Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Selam arkadaslar. Gorebildigim burunlarin hepsi birbirinden guzel. Msj sayim dolmadigi icin henuz hepsini goremiyorum. Estetik olanlaryeni burunlarini saglikla kullansinlar ve darisi olmayanlarin basina. :)

Ben de rinoplasti olacagim ve iki yildir doktor arastiriyorum. Icime sinmeden de kesinkikle olmayacagim. Ufuk Bilkay'ıbiraz yakin buldum kendime. Forumlarda kendisinden cok bahsedilmis ama foto ekleyen olmamis ya da ben goremedim. Ufuk bey hakkinda bilgisi olan, hastasi, tecrubesi olan varsa beni aydinlatirsa cok sevinirim zira İzmir'de yasiyorum ve Izmir'de olmak istiyorum ameliyatimi.

İzmir'den herkese kucak dolusu sevgiler...

Kızlar nolur yardım edin atelim bugun cıktı 10 uncu günüm burnumun ucunun onden gorunusu guzel fakat kemigim cok kalin masajla yerine otururmu yani incelir mi yoksa boyle kalın mı kalır cok kotuyum nolur yardım edin yandanda cok kalkık duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405943285380.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 341
  • $1405943317631.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 362

canım burnun tam benim istediğim gibi kalkık çok güzel maalesef benim öyle olmadı.Hiç endişelenme hem incelir hem de kalkıklığı da biraz iner sadece zaman lazım üzülme sakın

canım burnun tam benim istediğim gibi kalkık çok güzel maalesef benim öyle olmadı.Hiç endişelenme hem incelir hem de kalkıklığı da biraz iner sadece zaman lazım üzülme sakın

Yok canım ben oyle istememistim burnumun kemik olan yerini yani sis gorunen yerini inceltmesini soyledim dokunuyorum sert kemik olan yer oyle kalicak diye cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben siteye yeni üye oldumda nasıl fotoğraf atılcagnı bilmiyorum neerden atılıyor
alıntıyla cevaplaya basıyorsun yine
orta sırada ınsert ımage atıklıyorsun
orta sırada sondan beşinci
from computera bas
dosya seç de
dosya da masaütünde olsun hemen kolay bulursun
daha sonra eklentiyi yükle de bitti

başta öyle duruyor çok şiş duruyor ama sonra çok inceliyor şaşıp kalırsın gerçekten bende öyle oldu

canım ben kapalıyım başımda şal olan bnm normal burnumdu ikinci foto ameliyatsonrası halim

Ya senin burnun zaten güzelmiş ki niye ameliyat oldun?? Yeni hali de güzel tabi de eski halinin ne kusuru varmış anlayamadım??

💐🌸🌺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…