canım paintte yüzünü karala sadece burun kısmın olsun o zaman sen olduğun anlaşılmaz
ya da mailime atar mısın çok merak ettm cidden
Madem çok merak ettin koyayım cnm dediğin gibi şuan işteyim akşam koyarım
tamam canım alıntı yap benden unutmayım =)
teşekkürler
ne kadar ödedin ve ne zaman oldun
rica ederim canım.Benim tanıdığımdı ondan çok az bi fiyata 1200 tl ye oldum
Kızlar nolur yardım edin atelim bugun cıktı 10 uncu günüm burnumun ucunun onden gorunusu guzel fakat kemigim cok kalin masajla yerine otururmu yani incelir mi yoksa boyle kalın mı kalır cok kotuyum nolur yardım edin yandanda cok kalkık duruyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım burnun tam benim istediğim gibi kalkık çok güzel maalesef benim öyle olmadı.Hiç endişelenme hem incelir hem de kalkıklığı da biraz iner sadece zaman lazım üzülme sakın
kaç gibi atarsın fotoyu canım
alıntıyla cevaplaya basıyorsun yinecanım ben siteye yeni üye oldumda nasıl fotoğraf atılcagnı bilmiyorum neerden atılıyor
Yok canım ben oyle istememistim burnumun kemik olan yerini yani sis gorunen yerini inceltmesini soyledim dokunuyorum sert kemik olan yer oyle kalicak diye cok korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben kapalıyım başımda şal olan bnm normal burnumdu ikinci foto ameliyatsonrası halim
şal olan fotoda kendi burnunmu yani
evet o kendi burnum diğeri karaladgm da yani hali
canım ben kapalıyım başımda şal olan bnm normal burnumdu ikinci foto ameliyatsonrası halim
Ya senin burnun zaten güzelmiş ki niye ameliyat oldun?? Yeni hali de güzel tabi de eski halinin ne kusuru varmış anlayamadım??
💐🌸🌺
ya canım harika burnun varmış, şimdide öyle çok değişmemiş biraz şiş sadece.inince inş istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?