ne kadar oldu ameliyat olalı neden memnun değilsiniz
Eki Görüntüle 1049898 kızlar Buda bnm burnum. 3 aya yakın oldu ameliyat olalı. Burun içinde sorun vardı ve doktorum önerdi açık ameliyatı. Kapalı ile olamayacağını söylemişti. Buda bnm rinoplasti sonrası halim. Önceki fotodan bulamadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim valla iyi duruyor burnun iyi günlerde sağlıkla kullan ...
Tazecik,yepyeni fotoğraflarımı albümden görebilirsiniz arkadaşlarAlbüm herkese açıktır,arkadaşlık göndermenize gerek yok..
Saygılı,seviyeli yorumlarla birlikte olmak dileği ile
Canım,burun öncesi fotom ameliyat günü çekilen foto.Sonrası ise 5.günüm.Fotolardada açıklamayı yapmıştım ama gözden kaçmış herheldecanım burnunun öncesi ve sonrası resimleri arasında kaç gün geçmişti... benim için çok önemli de... benim burnum 1 aylık ama ameliyatın 2,-3. günü gibi çok fena şiş....
birde doktorunuzun ismi:)
Ooooo..Çok güzel görünyor gerçektendeEki Görüntüle 1050494 Hakan Gence 18.gün cok memnunum
Ooooo..Çok güzel görünyor gerçektendeHemde daha tazecikken maşallah Hakan hocanın meme estetiğide başarılı,burnu ilk gördüm
Ne güzel,kimsenin anlamaması demek ameliyatın ne kadar başarılı yapıldığını gösterircok sagol canım :) evet daha cok yenı ve kımse anlamıyor
Ne güzel,kimsenin anlamaması demek ameliyatın ne kadar başarılı yapıldığını gösterirEllerine sağlık doktorunun..
Canım,burun öncesi fotom ameliyat günü çekilen foto.Sonrası ise 5.günüm.Fotolardada açıklamayı yapmıştım ama gözden kaçmış herhelde27 Martta ameliyat oldum ben,üçüncü ameliyatım..Benimde çok şiş,yüzümdede dolğu var,şişlik o yüzden daha fazla.İki kulaktanda kıkırdak lınıp burnun heryerine eklendi.Zor ciddi bir ameliyattı benimkisi..
Burnun şişliginin inmesi zaman alıyor,hele bazı burunlar daha zor iniyor..ben ödemler için Arnıca Krem kullanıyorum.Hem morluğa hemde şişlige iyi geliyor bilgin olsun
Teşekkür ederim canım..Doktorumun mahareti işte :)5. günnnnn
aman Allahım... maharet bu işte...
hemde revizyon....
çok güzel canım.... güle güle kullan:))))
Teşekkür ederim canım..Doktorumun mahareti işte :)
Sen foto paylaştınmı?Merak ettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?