Eki Görüntüle 932895
Ve 18.günüm :) Nasilll olmusmuu kizlarr:)
Çok çok beğendim harika..
agzim acik kaldisadece bir burun ameliyatiyla baska bir insan olmussun. o doktorun ellerinden opmek gerek. zaten guzel bi kizmissin ama ameliyatla bambaska olmussun ve inanilmaz dogal..
kizlar anasayfada gördüm konuyu bi girip bakayim dedim yarim saattir burdayim fotograflariniza bakiyorum. insani en cok degistiren operasyon kesinlikle burun estetigi buna cok net kanaat getirdim.
findik burunlariniza masallah diyorum hepiniz harika olmussunuz
ben de burun deliklerimin genisliginden sikayetciyim minik bi burnum var ama burun kanatlari biraz acik. bununla ilgili konu da acmistim ama cok net cevap alamadim. bu operasyonla ilgili bilgisi ve dr tavsiyesi verecek biri olursa cok sevinirim.
Bilgim yok ama yarın doktorumla randevum var, öğrendiklerimi yazarım buraya
superrr olmus vallaagzim acik kaldisadece bir burun ameliyatiyla baska bir insan olmussun. o doktorun ellerinden opmek gerek. zaten guzel bi kizmissin ama ameliyatla bambaska olmussun ve inanilmaz dogal..
kizlar anasayfada gördüm konuyu bi girip bakayim dedim yarim saattir burdayim fotograflariniza bakiyorum. insani en cok degistiren operasyon kesinlikle burun estetigi buna cok net kanaat getirdim.
findik burunlariniza masallah diyorum hepiniz harika olmussunuz
ben de burun deliklerimin genisliginden sikayetciyim minik bi burnum var ama burun kanatlari biraz acik. bununla ilgili konu da acmistim ama cok net cevap alamadim. bu operasyonla ilgili bilgisi ve dr tavsiyesi verecek biri olursa cok sevinirim.
burnun çok güzel olmuş çok yakışmış
ayrıca saçlarınada bayıldım
hangi renk canım saçların
aslında sonrasıda yok.şu anki fotom :)Eki Görüntüle 958232
Ameliyat olmadan önce de seni görmüş ve çok beğenmiştim burnunu :) şimdi benm 13.günüm ama burnum şiş. ne zaman inmeye başlar acaba? incelsin istiyorum bi an önce
Neyden korkiysinnnnnn kizzz hele de bakim bie.korkiyrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gerçekten çok güzel doğal olmuş rica etsem doktorunun ismini yazabilirmisin? Artık doktor araştırmaktan fenalık geldi bana
Neyden korkiysinnnnnn kizzz hele de bakim bie.
deneyimli dr olursa bisey olmaz.bakma burda mumya gibi olduguma.alcim cikip bandim takilirken 5 dk kadar burnuma bakma imkanim oldu.şok oldum agzim acik bu benmiyimm dedim.kendimi hic bu kadar alimli guvenli hissetmemistim.allahimmm dedim guzel olmak boyle biseymiymisss.eski burnum meger yuzume cok uyumsuzmus:))dr un sekreteri bile beni gorunce ameliyata karar verdi.korkma.usta bir ele birak gitsin kendini.....ya cok yapay durursa dogal olmazsa cirkinlesirsem die korkuyorum ifademi kaybetmekten korkuyorum
deneyimli dr olursa bisey olmaz.bakma burda mumya gibi olduguma.alcim cikip bandim takilirken 5 dk kadar burnuma bakma imkanim oldu.şok oldum agzim acik bu benmiyimm dedim.kendimi hic bu kadar alimli guvenli hissetmemistim.allahimmm dedim guzel olmak boyle biseymiymisss.eski burnum meger yuzume cok uyumsuzmus:))dr un sekreteri bile beni gorunce ameliyata karar verdi.korkma.usta bir ele birak gitsin kendini.....
aslında sonrasıda yok.şu anki fotom :)Eki Görüntüle 958232
ben onu özellikle istedim .dr um istegime gore tam yapti...ucu biraz şiş o inecek.keşke inmeseeeeeeburda melisin burnu bakın bence ucu çok kalkık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?