En az 10 yas oynamis ya ameliyattan snra cocuksuluk gelmis yuzunuze.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy olsam mı olmasam mı bilemedim simdicesaret ettim doktor seçmeye kadar ilerlettim isi sonra birden korku sariyor basa dönüyorum
Doktorumu aradım ağrın yoksa ağrı kesiciyi dahi kullanma dedi, antibiyotiğe gerek yok, hapşırma için de allerset tablet alabilirsin dedi. Burun temizliği için de kulak pamuğuna bepanten sürüp içini hafifçe temizle dedi. Üst dudağım alçının etkisiyle biraz yukarı kalktığından dudaklarımı birleştirmek dikişlerimi zorluyor bu nedenle yemek yerken zorlanıyorum. Bir de cok mimik yapmamaya çalıştığımdan çiğnemeden kaçınıyorum canım, yüzüm kasılıp kaldı yani. Dişimi fırçalamam şu an çok zor malesef, kaşık zor giriyor ağzıma, bir de alçıyı ıslatmaktan korkuyorumBu arada deniz suyu ve nemlendirme amaçlı damlayı burnun açılması ve rahatça nefes alabilmek için mi kullanıyorsun? adını bana da söyleyebilirmisin? Burnumun kalkıklığı konusunda da az önce baya yorum okudum, kalkıklığın geçici olduğu kanaatine vardım :)
Tesekkur ederim canim ❤ arkadaşlarım da bebek gibi olmuş yüzün dediler. Büyük burun gerçekten insanin ifadesini çok geri götürüyor erkeksilik katiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohaaaaaaaaaaaaa:) çok beğendim bayıldım yaaaaa
Canim muhtemelen kdemlerden dolayi dudaklarin sis, ben dikis yerlerine surmek icin Bactroban krem, burnumu yikamak icin Tonimer ve nemledirmek icin Nasonem damla kullaniyorum. Ben odemlerim insin diye de ayrica Hirudoid forte krem kullaniyorum. Bu kremle 2 gunde normal sekilde yemek yer hale geldim. Bir de arkadaslarin bahsettigi Arnica kreme basladim ama ondan mi digerlerinin etkisinden mi bilmiyorum tabii, cok sukur kurtuldum buyuk cogunlugundan. Sana yok gibi geliyordur ama burnun odemlidir bence sen de bi seyler yap. Doktorun kimdi ? Antalya da oldugun icin merak icindeyim. Ne kadar odedin ? Benim tamponlarim Sali gunu cikti, Pazartesiye de alcim cikacak. Insallah guzel bir burnumuz olur.
Aslında dudaklarımda görünen bir şişlik yok ama içlerde ödem var muhtemelen çünkü yemek yerken ağrı hissi oluyor. Şu an hiçbirşey kullanmıyorum arada bepanthenle temizliyorum içini. Evet canım benimde bişeyler yapmam gerekli, temizlemek için damla fln alıcam artık, salı gün alçım çıkacak benim de. Alanya Anadolu Hastanesinde Ali Dulum'a 3500e oldum canım. Sen nerde ve ne kadara oldun? Umutluyum inş güzel olucak burunlarımız. Hiç olmadı eskisinden daha güzel olucağına eminim :)
Burun ameliyati sonrasinda iki bacagi kesilen kizin haberini duydum cok uzuldum allahim yardimcisi olsun cok korkuttu bu olay beni
Kızlar doktorum Ekol kbb Sezgin Öztürk 10 günlük burnumArkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
Eminim güzel olacaktır, burun olayı biraz da ne beklediğinle alakalı. Ben sonuçtan umutluyum. Ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediğimi biliyordum ameliyata girerken. Çok da şu olsun bu olsun demedim. Bugün alçılarım çıkıyor benim. Özelden mail paylaşımı yaparak konuşabiliriz canım sana da uyarsa, hatta Whatsapp de benim için sorun olmaz.[/QU
malsefki sitenin ismini kaybettim yabancı bi siteydiaynen sitenin adını söyler misin rica etsem
Gayet guzel görünüyor canım:)[/QUOTE][QUOTEaysnglu, post: 36479941, member: 617611"]Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?
malsefki sitenin ismini kaybettim yabancı bi siteydi(
Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?
Benim mailim latinakis@hotmail.com, umarim paylaşım yasak degildir. Burnum su anda cok kalkik degil benim, acaba sonradan duser mi ki ? 8 gunluk burnum ve sizce su anda sis midir ? Bana hic sis gibi gelmiyor ama bilemedim, korktum ayni zamanda insallah ucu dusmez. Ben de dogal olsun, ameliyat oldugum belli olmasin diye kemerimi aldirdim ve burun ucumu kucultttum sadece, kavis ve kalkiklik istemedim. Insallah sistir ve sislikler gidince daha da hosuma gider.[/Q
bence daha şiştir çünkü benim şişlikler 15 günde düzelmişti şuan 1 buçuk ay oldu düşme gibi bir durumda olmadı tabi sonra olur mu bilmiyorum ama şimdilik hiçbir sıkıntım yok korkma bence :)
teşekkür ederim :)iyi olmuş özellikle önden çok hoş olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?