Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ne kadar oldu ameliyat olalı neden memnun değilsiniz

eski burnumla, yeni burun nerdeyse aynı....

ne yapmış anlamadım

eskiden de ucu patates gibiydi... şimdi de aynı....

o kadar anlattım, ucu sakın böyle olmasın daha ince istiyorum, sakın yuvarlak olmasın dedim....

ama sanki burnu açmış sonra geri kapamış... nerdeyse öyle yani....

herkes belki sonra iner diyor ama pisipisinin albümüne baktım...emre ilhan yapmış ameliyatını hemde revizyon...ameliyatı daha yeni olmasına rağmen burun ucu, burun delikleri çok muntazam...

yapabilen doktor yapıyor işte... senelerce bekle bekle demiyor((((

Tazecik,yepyeni fotoğraflarımı albümden görebilirsiniz arkadaşlar Albüm herkese açıktır,arkadaşlık göndermenize gerek yok..
Saygılı,seviyeli yorumlarla birlikte olmak dileği ile

kızlar Buda bnm burnum. 3 aya yakın oldu ameliyat olalı. Burun içinde sorun vardı ve doktorum önerdi açık ameliyatı. Kapalı ile olamayacağını söylemişti. Buda bnm rinoplasti sonrası halim. Önceki fotodan bulamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim valla iyi duruyor burnun iyi günlerde sağlıkla kullan ...

Tazecik,yepyeni fotoğraflarımı albümden görebilirsiniz arkadaşlar Albüm herkese açıktır,arkadaşlık göndermenize gerek yok..
Saygılı,seviyeli yorumlarla birlikte olmak dileği ile

canım burnunun öncesi ve sonrası resimleri arasında kaç gün geçmişti... benim için çok önemli de... benim burnum 1 aylık ama ameliyatın 2,-3. günü gibi çok fena şiş....

birde doktorunuzun ismi:)

canım burnunun öncesi ve sonrası resimleri arasında kaç gün geçmişti... benim için çok önemli de... benim burnum 1 aylık ama ameliyatın 2,-3. günü gibi çok fena şiş....

birde doktorunuzun ismi:)
Canım,burun öncesi fotom ameliyat günü çekilen foto.Sonrası ise 5.günüm.Fotolardada açıklamayı yapmıştım ama gözden kaçmış herhelde 27 Martta ameliyat oldum ben,üçüncü ameliyatım..Benimde çok şiş,yüzümdede dolğu var,şişlik o yüzden daha fazla.İki kulaktanda kıkırdak lınıp burnun heryerine eklendi.Zor ciddi bir ameliyattı benimkisi..
Burnun şişliginin inmesi zaman alıyor,hele bazı burunlar daha zor iniyor..ben ödemler için Arnıca Krem kullanıyorum.Hem morluğa hemde şişlige iyi geliyor bilgin olsun

5. günnnnn

aman Allahım... maharet bu işte...

hemde revizyon....

çok güzel canım.... güle güle kullan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…