Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

doktorlara güvenmiyorum aartık bence de bozarlar hiç gitme en iyisi zaten memnunsun burnundaN:))))))))

eskisinin tam profil yok canım
adamda var alamadım bile sinir oldum adama
sonrasında da kafamı aşağı eğmişim bak düz tutsam daha dik kalıyor eğik kafam dikkat et

öyle de kalkık duruyor kiçok güzel kalkık çok beğendimmmmmmmmmm ve çok doğal duruyor

öyle de kalkık duruyor kiçok güzel kalkık çok beğendimmmmmmmmmm ve çok doğal duruyor

Yok canim gazide oldum ben devlet hastanesinde. 800 tl ye oldumm☺ cok sansliyim bu konuda😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim fotoğraf koymussun sanirim eklentileri bazen göremiyorum telden grdgm için albüme koyarmisin rica etsem çok merak ettim :)

Arkadaslar slm
Umarım doğru yazıyorum dur ilk msjım .
Bende burun estetiği oldum ayrıca delikler küçültüldü şuan kapalı olduğundan bişey göremiyorum ama yandan şiş olmasına rağmen çok güzel görünüyor şişlik ve morluk hiç olmadı çok rahat bir operasyon gecirdim sorusu olanları cevaplayabilirim..

Çok güzel olmuş süper.:) Zaten çok güzelmişsin daha da güzel olmuşsun tatlım geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım
kemik memik kaldı onu da atarım bi ara ama takmıyorum artık daha doğal duruyo kemikli memikli
gönül isterdiki olmuşken tam olsun
kısmet

kız neremden belli güzel olduğum fotomu karaladım =))))))))))

Son düzenleme:
Canim fotoğraf koymussun sanirim eklentileri bazen göremiyorum telden grdgm için albüme koyarmisin rica etsem çok merak ettim :)

Canim album nasil oluyor ki? Telden giriyorum pek becerikli degilimde😁

Geçmiş olsun canım..

Canim album nasil oluyor ki? Telden giriyorum pek becerikli degilimde😁

Bende blmiyorumki sanirim bilgisayardan grip yüklemek gerekiyor neyse artık bende girince bakarim güle güle kullan burnuşunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…