harika bir burun. yüzünüze çok güzel yakışmış. bu tarz burun yapan pek yok gibi.nerdeyse kusursuz ve hiç estetikli gibi durmuyor. dudaklarınızda hangi yöntemi kullandınız. o da çok doğal duruyor. benim dudaklarımda yüzüme göre küçük ve ince. sadece burun yapmak yetmiyor yani
28 gün sonra son durum. Oncesi-sonrasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
ilk koyduğun fotoğraflara göre inmiş duruyor. Her yeni koyduğunu biraz daha beğeniyorum. Ayrıca ben yüzüne çok yakıştırdım, yüzünle gayet uyumlu olmuş :)
Saol canim. Senin burnun da çok güzel olmuş dogalligi bozulmamış doktorun iyi is cikarmis ❤
Çok hoş olmuş masallah
Geçer gider umarim :) bu arada agriniz falan var mi hala burnunuzda? Ya da olumsuz bir seyTesekkur ederim❤ bir de zaman geçse şişlikler gitse..
Geçer gider umarim :) bu arada agriniz falan var mi hala burnunuzda? Ya da olumsuz bir sey
Agri kemigimde yok ama ucunda var dokununca agriyor. Düşmeyen dikisler var bi tane içte üç tane kanatlarda onlar aciyor. Burunla yanaklarin birleştiği yerler dokununca agriyor. Burnumun içi ödemlerden dolayi gergin ve dolgunluk hissi var. Arada bir burun ucuna sanki iğne batiriliomus gibi bi aci giriyor saniyelik ama gözümden yas geliyor:) kesilen damarlarin yerlerine damar oluşacak falan demişti doktorum onlar mi yoksa ödemlermi bilmiyorum:):)
Merhaba kizlar,
Ben de yillarca dusundukten sonra 2 gun once ameliyat oldum. Bugun 3. gunum. Oncelikle sunu belirtmeliyim ki, gercekten buyuk bi memnuniyetsizliginiz varsa ameliyat olun cunku hicbir sey sagliginizdan ote degil. Ben migren hastasi oldugum icin ilk gun basim cok agridi ve ertesi gun tamponlarim alindi. Gozumun kenarlarinda morluklar vardi ama 3. Gunumde buyuk bir azalma soz konusu. Saatte bir buz uygulamamami yapıyorum ve ilac, kremlerimi duzenli kullanmaya gayret ediyorum. Alcim cikana dek resim paylasamayacagim ancak sorulariniza acigim. Antalya'da oldum ben Hadi Nural' a. Sisliklerin daha hizli inmesi icin onerileriniz varsa lutfen paylasin. Bir de gece uykusu yok gibi bi sey oluyor dik oturmak icin. Sizde de ayni mi ?
Meraba canım ben de alanyada oldum suan 3. günüm. Hiç şişlik morarma vs. olmadı. Tamponlarım dün alındı. Salı günü de alçı alınacak. Doktorum bana sadece güçlü bir ağrı kesici verdi. Herhangi bir krem vs. vermedi. acaba morarmam ve şişliğim olmadığı için mi vermemiş olabilir. Şu an tek sıkıntım yemek yemekte çok zorlanıyorum. Bir de kişisel temizliğimi yapamıyorum. Şu aşamada saç, diş, burun içi temizliğimi nasıl yapabilirim acaba, sen nasıl yapıyorsun canım bilgi verebilirmisin? bir de şu an burnum çok kalkık duruyor, alçı da olduğu için mi bu kalkıklık acaba, çünkü kesinlikle kalkık bir burun istemediğimi söylemiştim, alçı çıkınca inş biraz düşer burun.
Meraba canım ben de alanyada oldum suan 3. günüm. Hiç şişlik morarma vs. olmadı. Tamponlarım dün alındı. Salı günü de alçı alınacak. Doktorum bana sadece güçlü bir ağrı kesici verdi. Herhangi bir krem vs. vermedi. acaba morarmam ve şişliğim olmadığı için mi vermemiş olabilir. Şu an tek sıkıntım yemek yemekte çok zorlanıyorum. Bir de kişisel temizliğimi yapamıyorum. Şu aşamada saç, diş, burun içi temizliğimi nasıl yapabilirim acaba, sen nasıl yapıyorsun canım bilgi verebilirmisin? bir de şu an burnum çok kalkık duruyor, alçı da olduğu için mi bu kalkıklık acaba, çünkü kesinlikle kalkık bir burun istemediğimi söylemiştim, alçı çıkınca inş biraz düşer burun.
Merhaba canim, sisliklerin olmadigi icin cok sanslisin. Benim sisliklerim var ve hafif de morarma kaldi bu yuzden kremlerimi surmeye devam ediyorum. Ayrica tamponlarin alindiktan sonra sana deniz suyu ile yikama ile nemlendirme amacli damla vermedi mi doktor ? Bir de dikisler icin krem kullaniyorum ben. Su anda 4. Gunum ve daha rahat hareket kabiliyeti basladi bu yuzden alcim alinmadan once bir kez sacimi kuaföre yikatmayi dusunuyorum. Dislerimi de aldigim ince bir dis fircasiyla kendimi yormadan fircaliyorum. Yemeklerini tatli kasigiyla yemeye calis ve kucuk lokmalarla ye. Sisliklerin yoksa yemek yemekte zorlanmaman gerekiyordu aslinda, ne acidan zorlaniyorsun ? Burun ici temizligi onemli iyilesmen acisindan. Ben antibiyotik ve hapsirma engelleme icin hap da iciyorum. Malum hastane enfeksiyonlari meshur bu siralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?