Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canim, gececegini düsünüyorum. Benim de surekli bir yerler iniyor bir yerler şişiyor. Benim kanatlarimdaki odemler indi sanirim ama bu sefer ucunda toplandi. Ben masaj yapiyorum surekli. Burnumun ucuna dokununca kanatlara dogru yumusak ama ortasi tas gibi ve şiş.
Ust taraflarimda şişlik yok senin ustlerde de var gibi gorunuyor. Yapilan isleme gore odemin toplandığı yerler degisebilir. Benim de icte yanlarda var isikla bakinca görebiliyorum sanki yanmis da su toplamis gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum şükürler olsun :) doktorum Cem payaslı resim yüklemeye çalıştım umarım goruluyordur

Eklentiler

• $20140727_003841.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 434
  • $20140727_003937.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 421
  • $2014-07-28 03.18.09.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 388
Son düzenleme:
Çok sagol canım benim. Verdiğin bilgi içime su serpti hakan çepni de karar kıldım böylece. Hayırlısı olsun bakalım

Kizlar burnumun birinci ayi doldu ama ust solda kucuk kemik var gibi geliyor elime disardan belli olmuyor acaba burun git git gide seklini aldigi icinmi oyle ya da gecermi veyano kemik ustten cikarma daha cok asiri kucuk taktim kafaya. Buna benzer sorunla karsilasan arkadaslar oldumu?

Merhabalar arkadaslar bende yaklask 10 gun once ameliyat Oldum hersey yolunda Gidio gibi ama Su burnumdaki sertlik ne zaman gecicek eskisi gibi yumusak burnuma kavusabilcem ve ne zman kasilmadab rahat rahat gulmeye baslayabilcem ameliyat olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim canlarim

19.gunumdeyim kanatlardaki sertlikler gitti ama bu sefer de burun ucunda toplandi ödem. Orasi sert ve uyusuk gibi. Burun ucu ödemi en gec inen odemmis.
Gulme konusuna gelince dudaklarimin ust kismi benim de şiş hala. Doktorum bikac ay sabretmen gerekiyo dedi. Hatta 6 ayda sisliklerin buyuk kismi iniyomus ama yüzde başkalarının farketmeyecegi ama kendimizin farkedecegi sislikler oluyomus onlar 1 yilda iniyomus
Dudak mevzusu benim de canimi sıkıyor. .

Cnn bnm burun kanatlarim yumusak dudagimda hic sis degil nedense ilginc bir sekilde sadece ucuna ve kemer Denilen kisma Dogru bir sertlik var zaman alicak Oda demekki baya en az 6 ay beklicez tam az cok kivama gelmesi Icin Resmen zor Walla ama gecer bir sekilde die dusunmekteym artik:) sennle hemen hemen Ayni tarihlerde olmsz Bnde 18 inde oldum cnm aralikta kaciscaz gibi BiraZ rahata artk:)

Valla ben hic arastirmadan burun estetigi nasil oluyomus bi bakim demeden ameliyata girdim. Bu kadar uzun surecte iyilesecegini bilsem belki durup bi dusunurdum yaptirsammi acaba diye. Benimki biraz cahil cesareti oldu :) :) bütün sislerimiz inecek ama ozamana kadar bizim icimiz sisecek :))

Geccek canim geccek bende tam aksi bir suru sey Okudum Basima gelirse diye napcam diye care uretmeye basladim ama Cabuk atlattim gibi dusunuorum bir sekilde zaman geccek artk hic sisirme icini yoksa zaman gecmez Bole yaz istedigin zaman 6 ay sonra tekrar konusalim Hatta cnm:)

Ben de simdi simdi okudukca ya benimki de boyle olursa falan diye surekli elimde ayna inceleyip duruyorum:) doktorum da dedi aynaya bakip durma diye.
6 ay sonra insallah halimizden cok memnun sekilde bu günlerimize guleriz:)

Insallah tatlim Benimde surekli ayna elimde Resmen alllahtan haftaya stajim baslicakta Kafam oyalancak bakmaya sansim olmucak tatlim makyaj ne zaman yapabilicez biliyormusun sen? Buarada gulcez gulcez umarim:)

Insallah tatlim Benimde surekli ayna elimde Resmen alllahtan haftaya stajim baslicakta Kafam oyalancak bakmaya sansim olmucak tatlim makyaj ne zaman yapabilicez biliyormusun sen? Buarada gulcez gulcez umarim:)

Makyaj konusunu ben de merak ediyorum. Internette 1 aylik durumda yapabilirsiniz yazilmis genelde ama burnumun uc kısmına dokunamiyorum ben oraya fondoten falan suremem sanirim. 1 ay sonra ben de basliorum ogretmenim ben, makyajsiz da gitmisligim yok hic okula:) sadece goz makyaji yapip gitcem sanirim.
Cildim zaten cok yaglandi ameliyattan sonra fondoten falan durmaz gibime gelior.
Senin de yaglandi mi cildin?

Cnm ben 10. Gunden itibaren Hergun sabahlari denize girdm o yuzden yaglanma Asiri Fazla olmadi ama sana siddetle tavsiye etcegim urunu al ve onla yuzunu Yika canim cok rahatlicaksin avene cleanence gel Bu urun sadece eczanelrde satiliyr dermatolojik bir urun Seni cok rahatlaticak Hatta bugunden alablrsen al cnm tavsiye ederim:)
Bende dun gece Goz makyaji yapip glrm cnm da fondotn alik vs surmedim eger o urunu kullanrsan yuzunde donderen Vs durur die dusunuyorum:)

Mutlaka denicem, saol canim. Denize girmeyi de deneyeyim, cildimle basedemiyorum iki haftadir

bence çok aşırı kaldırmış hoş olmamış umarım iner ama ne kadar inse de gene normalden fazla kalkık kalacak gibi...

Ameliyat olalı 1.5 ay oluyor her gün her aynaya baktığımda iyi ki olmuşum diyorum. Olmak isteyen herkese tavsiye ederim korktuğunuz kadar zor bir süreç değil. En azından benim için öyle olmadı. Çok şükür çok mutluyum çok

Kızlar birsey sorucam nolur yardim edin ameliyat olali 20 gun oldu bu dikislerin oldugu yer dusuyormu asagiya suan duz durunca burnumun delikleri görünüyor cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…