni hali. Ameliyat olalı tam 1 ay oldu.
bence yeni hali çok daha güzel olmuşl, ilkince çok kalkık. Üzülme canımsize güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
kime yaptırdınız? sizinki güzel olmuş. genelde sonuçları hiç beğenmiyorum.Eki Görüntüle 1278308 Buda bnm öncesi ve sonrasım :)) yorum bekliyorum :))
inanamıyorum çok güzel olmuş gerçekten şu ana kadar en beğendiğim burun !!!!!!!!!!1 ay 4 gün :)
Cokk güzel olmus burnun canim saglikla ömürlük olmasini diliyorum. Mutlu mutlu gülüşler bizi beklerBuda benim onceki ve sonraki halim
Canım çok kalkık olmuş üzgünüm ama bil yani aşırı kalkık o burun deliklerin çok açık.Merhaba arkadaslar ben de istanbul bahçelievler nisa hastanesinde ihsan kasapgil e ameliyat oldum ve cok memnunum. İlk İki fotografım eski diğerleri yeni hali. Ameliyat olalı tam 1 ay oldu.
Saol canim sende olmussun hayirli olsun olsun cok guzel gorunuyo benim 6.ayimBuda bende kizlar henuz 17 günluk.darisi tum olmak isteyen bayanlara.
Doktorunuz kimdi?Buda bende kizlar henuz 17 günluk.darisi tum olmak isteyen bayanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?