karar verırsenız yada görüşme yaparsanız bana yazarmısınız bende aynen size yazarım olur mu?
bende yarın ameliyat olcam bu gün bana cevap verebilir misin baştan sona kadar nasıl geçti nerde zorluk çekdin
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
umarım sonuç hüsran olmazda, bende bununla avunurum...
gerçekten iyi bir doktor bulmak çok önemliymiş... sanırım ben biraz acele ettim...
çok tatlı olmuş canım ne kadara mal oldu nasıl bi burun istedin
inşallah canım. Şimdiden sıkıntı etme.Benim gibi şimdiden karamsarlığa düşme. Bende alçı çıkmadan öyleydim hatta alçı çıktıktan sonra beğenmedim ama zaman geçtikçe burnum oturuyor ve güzelleşiyor.Şuanda burnumu beğeniyorum bİrazda bu işler şans işi. Bende çok araştırdım ama adını hiç duymadığım doktora gittim ameliyat oldum. Çoğu kişi o doktora olma filan dedi ama. beklentilerin ne kadar yüksek oluyorsa o kadar hüsrana uğruyorsun. Benden sana tavsiye başka şeyler düşün burnunu pek düşünme.
ödemler olduğu için gayet doğal canım dediğin gibi zamana bırakman gerek zaman geçtikçe güzelleştiğini farkedeceksinhiç bir beklentim yok alçı alınma sonrası için....
zaten eski haline çok benzer bir şey yapılmış gibi... sadece ucu biraz küçültülmüş...
zamana bıraktım herşeyi şu anda...
dediğin gibi beklenti yükseldikçe, hüsran artıyor...
tavsiyelerin için sağol canım...
sabırla bekleyeceğim artık...
çook beğendim
canım çok tşk şimdi daha iyi şişler indi ama resim paylaşmak istemiyorum :)
sizin ameliyat bitmiş, umarım herşey güzel olur. Bitmeyenler için bir tavsiyem var. Doktorlarda bilgisayar programları var, orda sonucun nasıl olacağını gösteriyorlar. Ben göğüs estetiği oldum hem ordan baktım hem de iphoneda Gosexy diye fotoğraf güzelleştirme uygulaması buldum. Ordan kendi resimlerimi değiştirip fikir sahibi oldum. Sonucu doktorla konuşunca, daha iyi ameliyatlar çıkıyor. Bel,göğüs, dudak için bakaılabiliyor, burun yapılabiliyor mu bilmiyrm
slm malesef karar veremedim bide burun delikleri eşitlenmez bunu hiç bir doktora teklif etmeyin çünkü iz kalır her gören sorar açıklama yap dur artık dedi doktor bende burnumun ucundan şikayetciyim delikler orantısız çok canım sıkkın napcamı bilmiyorum başka doktorada danışamadım henüz vaktim olmadısiz ne yapmyı düşünüyosunuz yeniden mi ameliyat olcaksınız varmı aklınızda doktor peki
Selam, nasil iz kalır ki anlayamadim ama zaten hemen hemen her doktor simetrinin imkansiz oldugunu söylüyor izi ilk defa duyuyorum.
burnun altında iz kalırmış kesi yerinde öyle dedi kalemle çizmiş gibi iz kalır dedi direk anlaşılırmış burun delikleri estetiksizken nasılsa öyle kalırmış... bende tam simetri istemiyorum ama çok eşitsiz benim burun deliklerim farkı azda olsa kapansın istedim doktorda olmaz dedi
Ya hiç mi aza indirilmiyormuş benim de eşit değil olursam aynı mı kalacak ne anlamı kaldı ameliyat olmanın. Napacaksin peki sen?
Samatya devlette oldum ocak 29 da 800 lira civari tuttuEki Görüntüle 1006898
Cok tesekkurler. İzmir ekol kbb de 3000 tl halis unlu yapto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?