canım arastır düzgün bi doktor bul o senin yüzüne yakışanı yapıcaktır ama hafif kavis iyi olur bnce
Aldim aldim. Pazartesi diye konustuk guncel bey ile. Tabi umarim not almıştır biyerlere hohoh.
Ya facebooktan birkac hastasina mesaj attim ama tanimadigin insanlar mesaj atinca diger kutusuna dusuyor, goremediler beni o yuzden henüz
Olursam mutlaka oncesi sonrasi fotografi koyacagim, guncel beyin basligi altindan da gelismeleri haberdar edecegim hic merak etme :) Umarim hersey hepimiz icin yolunda gider :)
Kime ameliyat oldun memnun değil misin?
Cnm tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam mutlaka doktorun ismini yazacağım ama şimdi söylenilen zaman geçmeden yazmam doğru olmayacak.
ne yaptın ameliyat oldun mu meraklardayım
Oldum ameliyatımışuan acaip şiş durumdayım tabi. Güncel bey ameliyattan sonra sonuç fotografı çekip mailime attı ama korkumdan bakamıyorum, aileme arkadaşlarıma gösteriyorum. Herkes hiç bozmamış çok sadık kalmış kendi yapısına diyor
Sanıyorum onuncu gününde atel çıkınca fotoğraf çekilcek. Başlığından çok daha ayrıntılı paylaşırım.
Tabi beklentilerine göre değişir. Ben büyük burnumu seviyorum, küçülsün oyulsun istemiyorum, dum yani. Saolsun güncel bey de akdenizli türk kadın suratına iskandinav dokunuş yapmayacak bilince sahip bir doktor. Doğallığını bozmadan ufak ufak kusurları düzeltelim diyorsanız doğru adres kendisi
hadi geçmiş olsun bakalım darısı başımasen ameliyat tarihini ne kadar süre önce almıştın ? nefes alabilme ağrı sızı durumun nedir? bi de göz altlarındaki morluk durumu nasıl bikaç güne geçti mi ben ondan çok korkuyorum. müsait oldukça haberlerini beklemekteyim. inşallah atelin çıktıktan sonra şişlerin inince de istediğin gibi bi sonuç görürsün. tekrar geçmiş olsun.
çok güzel bir burun güle güle kullan canımdokturun kim çok başarılı
Cok tesekkurler !
Soyle diyeyim ben gorup gorebilecegin en cani tatli, uyuz ve pimpirikli , dokunsan moraran insanim.
Ama bir gr morarmam olmadi. Sisim oldu tabi o allah in emri :) ama komik bi surec depresyona sokmuyor.
Ben korkuma cok agri kesici aldim ondan rahatsizlandim. Oysa ufak uyuz bi bas ağrısından daha hafif bir sizi. O da herkeste olmuyormus benim bünyemin killigi.
Bugün tamponlari aldiracagim. Suan yuzumde cok cok az cenemde sislik kaldi. Burnum shrek gibi tabi. Sizisina alistim bi rahatsizligi yok.
Geceleri dik yatmak beni cok zorladı :) ona da 3. Gece alıştım
kusura bakmayın 9 :)
Ya arkadaşım deneme topikleri var gitsenize oraya mesaj sayısı doldurmaya anlamıyor musunuz acaba? Sizin denemelerinizi, mesaj doldurma geyiklerinizi yapacak alanlar var!!!! Bir konu okuyacağız 10 sayfa sizlerin abuk sabuk mesajlarınızı okuyoruz!!!!!!!
çok hoş çok doğal olmuşekleyebildim mi acaba deneme
Canım doktorun kimdi çok doğal ve güzel olmuş ayrıca ne kadara oldun :)
Slm arkadaşlar,
Dr Metin Önerci'ye ameliyat olan veya yakını, yakınının yakını vs var mı? Varsa yardım dileniyorum.. :) Teşekkür ederim..
Ya çok güldürdün beniAmeliyat tarihini kaç gün/hafta önce almıştın ? Çalıştığım için bunu belirlemek ve bildirmek çok önemli benim için.
Yeni uye oldum nasil fotograf yukluyoruz kizlar yardim? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?